icon

Snažilky, tehuľky, maminy z Gyncare v Košiciach IV.

jessina777
16. feb 2016

Po 5 rokoch som znovu pacientkou Gyncaru.Hľadala som túto tému, ale je akosi "vysunutá" a pomerne zdĺhavo sa k nej preklikáva, preto
otváram jej pokračovanie -IV.diel. Hermanky, píšte názory, pripomienky,komentáre, skúsenosti

dasena
22. sep 2016

@danuska4444 moji to vedeli hned pretoze sme boli u nich a tesili sa s nami

parvinka0001
22. sep 2016

@danuska4444 krrrrasny testik 😊

danuska4444
22. sep 2016

Ďakujem kočky samozrejme prajem to každej jednej z vás .Budem na ďalej pri vás a čítať vaše príspevky a čakám kedy sa ku mne pridáte a ja verím že Dr.Herman je super a pomôže k vytúženému bábätku každej 😘 Ja samozrejme nechcem sa vitesovat ešte uvidíme zajtra čo ukáže krvička aj sa bojím dúfam že bude všetko ok.

bobricek1979
22. sep 2016

Ahojte baby pisete tu o starom gyncare je aj nove?Hermi ešte funguje v Gyncare pri stanici ,ďakujem

danuska4444
22. sep 2016

@bobricek1979 Ahoj Gyncar už je presťahovaní na: Magnetizárska2/C Je to oproti Hyper Tescu . Veľká zelená budova.A je to hneď na prízemí ...

bobricek1979
22. sep 2016

@danuska4444 ahoj ďakujem a to,ako sa tam dostanem myslím busom pretože niesom z ke a Herman je tamsám?Čiže už staré Gyncare nič?vďaka

bobricek1979
22. sep 2016

@danuska4444 tak my sme tam boli v tej budove na imuno testoch to je budova Medirex že?A Hermimu sa dá volať na jeho číslo ďakujem

dasena
22. sep 2016

@bobricek1979 pozri si novu stranku gyncare a tam uvidis aj novy personal

dasena
22. sep 2016

@bobricek1979 a na cislo sa mu dovolas

bobricek1979
22. sep 2016

@dasena Ďakujem veľmi pekne

dicinka1
22. sep 2016

jaaaj baby,ešte len dnes začínam pichat a ja už teraz rozmýšlam čo všetko si zaplatit aby to bolo uspešne...čo ste si z tych vykonov davali?alebo čo budete davat?my mame horši spg,tak ICSI určite,počitam aj mrazenie a predlz.kultivacia..ale neviem čo ešte..Zase netreba prehánat,dobre embryjko by sa malo uhniezdit aj samo..ale aj tak..Co sa týka liekov,tak zatial som si vybrala len 2 Gonale..v utorok idem na kontrolu tak mi povie čo dalej,po kolko pichat..ak bude treba vyberiem ten tretí..aj cetrotide som si vybrala,zatial len 2 kusy...

dasena
22. sep 2016

@dicinka1 ja som si davala este embryoscop.pred dvoma rokmi som na vklad davala aj lepidlo ,teraz uz nie,ako pises,ak sa ma uchytit,tak sa uchiti aj bez.
Ak by ti potom trebalo este ten gonal 450,mam ju stale v chladnicke

zuzankaa88
22. sep 2016

@dicinka1 ahoj aj ja budem stimulovat gonalom a cetrotide ale este neviem ake davky.... Ten cetrotide sa picha celu stimulku ci iba ku koncu?? Nevies nahodou?? Dik pekne

parvinka0001
22. sep 2016

@zuzankaa88 cetrotide pichas cca v polovicke az do konca

dicinka1
22. sep 2016

@zuzankaa88 mne povedal,že Cetrotide ešte nepichat,po kontrole mi povie,že kedy..davky Gonalu ti nastavi,podla veku,vahy..ja som mala pred 8 rokmi mierne OHSS ,lebo som mala vyssie davky 225,200..Potom mi znižil na 75.vzhladom k tomu,že som reagovala,ako som reagovala tak mi teraz mi znížil davky na 175 IU,Uvidime ako budem reagovat..vravela som mu,že skor ako v nedelu/pondelok 3.10 odber byt nemôže..manžel nie je doma..tak vravel,že to takto načasujeme,aby to vyšlo..🙂 tak som aj rada.Ja som s ním vždy max.spokojná..Nikdy na mna nebol protivný,alebo drzý..ako tu poniektore baby opisovali..

parvinka0001
22. sep 2016

@dicinka1 my si tiez musime dat ISci .asi aj predlzenu kultivaciu ....nadtym lepidlom si nerozmyslala?

zuzankaa88
22. sep 2016

@dicinka1 tak vela stastia 🙂 ja niesom v gyncare.... Chodila som do splnu a aj som ostala v splne.

dicinka1
22. sep 2016

@zuzankaa88 jaaaaj,aha..tak prajem,nech je to úspešné.. 😵
@parvinka0001 pri Emmke som to mala..a vyšlo to...ale ja si skôr myslím,že to vdaka tomu ohss,lebo po tom hyperstimulacnom syndrome sa babo uchyti..🙂 ale lepidlo som mala aj pri KET a nič.ani tuk..tak neviem...zvažujem,ale fakt neviem prečo sa rozhodnut

tsunamka
22. sep 2016

Baby, chcela by som sa opytat, ako je to s KET. Mam za sebou uspesne IVF, chydtam sa ne KET. Ma to podobny priebeh ako ivf, tiez sa dava ziadost do poistovne, musim prejst protokolom, alebo ako to funguje. Zajtra idem k nemu na 3dc, to ma asi len vysetri, ze? 🙂 vopred dakujem za info

dicinka1
22. sep 2016

@tsunamka pri KET budes brat len estrimax na rast sliznice,aby sa pripravila sliznica maternice na embryo..potom sa nasadzuje este duphaston a utrogestan na udrzanie plodu../progesteron/ na cca 16 DC je prenos..

tsunamka
22. sep 2016

@dicinka1 dakujem tak teraz uz asi nestiham, co? Kedy sa zacina brat estrimax, hned na prvy Den cyklu?

parvinka0001
22. sep 2016

Baby co odporucate a co nie robit pred vkladom?

bobricek1979
22. sep 2016

Ženušky ,ako to vyzerá teraz v novom gyncareje to lepšie robí aj foto pri vklade atď.má nejaké nové prístroje?

bobricek1979
22. sep 2016

@tsunamka myslím že áno najneskôr do 3dní od začatia plus potom dophaston a progesteron

dicinka1
22. sep 2016

@tsunamka no prave si myslím,že to stihneš už teraz...uvidíš,čo ti povie doky..
@bobricek1979 neviem,netuším,no snad ano..snad robi vklad už pod ultrazvukom..

danuska4444
22. sep 2016

@bobricek1979 Ahoj v novom Gyncare je úplne všetko nové Dr.mal noví počítač ešte aj ten mu musel môj manžel zapnúť lebo on nevedel🙂 Ja z dr.nemam problém je super aj keď nie je veľmi zhovorčivý. Z tým foto neviem ale aj operačná sála novucka a aj prístroje .Mám aj foto 🙂 to som musela pre manžela ;)))

dasena
22. sep 2016

@danuska4444 no tak toto je krasa,len aby sa aj bublinkam tak pacilo tam ako nam....

danuska4444
22. sep 2016

@dasena No tak dúfam že áno lebo máme tam ešte 2 mraziacikov...

parvinka0001
22. sep 2016

@dasena vyzera to tam pekne

julina3
22. sep 2016

@danuska4444 Teším sa s Tebou a držím všetkých 20 prstov!