icon

Stali sa problémy s vývojom embryí po rozmrazení

17. feb 2026

Ahojte, stalo sa vam prosim vas, ze po rozmrazeni sa viacero embryi nevyvijalo dobre a neboli vhodne na vklad? Ak, ano, ake to bolo cca % ? Dakujem

33tehulka33
17. feb 2026

@anonym_autor ak som to správne pochopila tak mrazí sa uz hotové embryo ktoré sa uz iba vkladá . Uz je vyvinuté 3dnove alebo 5dnove. A rozmrazuje sa vždy iba jedno ktoré vám idi vložiť.

stellarstar
18. feb 2026

@anonym_autor rozmrazovanie embryí sa robí po jednom. Ak to neprežije alebo praskne počas rozmrazovania tak vyberú ďalšie

autor
18. feb 2026
@33tehulka33

@anonym_autor ak som to správne pochopila tak mrazí sa uz hotové embryo ktoré sa uz iba vkladá . Uz je vyvinuté 3dnove alebo 5dnove. A rozmrazuje sa vždy iba jedno ktoré vám idi vložiť.

@33tehulka33 ano, je to tak ako pisete..ale niekedy sa stane ze to rozmrazenie nepreziju alebo preziju a este pred vkladom ked ho chvilku sleduju tak vidia ze nie je ok ... je to len vynimocne, ale stava sa to ..tak som len chcela vediet realne skusenosti zien , ktorym sa take cosi stalo

stellarstar
18. feb 2026
@anonym_autor

@33tehulka33 ano, je to tak ako pisete..ale niekedy sa stane ze to rozmrazenie nepreziju alebo preziju a este pred vkladom ked ho chvilku sleduju tak vidia ze nie je ok ... je to len vynimocne, ale stava sa to ..tak som len chcela vediet realne skusenosti zien , ktorym sa take cosi stalo

@anonym_autor je to úplne bežné a normálne, to zmrazovanie a rozmrazovanie je aj pre embryo šok. Môže byť že rozmrazovanie prežije ale po vklade v maternici sa už nevyvíja alebo sa niečo iné stane. Mne tiež jedno rozmrazovanie neprežilo, prasklo im to

rachel36a
18. feb 2026

@anonym_autor ako stalo sa na to...po rozmazane sa prestalo deliť...museli nám rozmrazit dalsie

autor
18. feb 2026
@stellarstar

@anonym_autor je to úplne bežné a normálne, to zmrazovanie a rozmrazovanie je aj pre embryo šok. Môže byť že rozmrazovanie prežije ale po vklade v maternici sa už nevyvíja alebo sa niečo iné stane. Mne tiež jedno rozmrazovanie neprežilo, prasklo im to

@stellarstar a z kolkych celkovo to bolo ?

autor
18. feb 2026
@rachel36a

@anonym_autor ako stalo sa na to...po rozmazane sa prestalo deliť...museli nám rozmrazit dalsie

@rachel36a a z kolkych celkovo to bolo ?

rachel36a
18. feb 2026
@anonym_autor

@rachel36a a z kolkych celkovo to bolo ?

@anonym_autor mali sme 9 vajíčok, 5 sa oplodnilo, 4 boli vhodné k mrazeniu...jedno po romrazeni sa prestalo vyvijat

stellarstar
18. feb 2026
@anonym_autor

@stellarstar a z kolkych celkovo to bolo ?

@anonym_autor z 10ich 2

autor
18. feb 2026

Dakujem za odpovede ... ja mam zamrazenych este 7 embryi ... tiez ratam s tym ze to nemusi byt 7 vkladov ... odber som mala v 37 rokoch takze uz nie ako najmladsia

stellarstar
18. feb 2026
@anonym_autor

Dakujem za odpovede ... ja mam zamrazenych este 7 embryi ... tiez ratam s tym ze to nemusi byt 7 vkladov ... odber som mala v 37 rokoch takze uz nie ako najmladsia

@anonym_autor môže byť aj nemusí. Je to trop alebo hop. Ivf nie je 100% garancia na bábätko

autor
18. feb 2026
@stellarstar

@anonym_autor môže byť aj nemusí. Je to trop alebo hop. Ivf nie je 100% garancia na bábätko

@stellarstar hej, to viem ... ja uz chvalabohu jednu dcerku mam 🥰

anonym_6c425a
18. feb 2026

z 4 ket vkladov sa nam nestalo ani raz toto co pises a tiez uz mam vyssi vek, drzim paste 🩷