icon

Stále sa nám nedarí. Ostáva už len umelé oplodnenie?

22. mar 2024

Ahojte.Je možné, že sa to raz podarí aj prirodzene?
Manželova morfológia je vraj v podstate ešte v norme vzhľadom k ostatným parametrom kedže spermie má na svoj vek vo veľmi dobrom stave.Nič iné okrem zhoršenej morfológie nenašli.
Z centra nám povedali, že na imunológiu nás zatiaľ neposielajú lebo mne z krvi vyšla vraj len nejaká malá odchýlka a neradi by ma dávali na kortikoidy zvytočne.
Vraj mi robili v centre nejaké imunologické testy a tie sú v poriadku.
Na hematológií mi vyšla porucha zrážanlivosti krvi, ale žiadne lieky neberiem.

Triafame sa poslednú dobu vždy do ovulácie kedže sme tomu nechávali voľný priebeh dostatok času.Som čerstvo po laparoskopii.Chýba nám už len genetika.Nechránime sa 2 roky a 4 mesiace.

Kde ešte by sa mohol nájsť problém?
Budem mať 27 rokov, manžel má 40, obaja sme športovci.

Strana
z2
autor
31. mar 2024

@mqkm Mne sa zdá, že alchemilka sa nemôže piť pri endometrióze.Niekde píšu, že áno niekde, že nie.
Vyskúšam, ale manžel má teratozoospermiu a vitamínov pojedol už kvantum.Výsledok taký istý.

Nenaruší mi alchemilka cyklus? Ja ho mám pravidelný.

mqkm
1. apr 2024

Ja som nebrala nič, len vitamín C.. radšej potom neber alchemiku keď ti môže mať zlé účinky, alebo napíš priamo na Dr Jonas centrum. A oni ti poradia.

autor
1. apr 2024

@mqkm Myslíš, že to má zmysel ak mi tie dátumy vôbec reálne nesedia?
Rozmýšľam, že si zaplatím za výpočet, ale z toho čo je dostupné mi to vôbec nesedí.
Na Apríl mi píše plodné obdobie v čase kedy mi o pár dní príde menštruácia.

cokoladova_babovka
3. apr 2024

ja som začala s protizápalovou stravou. Tiež mám endometriozu. 2 roky sa nám nedaril, po 3 mesiacoch na tej strave som otehotnela, avšak som potratila (tam mi potom zistili problém na imuno) a potom opäť po pol roku som otehotnela. A sranda je, že od začiatku mi hovoria, že bábo je väčšie ako podľa ms a ovulácie, ako som diktovala a minule som pozerala jonášovu metódu, a tam mi vychádzal termín 4 dni pred ovuláciou a mali sme vtedy aj styk náhodou tak asi to aj nám vyšlo 🙂 (ale pred tým sme mali asi 2x podľa toho a nič). A sedím nám aj pohlavie. Je to naozaj alchýmia.

Strana
z2