icon

Sono kontroly u svojho gynekológa verzus v centre asistovanej reprodukcie

8. apr 2025

Ahojte, mám otázku ohľadom vašich skúseností so sono kontrolami v centre, verzus u svojho gynekológa.

1) Chodili ste na sono kontroly pred KET v natíve k svojmu gynekológovi, alebo iba do centra? Ak k svojmu gynekológovi, bolo všetko ok, správne zmeral folikul a sliznicu, aj napriek tomu že nie je lekár z reprodukčného centra a nemá špeciálne sono ako majú v centrách?

2) Takisto vrámci stimulácie - chodili ste len do centra, alebo ste niektoré kontroly mali aj u svojho gynekológa? Ak u svojho, dobre vám zmeral folikuly a sliznicu?

Vopred ďakujem.

e1i
8. apr 2025

Vzdyblen do car aj pred ket aj pri stimulacii. Dr mam uzasnu ale predsalen v car maju viac skusenosti co a ako potrebuju. A neriadia sa podla obrazku a popisu ale realne aj videli s cim budu robit.

adabise683
8. apr 2025

Ja som pred ket chodila k svojej lekarke bo do car som chodila do budapesti tak len sono som vybavila u svojej

andrea_82
8. apr 2025

Chodili sme len do centra. Aj napriek tomu, ze sme to mali dost daleko a kontrola bola vzdy na cely den. Moj doktor bol sice napomocny, ale skor len co sa tyka liekov a PN-ky. Podla mna je najlepsie, ak to ma cele pod palcom len jeden doktor.

adabise683
9. apr 2025

@andrea_82 ano,urcite je to najlepsie ... len mne sa zase v istom obdobi nedalo tolko vymeskavat z prace tak som to takto skombinovala ... pristroje mala aj moja lekarka dobre tak som verila ze tie merania budu ok

andrea_82
9. apr 2025

@adabise683 samozrejme, ked to inak nejde, je super, ze aj bezny lekar pomoze.