icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

lostris151
autor
4. dec 2019

@zuzu8511 a ako si na tom, uz 39tt ze? Nejake pokroky. Ja som od pondelka zacala strasne puchnut. Bola som sa konferencii tak neviem zw xi tym sedenim alebo cim ale po jedle aom vzdy spuchla a nie len nohy ale aj ruky a ze riadne. Dnes mam stretkl s porodnou tak uvidim co mi povie. A mala som sono, mala stale dolu hlavou ze uz aj trosku nizsie asik. Trosku zase nizka voda tak pondelok opakovat a ked nebude dobra voda ze mozno by uz aj dobre bolo ju mat, tak uvidim ako dopadnem.
@susanne08 gratulacia velka 💕❤ krasny krpcek, ako si to zvladla daj nam nejaky input ak mas chvilku pri malinkom 🙂

naty139
4. dec 2019

Jej ako sa nám to tu rozrastá 🙂 mna teraz nastražili na morfo sone, že mám menej vody :( tak som v strese, aj malá váži len 1400g na konci 31tt tak som z toho na nervy ale zase ja ani muž sme nemali ani 3kg pri narodení tak hádam je len po nás....Voda mi neuniká tak nevieme kam sa stratila potvorka!

zuzu8511
4. dec 2019

@lostris151 ja som dnes po poradni a zajtra musím ísť na krv do nemocnice lebo mám bielkoviny v moči,trošku vyšší tlak a tiež trochu opucham.tak pre istotu a ak by to nebolo dobré tak asi budeme riešiť pôrod, tak ale už som 39 gt a bola by som aj rada ,keďže sa ešte ani neotvaram a ani náznak toho ,že by som mala rodiť 🙈

zuzu8511
4. dec 2019

@naty139 neboj to bude dobre váhu dobehne ono je to individuálne veľmi.dtzim palce ✊

naty139
4. dec 2019

@zuzu8511 určite choď nech neriskuješ tú preklampsiu či ako sa to volá 🤷‍♀️ Joj dostať sa do 39tt 😍 to by som chcela!

naty139
4. dec 2019

@susanne08 krásny je tvoj bobáčik ❤️❤️❤️

lostris151
autor
4. dec 2019

@zuzu8511 ano aj ja som tak brala ze ked uz aj by sme to riesili tak som v 38+4-5tt takze uz je to jedno, hlavne aby mala bola ok. Bola som u porodnej tak ma checkla zospodu lebo sa pytali na to na sone, a ze krcok uz makne ale este nie som moc otvorena tak trosku tam posmatrala :D ze ho potiahla trosku ci co 🙈 a ze citila hlavu ist nizsie, mala uz bola spadnuta ked kukala polohu a rozhodne ju citim teraz nizsie. Ze tym hmatom co robila ze to pomoze nastartovat nejaky hormon co otvara, a ze ak budem na buducu kontrolu este tehotna tak ze sa to moze opakovat 🤣😂👌 tak sa tesim :D ale hlavne cokolvek aby sa sama vypytala a celkom skoro by mi nevadilo nech nestihne na 4kg narast :D

zuzu8511
5. dec 2019

@naty139 za chvíľku budeš aj ty 39 a budeš chcieť rodiť ako ja 🙂 už sa neviem tej našej bambulky dočkať.vcera večer som myslela ,že budem rodiť strašne ma bolelo brucho :( no uvidíme čo dnes povie dr.poviem mu aj o tých bolestiach.drzte nám palce okolo 10 si idem pre tie výsledky.

