Sono kontroly u svojho gynekológa verzus v centre asistovanej reprodukcie
Ahojte, mám otázku ohľadom vašich skúseností so sono kontrolami v centre, verzus u svojho gynekológa.
1) Chodili ste na sono kontroly pred KET v natíve k svojmu gynekológovi, alebo iba do centra? Ak k svojmu gynekológovi, bolo všetko ok, správne zmeral folikul a sliznicu, aj napriek tomu že nie je lekár z reprodukčného centra a nemá špeciálne sono ako majú v centrách?
2) Takisto vrámci stimulácie - chodili ste len do centra, alebo ste niektoré kontroly mali aj u svojho gynekológa? Ak u svojho, dobre vám zmeral folikuly a sliznicu?
Vopred ďakujem.
Ja som pred ket chodila k svojej lekarke bo do car som chodila do budapesti tak len sono som vybavila u svojej
Chodili sme len do centra. Aj napriek tomu, ze sme to mali dost daleko a kontrola bola vzdy na cely den. Moj doktor bol sice napomocny, ale skor len co sa tyka liekov a PN-ky. Podla mna je najlepsie, ak to ma cele pod palcom len jeden doktor.
@andrea_82 ano,urcite je to najlepsie ... len mne sa zase v istom obdobi nedalo tolko vymeskavat z prace tak som to takto skombinovala ... pristroje mala aj moja lekarka dobre tak som verila ze tie merania budu ok

Vzdyblen do car aj pred ket aj pri stimulacii. Dr mam uzasnu ale predsalen v car maju viac skusenosti co a ako potrebuju. A neriadia sa podla obrazku a popisu ale realne aj videli s cim budu robit.