Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.
Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti
@danuska4444 krrrrasny testik 😊
Ďakujem kočky samozrejme prajem to každej jednej z vás .Budem na ďalej pri vás a čítať vaše príspevky a čakám kedy sa ku mne pridáte a ja verím že Dr.Herman je super a pomôže k vytúženému bábätku každej 😘 Ja samozrejme nechcem sa vitesovat ešte uvidíme zajtra čo ukáže krvička aj sa bojím dúfam že bude všetko ok.
Ahojte baby pisete tu o starom gyncare je aj nove?Hermi ešte funguje v Gyncare pri stanici ,ďakujem
@bobricek1979 Ahoj Gyncar už je presťahovaní na: Magnetizárska2/C Je to oproti Hyper Tescu . Veľká zelená budova.A je to hneď na prízemí ...
@danuska4444 ahoj ďakujem a to,ako sa tam dostanem myslím busom pretože niesom z ke a Herman je tamsám?Čiže už staré Gyncare nič?vďaka
@danuska4444 tak my sme tam boli v tej budove na imuno testoch to je budova Medirex že?A Hermimu sa dá volať na jeho číslo ďakujem
@bobricek1979 pozri si novu stranku gyncare a tam uvidis aj novy personal
@bobricek1979 a na cislo sa mu dovolas
@dasena Ďakujem veľmi pekne
jaaaj baby,ešte len dnes začínam pichat a ja už teraz rozmýšlam čo všetko si zaplatit aby to bolo uspešne...čo ste si z tych vykonov davali?alebo čo budete davat?my mame horši spg,tak ICSI určite,počitam aj mrazenie a predlz.kultivacia..ale neviem čo ešte..Zase netreba prehánat,dobre embryjko by sa malo uhniezdit aj samo..ale aj tak..Co sa týka liekov,tak zatial som si vybrala len 2 Gonale..v utorok idem na kontrolu tak mi povie čo dalej,po kolko pichat..ak bude treba vyberiem ten tretí..aj cetrotide som si vybrala,zatial len 2 kusy...
@dicinka1 ahoj aj ja budem stimulovat gonalom a cetrotide ale este neviem ake davky.... Ten cetrotide sa picha celu stimulku ci iba ku koncu?? Nevies nahodou?? Dik pekne
@zuzankaa88 cetrotide pichas cca v polovicke az do konca
@zuzankaa88 mne povedal,že Cetrotide ešte nepichat,po kontrole mi povie,že kedy..davky Gonalu ti nastavi,podla veku,vahy..ja som mala pred 8 rokmi mierne OHSS ,lebo som mala vyssie davky 225,200..Potom mi znižil na 75.vzhladom k tomu,že som reagovala,ako som reagovala tak mi teraz mi znížil davky na 175 IU,Uvidime ako budem reagovat..vravela som mu,že skor ako v nedelu/pondelok 3.10 odber byt nemôže..manžel nie je doma..tak vravel,že to takto načasujeme,aby to vyšlo..🙂 tak som aj rada.Ja som s ním vždy max.spokojná..Nikdy na mna nebol protivný,alebo drzý..ako tu poniektore baby opisovali..
@dicinka1 my si tiez musime dat ISci .asi aj predlzenu kultivaciu ....nadtym lepidlom si nerozmyslala?
@dicinka1 tak vela stastia 🙂 ja niesom v gyncare.... Chodila som do splnu a aj som ostala v splne.
@zuzankaa88 jaaaaj,aha..tak prajem,nech je to úspešné.. 😵
@parvinka0001 pri Emmke som to mala..a vyšlo to...ale ja si skôr myslím,že to vdaka tomu ohss,lebo po tom hyperstimulacnom syndrome sa babo uchyti..🙂 ale lepidlo som mala aj pri KET a nič.ani tuk..tak neviem...zvažujem,ale fakt neviem prečo sa rozhodnut
Baby, chcela by som sa opytat, ako je to s KET. Mam za sebou uspesne IVF, chydtam sa ne KET. Ma to podobny priebeh ako ivf, tiez sa dava ziadost do poistovne, musim prejst protokolom, alebo ako to funguje. Zajtra idem k nemu na 3dc, to ma asi len vysetri, ze? 🙂 vopred dakujem za info
Baby co odporucate a co nie robit pred vkladom?
Ženušky ,ako to vyzerá teraz v novom gyncareje to lepšie robí aj foto pri vklade atď.má nejaké nové prístroje?
@tsunamka myslím že áno najneskôr do 3dní od začatia plus potom dophaston a progesteron
@tsunamka no prave si myslím,že to stihneš už teraz...uvidíš,čo ti povie doky..
@bobricek1979 neviem,netuším,no snad ano..snad robi vklad už pod ultrazvukom..
@bobricek1979 Ahoj v novom Gyncare je úplne všetko nové Dr.mal noví počítač ešte aj ten mu musel môj manžel zapnúť lebo on nevedel🙂 Ja z dr.nemam problém je super aj keď nie je veľmi zhovorčivý. Z tým foto neviem ale aj operačná sála novucka a aj prístroje .Mám aj foto 🙂 to som musela pre manžela ;)))
@danuska4444 no tak toto je krasa,len aby sa aj bublinkam tak pacilo tam ako nam....
@dasena No tak dúfam že áno lebo máme tam ešte 2 mraziacikov...
@dasena vyzera to tam pekne
@danuska4444 Teším sa s Tebou a držím všetkých 20 prstov!

@danuska4444 moji to vedeli hned pretoze sme boli u nich a tesili sa s nami