Som 9. deň po kryoembryotransfere a mám hnedé špinenie
Ahojte, dnes som 9 deň po KET. Dnes mi začalo hnedé spinenie. Cítim sa velmi unavená, a už pár dni ma bolia svaly. Vkladali sme 5 dňové embrijko zevraj velmi dobrej kvality. Myslite že to spinenie môže byt začiatok potratu ? Beriem fraxiparin, picham si progesteron, vecer čipky a estroferm 3x2 tak. Ďakujem
@princess59 ďakujem. Myslíš že 9 deň už bude vidno na teste ? Väčšinou hovoria, že až po 12 dni.
@pramen32 skus zajtra rano test abudes vediet ci je to spinenie ze sa rozbieha ms alebo je to spinenie ktore moze byt v tehu
@wejuska7910 ďakujem
@pramen32 vkladali ti blastocystu, ja som mala 2x ducha už na piaty deň, takže dnes už bude rozhodnuté. Je len minimum žien ktorým na 10 deň test nic neukázal a aj tak boli tehotné. Držím palce a daj info ako si dopadla ✊✊
@princess59 ďakujem moc 🙂 včera dom volala lekárke, povedala že toto sa deje, lebo že by som teraz mala dostat menštruáciu a že to môže byt aj dôsledok uhniezdovania. Hovorila, že ak vydržím, že si test nemam robiť, že mam počkať na krv. Na tu pojdem v piatok. Tak ja pockam 🙈😊 Ivf som mala v marci a kvôli korone ale ak ľahkému hyperstimulaku mi odporučili KET.
@kathrin17 niekde pichajú pregnyl, ale neviem podľa čoho to je... mala som 6 vkladov a ani raz som ho pri vklade nemala
ja som mala vklad pondelok ket 5dnova. dalsi utorok vecer cize 8my den spinenie. ale len kratke a malo a preslo to a mam babo. zo srdca ti prajem to iste
@juliet86 bola som taka mimo z toho telefonátu že som aj zabudla hcg. O dva týždne mam ist na kontrolu. Mne je aj riadne zle každý deň tak 3 hodinky a som fakt že unavená. Tak teraz dávať pozor, brat lieky a tešiť sa 😊
Len mam celkom aj náročnú prácu, tieto dva týždne som bola na dovolenke tak dúfam, že ďalšie dva kým ma vypíšu, zvládnem....😊 rada som.
Ahojte som 6den po umelom oplodneni a hned od druheho dna mam pocity ako na ms, dnes sa pridali aj bolesti krizov v piatok mam dostat ms mal niekto taketo pocity??
@palculienkaorech ja som sa vo vajecnikoch tiez citila predmenstruacne plus som veeela chodila cikat... a bola som tehu. vela stastia
@juliet86 dufam ze to vide velmi sa bojim toto je druhe umele prve nevyslo pri prvom som mala podobne pocity tak dufam ze to tak nebude

@pramen32 to ešte nie je potrat, buď sa ti spúšťa menštruácia aj napriek progesterónu alebo je to iba obyč špinenie ktoré je v začiatkoch tehotenstva tiež bežné. Ak si dnes už 9 deň po Ket, kľudne spreáv test už by mal ukázať, či sa embryo uchytilo alebo nie