icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

Strana
z20
dzanka72
20. okt 2016

@lizza3 neviem vobec, len dnes ako som tam volala, tak mi povedali, ze az od 28.11. Maju volny termin, ze mam ale zavolat do BB, ze to je tak isto pod ich pobockou a tam by ma objednali do 2 tyzdnov a dala mi aj tel. na nich, ja si radsej pockam do konca novembra ☺
Ale pytam sa, keby nahodou tam niekto bol, ze ci mi vie povedat, ako boli spokojni.

bmata082
20. okt 2016

@wanda52 tiež mal zlú morfológiu, potom sme kúpili vitamíny, obyčajný Zinkosel, a ten si dával 2x denne a posledné dva razy keď sme išli na IUI tak andrologička povedala, že sa mu veľmi zlepšili spermie, a teraz naposledy tiež prišla za nami a povedala, že ho musí pochváliť, že ma výborné spermie. Ten Zinkosel mi odporučila kolegyňa, jej manželovi tiež veľmi pomohol, mal by sa brať iba 1x denne ale my sme na základe jej odporúčania zvýšili dávku, na dve tabletky a pomohlo, ja som ho tiež užívala

barbor_ka
20. okt 2016

@bmata082 a Môžem vedieť o koľko sa vám polepšilo? My tiež máme problém s morfológiou ale zhodnotili to tak, že s ňou sa veľmi nedá veľa robiť. Zlepšil sa vám pohyb/počet alebo aj táá morfológia?

zirafka86
20. okt 2016

@barbor_ka ahojky, my sme mali len 0,5% spravnu morfologiu, znizeny celkovy pocet spermii a slaba pohyblivost...potom mm uzival kvapky tribulus a gynex asi pol roka a vyslo mu potom 1% morfologicky spravnych, pocet mal o trosku vyssi a boli silnejsie a pohyblivejsie, z 10 vajok sa 7 krasne oplodnilo a aj PK vydrzali.

Strana
z20