icon

Spoliehame sa na Helios v Martine

lizza3
26. júl 2016

Ahojte babenky videla som tu podobné skupiny ale sú už neaktívne tak zakladám novú. S priateľom sa snažíme už rok a pol o dieťatko ale neúspešne. Vyskúšali sme toho už veľa ale stále bez výsledku. Vo štvrtok nás čaká druhá návšteva v Heliose v Martine. Budem rada ak sa tu nájde niektorá z Vás, čo tiež momentálne navštevuje Martin a podelí sa o svoje skúsenosti. 🙂 🙂

snazilka12345
3. aug 2016

Manžel si pýtal keď sme boli na posledný utrazvuk ...momentálne som 11den po et test negatívny pomaly sa mi spúšťajú kramY je to moje druhé ivf a tretí vklad žiaľ zatiaľ všetko neúspešné a ty ako si na tom katharinka24

deluxea
3. aug 2016

@katharinka24 ja som bolesti ani nemala a to mám nábeh na ten hyperstimulčný syndróm....a picham kvôli tomu teraz injekcie,aby sa mi zmiernil.....to je ťažko takto povedať....ležala so mnou žena čo mala oveľa menej vajíčok a bolesti mala....to záleží aj na organizme ako zvláda bolesť

deluxea
3. aug 2016

@katharinka24 no partner ide v deň odberu na krv a potom ide odovzdať spermie,ale to teba už sestra zoberie na izbu sa nachystať na odber vajíčok... tak on pôjde sám...

katharinka24
3. aug 2016

@snazilka12345 Fuuuha, ja sa tiez bojim ze to na 1x nevyjde, ale co narobime. Zivot nam nadeli tolko, kolko zvladneme. Drzim vam palce nech vam vsetko vyjde podla vasich predstav. A mate nejaky vazny problem?

katharinka24
3. aug 2016

@snazilka12345 No ja som natom tak, ze cakam na ms ktora ma prist cca 17 augusta a zacinam decapeptylom a potom gonalo, mam kratky protokol nizke amh inak u mna vsetko ok a partner ma maly pocet spermii a na opakovanom mu zistili este mensi pocet a uz aj pohyblivost.

katharinka24
3. aug 2016

@deluxea Aha tak takto to funguje. A mozem sa ta spytat ako casto byvaju kontroly ? Myslim uz pocas pichania injekcii? Mam statnice tak neviem ci to mam zrusit alebo mam sa viac na toto sustredit a nestresovat skrz skolu. Drzim ti palce 🙂

deluxea
3. aug 2016

@katharinka24 tak ja som chodila na sono a krv každý tretí deň,to podľa toho ako ti rastú vajíčka a zasa ti to vždy určí lekár....a je lepšie mať kľud....teda aspoň pre mňa to tak bolo lepšie,kontroly robia vždy ráno či už cez týždeň alebo cez víkend....ďakujem....držim palce aj ja tebe😉

snazilka12345
3. aug 2016

@katharinka24 je to dlhá a náročná cesta ale verím tomu že to stojí zato

lvancova
4. aug 2016

@katharinka24 ano problem so spermiami okrem ineho, maju deformovany tvar a to sa bohuzial neda liecit ani zlepsit

nadej1986
4. aug 2016

ahojte, tak vratila som sa dnes z Martina. Mam kratky protokol (kvoli znizenemu AMH) a zacinam si pichat decapeptyl okolo 21-22, uvidim, kedy pride MS.

katharinka24
4. aug 2016

@snazilka12345 stoji to za to. Dietatko zdrave je dar. Drzim ti moc palce. Ako teraz budes pokracovat?

katharinka24
4. aug 2016

@nadej1986 Ahoj aj ja mam nizke amh. Aku mas hodnotu? A tiez zacinam decapeptylom a potom gonalom.

snazilka12345
4. aug 2016

@katharinka24 ďakujem aj ja ti držím palce ....ešte máme 4zmrzlinky tak v septembri pôjdem na ket

lvancova
5. aug 2016

@lizza3 ahoj, cakam ako si dopadla , daj vediet

nadej1986
5. aug 2016

@katharinka24
Mam 0,65 co je dost nizke ale ze vraj nie uplne hrozne. A ty?

lizza3
autor
5. aug 2016

@lvancova jeej dakujem si zlata určite dám uz sa tam neviem dočkať. A som trošku aj nervózna

katharinka24
5. aug 2016

@lizza3 Drzim palce bude to dobre tiez cakam a myslim na vas 🙂

katharinka24
5. aug 2016

@nadej1986 Ja mam 0,58 takze este nizsie a mne povedali ze je to zle.

nadej1986
5. aug 2016

@katharinka24
Myslim ze najvyssi cas, ze sme sa na to dali😉 A hadam nam to tu vsetkym dobre dopadne😉 Ja mam najvacsi strach z tych injekcii....

lvancova
5. aug 2016

@nadej1986 ani mi nehovor, injekcie su moja smrt, tento tyzden som ich bola kupit a ked som na nu vyvalila, kolko ich potrebujem, tak na mna pani lekarnicka divne pozerala 😖

nadej1986
5. aug 2016

@lvancova
Ja sa priznam ze si ich necham pichat asi muzom. A uz som sa rozhodla, ze sa dam vypisat na PN. Velmi chcem aby to vyslo na prvykrat.

katharinka24
5. aug 2016

@nadej1986 Tak tak dali sme sa na to tak to vydrzime. Injekcie si budem asi sama nakoniec pichat a na pn idem tiez.

lizza3
autor
5. aug 2016

@katharinka24 @lvancova dakujem baby ze ste na mňa mysleli no nedopadlo to moc dobre. Spermiogram sme mali zlý. Priateľ nemal žiadne spermie. Po tom zápale semennikov sa mu asi netvoria. Nakazala vitamíny a navstevu urologa a po 2-3 mesiacoch máme prísť ci sa niečo zmenilo :(

katharinka24
5. aug 2016

@lizza3 Hm aj my ich mame malinko. Nam ani vitaminky nepomohli. Ale poznam take co im pomohli. Dali vam tribulus a folandrol ?

lizza3
autor
5. aug 2016

@katharinka24. Áno tribulus a zinok,selén a vitamín E.A aka je šanca ze sa podarí umelé keď ani vitamíny nepomôžu?

lvancova
5. aug 2016

@lizza3 tak to mi je luto, ze to takto dopadlo, ale hadam urolog Vam poradi a pomoze

lvancova
5. aug 2016

@nadej1986 na celu stimulaciu sa das na PN, ty si na kratkom protokole, vsak? kolko to trva ?

andy7973
5. aug 2016

@lizza3,tak som tam tiež dnes bola.bola som len pri koordinátorke. Dala všetky inštrukcie,recept na injekcie a ide sa na to.len bohužiaľ až od septembra,teraz v auguste už majú plno☹

katharinka24
5. aug 2016

@lizza3 Stale je sanca spoluziacka mali este horsi spg a maju 3 mes.chlapca a na 1x a to im nedavali sancu s ich spermoskami ale len s darovanymi. Aky pocet ste mali ?

lizza3
autor
5. aug 2016

@andy7973 joj je to hrozne ten čas.mesiac sa zrazu zdá ako večnosť. Ale tebe to ujde rychlo verím v to.A kolkeho septembra? @katharinka24 no doktorka sa vyjadrila tak ze žiadne.tak neviem ale priateľ to asi nejak nestrávil lebo povedal v aute len jednu vetu a to ze viac tam už nepôjdeme. A potom som to ešte vytiahla a povedal ze sa už vyjadril takže ak nezmení názor musím len čakať na zázrak. :(