susanne08
5. dec 2019

@daniela2707 tak všetko najlepšie k narodeninám prajeme. Ďakujeme pekne 😘

susanne08
5. dec 2019

@zuzik5891 ďakujem, aj tebe veľa zdravíčka 😘

susanne08
5. dec 2019

@lostris151 ďakujem pekne, je to zázrak, neviem sa vynadívať na neho. 💙
No pôrod.. . Kde začať. Malý bol dole hlavou veľmi dlho nalieha hlavičkou na Krcok, aj mi hrozil predčasný pôrod v 33 tt! Nakoniec sme to dali do 38+1 tt. Malý bol o mesiac menší podľa usg, tak ze spravíme záťažový test oxytocin a na druhy deň by mi začali vyvolávať pôrod. Začali s testom, kontrakcie okolo 40-50 tie cvičné pohoda jahoda nič nebolelo. Po 10 minútach testu začali klesať ozvy malého, tak mi rýchlo niečo pichli, musela som poriadne zhlboka dýchať, malý ozvy 70 a stále klesali 🙁 tak mi dali kyslík a potom sa malý vrátil opäť na 120. No nebolo mi všetko jedno. Potom prišiel doktor že tým že je malý nezvládne pôrod, tak sekcia 😢 tak reku že dobre a doktor že ale hneď 😳 tak pri spinalke - pri vedomí mi robili cisársky rez. No ako z Dr. House som sa cítila, len som čakala kedy malého vytiahnu a zaplače.🙏 Som ubolena ale šťastná mamina ❤️ želám Vám prirodzený pôrod to je človek rýchlo fit, ale zase keď ide o život inak sa nedá. Pozerám na malého a ďakujem, že je zdravý a je náš ❤️ držte sa kočky a potom sa pochváľte

susanne08
5. dec 2019

@naty139 ďakujem 😘

salonka28
9. dec 2019

Ahojte tak ja som dnes bola na.druhom KET tak snáď bude fajn

zuzik5891
9. dec 2019

@salonka28 držím silno všetkých dvadsať 🙏🍀❤️

zuzu8511
9. dec 2019

@salonka28 aj ja sa pripájam a silno držím palce tentokrát to už vyjde 🍀🍀

salonka28
10. dec 2019

@zuzik5891 ďakujem veľmi pekne verím.ze.ano 🙂

e1i
10. dec 2019

@naty139 nasa mala v 29tt ked sa narodila 1370,baba vedla rodila v 34 tt a mala 1350,obe su ok,neboj

naty139
10. dec 2019

@e1i joj ďakujem za takéto povzbudivé slová ❤️

daniela2022
11. dec 2019

Ahojte dievčatá. Dlho som tu zase nebola. Neviete mi prosím niektorá povedať ako sa dlho čaká na genetiku embryí? Lebo už bude vo štvrtok 3 týždne a ešte sa neozvali som z toho trosku nervózna. Je to dlhé čakanie 😏

weja07
16. dec 2019

Ahojte kočky. Pozerám na tie Vaše správy a veľmi sa s Vami teším ❤️ prajem hlavne veľa zdravia a energie 🙏🍀
My máme za sebou 1ivf, ET úspešne, no následne potrat a KET neúspešný. Teraz si dávame dokopy vyšetrenia, imunologiu a genetiku

zuzu8511
16. dec 2019

@weja07
@daniela2022
@naty139 dievčatá silno vám držím palce a stále na vás myslím.nestracajte nádej.My máme doma 5 dnovu bambulku a to bola naše jedine embryjko ,ktorému veľmi šancu nedávali.a je z nej krásna a zdravá baba a my sme najšťastnejší rodičia na svete.vsetkym Vám prajeme z celého ❤ aby ste to zažili čo najskôr aj vy 🍀✊

naty139
16. dec 2019

@zuzu8511 jeeeej gratulujem ❤️❤️❤️ Ja v stredu začínam 34.tt.....už to celkom beží, zajtra má čaká kontrola tak dúfam, že bude všetko v poriadku....stále mám veľký strach

zuzu8511
16. dec 2019

@naty139 juuj no vidíš ako ti to zletelo za chvíľku si v cieli aj ty ;) držím palce ;)

daniela2022
17. dec 2019

@zuzu8511 Zuzka gratulujem. Mate najkrajší darček na svete 😊

salonka28
19. dec 2019

@zuzu8511 ahojte dnes je 10 deň po KET robila som test a negat myslíte že je to už stratené či nádej žije ?

naty139
19. dec 2019

Ja som mala ducha od 6teho dňa :( podľa mna šanca je, ale nechcem dávať nádeje nie som odborníčka 🤷‍♀️ Drž sa moja

zuzu8511
20. dec 2019

@salonka28 ja som mala ducha slabunkeho od 10 dňa tuším ,ale už si nepamätám.hadam sa ti tam ešte niečo ukáže ✊✊

salonka28
27. dec 2019

@zuzu8511 no bohužiaľ to nevyšlo a tak sme sa tešili na vianočný zázrak ale ideme ďalej

naty139
27. dec 2019

@salonka28 mrzí ma to, ale verím, že raz to musí vyjsť ❤️

zuzu8511
27. dec 2019

@salonka28 mrzí ma to 😥 nestracaj nádej 🍀✊