icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

katharinka24
31. aug 2016

@lvancova Ahoj ved to je super. Znama tiez mala 4 dve sa krasne delili jedno si dala zamrazit a to druhe za mesiac by sa malo narodit. Treba len a len verit ze su kvalitne a vsetko pojde tak ako ma 🙂 Drzim ti palce a budem v piatok na teba mysliet ja uz to mam za sebou uff konecne 🙂 🙂

lvancova
31. aug 2016

@katharinka24 ahoooj,dakujem ti velmi pekne , ako sa citis, mas aj bolesti po tom zakroku ? hej konecne, Krajkovic hovoril, ze nepocital , ze az tak vyrastu 😉 tak dnes si dam Pregnyl .

katharinka24
31. aug 2016

@lvancova Jeej to je super. Len tak dalej 🙂 Z toho pregnylu mi nic nebolo. Vcera som mala bolesti podla mna dost velke. Ale je to individualne. Dnes sa opat citim fit 🙂 Zatial mame 9 oplodnenych zo 14 tich 🙂 Tak v piatok si volam a ak pojde vsetko dobre v nedelu alebo pond.mam mat vklad. Uvidime ci dojdeme az tam 🙂

lvancova
31. aug 2016

@katharinka24 to je skvela sprava 🙂

nadej1986
31. aug 2016

@lvancova Ja som bola na 2 kontrole...ty si bola na kolkych spolu?

Tie 4 - ved to je super😉 Vsetky styri treba verit, ze budu ok a je to😉

lvancova
31. aug 2016

@nadej1986 ja som bola na 5. kontrole dnes , ale ty nebudes musiet, lebo 9mm na 2. kontrole je super a prajem velku urodu a kvalitnu 🙂

nadej1986
31. aug 2016

@lvancova Diky moc. No doktor povedal ze skor ako buducu stredu odber isto nebude...tak ale uvidim. Ozvi sa potom, ako sa tie 4 mimca vyvijaju😉

weja07
19. sep 2016

Ahojte,do Heliosu chodíme aj my,budúci týždeň ideme do tretice vyskúšať IUI ,ak mi príde na čas MS.. 2.IUI žiaľ neúspešne 😑

wanda52
20. sep 2016

@weja07 ahoj my tiež chodíme do Heliosu, boli sme na prvom IUI, zatiaľ nevieme výsledky, ale veľmi by som si priala, keby to vyšlo.

andy7973
20. sep 2016

Ahojte dievčence,aj ja som s vami v klube.už siedmy deň si picham injekcie, včera prvá kontrola a v piatok bude ďalšia.tak uvidime...

weja07
25. sep 2016

@wanda52 držím silno palce 👊

misiatkooo
25. sep 2016

Ahojte dievcata 😊 my ideme tento piatok prvy krat. Mali sme velmi zly spermiogram tak nam hned navrhli aby sme si vybrali centrum. Najskor som mala strach ci vobec aj IVF zaberie ale povedala som si dost. Treba mysliet pozitivne. Idem tam s tym ze si chceme splnit nas sen o babatku 😊 drzim vsetkym palceky nech sme co najskor tehulky ❤

wanda52
26. sep 2016

@misiatkooo ahoj, my tiež mám dosť zlý spermiogram, skúšame zatiaľ IUI, držím palce, nech vám to vyjde.

misiatkooo
26. sep 2016

@wanda52 ahoj no my mame oligoteratozoospermiu 😕 me len 5 % pohyblivych a aj tie niesu bohvie ale takze si myslim ze IUI u nas nepojde...ale neviem piatok sa dozvieme viac. A skusate prvy krat? Aj ja budem drzat palce treba mysliet pozitivne 😊 kolko ste sa snazili?

wanda52
26. sep 2016

@misiatkooo snažíme sa cca 2 roky, neskúšal manžel vitamíny - Folandrol, Tribulus? Môj mal prvý spermiogram dosť zlý, po niekoľkomesačnej vitamínovej kúre sa zvýšil počet aj pohyblivosť, my máme problém s morfológiou..tvary spermií

misiatkooo
26. sep 2016

@wanda52 hej skusame tento mesiac vsetko mozne 😊 folandrol,macu,selen,zinok,kotvicnik tak uvidime ci budu lepsie vysledky. Aj morfologiu sme mali zlu. Nam hned povedali ze prirodzenou cestou to nepojde a snazime sa rok. A do Heliosu uz kolko chodis?

mentolka12
26. sep 2016

@misiatkooo tak tak ako radí @wanda52 tribulus aj nám veľmi pomohol zlepšiť spermiogram po 2,5 mesiacoch kontrolný spermiogram a doktorka veľmi prekvapená.

wanda52
26. sep 2016

@misiatkooo my sme tam boli len párkrát, tento mesiac na prvom IUI, za pár dní budeme mať výsledky krvi, tak uvidíme, či sa stal zázrak 🙂

misiatkooo
26. sep 2016

@mentolka12 tribulus je vlastne kotvicnik nie 😊?

misiatkooo
26. sep 2016

@wanda52 tak budem drzat palce aby sa to podarilo 😊 ja uz tiez chcem vediet co dalej normalne sa tam piatok tesim 😊 uz som si povedala ziadny smutok neni to dobre 😊

wanda52
26. sep 2016

@misiatkooo inak, ak tam idete prvýkrát - tak vám spravia kompletné vyšetrenie, vrátane spermiogramu.

misiatkooo
26. sep 2016

@wanda52 tak dufam ze bude lepsi ako ten predtym 😊 a co vsetko sa robi?beru krv ?aj mne budu robit gynekologicke vysetrenie?

wanda52
26. sep 2016

@misiatkooo záleží od toho, aké vyšetrenia máte za sebou. My sme mali obaja hormonálny profil spravený, ja som predtým chodila na folikulometriu, manžel mal dvakrát robený spermiogram (ale tak amatérsky od urológa)... V centre doktorka zhodnotila predchádzajúce vyšetrenia, mňa pozrela ultrazvukom, tiež mi brali krv na všeličo možné..ešte predtým (pred konzultáciou) bol manžel na spermiogram. Dohodli sme si predbežný postup - konkrétne IUI.

misiatkooo
26. sep 2016

@wanda52 ja ani manzel hormonalny profil nemame spraveny. Ja by som mala byt v poriadku a u manzela bol zatial robeny len spermiogram. Super tak sa mozem tesit na krv. Tak uvidime co nam povedia dufam ze spermiogram uz bude lepsi ako minule

andy7973
27. sep 2016

Ahoj dievčence, tak všetky injekcie dobrate,zajtra už len pregnyl a v piatok odber vajíčok.ak by niekto potreboval diphereline 0,1mg-zostalo mi celé balenie a merional HPLH 75IU-zostalo mi 8 malých krabičiek. Dnes som si ich musela dokúpiť ale z celého balenia som potrebovala len dve krabičky.a zaplatila veľa peniazkov.fakt to nemáme ľahké

domca002
28. sep 2016

@andy7973 a od ktoreho dna si zacala co brat?lebo mi ideme 10, 10 na kontrolny spermiogram a to budem 18 dc.tak neviem ci uz zacnem ale budeme muset cakat dalsi cyklus.a tie lieky kolko ta vysli?na cely cas?ak ti ostanu mozno by som zobrala od teba

andy7973
28. sep 2016

@domca002 lieky ma vyšli 168€ a teraz som doplacala 99€.diphereline som začala brať od prvého dňa menzesu, od druhého dňa diphereline a merional.v heliose mi predbežné vypočítali koľko spotrebujem a to mi časť preplatila poisťovňa.to posledne balenie som si dokupovala a hradila všetko sama.sak uvidis ako dopadnes a daj vedieť.

domca002
29. sep 2016

@andy7973 oki ja myslela ze to bude ovela viac okolo 1000 🙂

domca002
29. sep 2016

@andy7973 a prosim ta kedze ides zajtra na odber vajicok tak aj muz ide dat zajtra spermie?

misiatkooo
30. sep 2016

Ahojte dievcata 😊 dnes mamea sebou prvu navstevu v Heliose a mam vyborny pocit. Boli sme u dr Bornaya. Prisiel mi ako velmi dobry pan doktor ktory je mily a prijemny 😊. Boli sme tam na zaklade manzelovho zleho spermiogramu. Mna hned vysetril a zobrali mi krv ale zatial mi povedal ze u mna by nemal byt problem. V novembri mame prist na kontrolny spermiogram a uvidime co dalej. Aj na zaklade zleho spermiogramu nam dal velku nadej ze sa to u nas podari😊