Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@zuzik5891
@busybumblebee blahoželám konečne sa naozaj môžeš kľudne tešiť 🙂 veľa zdravíčka a radosti
@busybumblebee Super, GRATULUJEM 😍❤😍!!! Teraz už len na seba dávaj pozor, nech môže drobček rásť do krásy 😍
@busybumblebee skvelá správa... blahoželám a prajem krásne tehulkovanie ❤️🍀😘
@busybumblebee waaaaau nadheraaaa 😍 srdecne blahozelaaaaam 🙂 to ti teda narobili riadne stresyyy, teda fakt sila ze to takto doplietli. Hlavne je ze je to tam 😊 tak sa drz a vychutnavaj si to 😍
Takže dávka Gonalu mi ostáva rovnaká 300IU... kontrola až v utorok...odber najskôr vo štvrtok-piatok alebo sobotu...
@busybumblebee gratulujem a veľa zdravíčka.
@busybumblebee uz sa len šetri a oddychuj a potom nam sem daj fotku zo sona, dufam, ze ti uz daju. Ci je to este skoro? Nemam skusenosti.
@zoja82 v den sona budem v 6+5tt (podla poslednej ms) cize uvidime. Dnes som 4+5tt
@zuzik5891 @zuzu8511 presne aj u mna to tak.bolo..na jednej strane 6 folikov ktore nerastli a na druhej 1 ktory uz bol celkom velky. Presne to mi povedal doktor ze radsej obetujeme ten jeden a pockame nech porastie tych 6. Veru ze aj narastli a este dalsie 3 navyse 🙂 musis doverovat lekarom a skutocne to tak velmi neriesit vsetko lebo pred ET je najdolezitejsia pohoda...aby si si tym skor neuskodila. Zajdi si radsej na akupunkturu nech sa zbavis stresu. V Brne ju dokonca robia pred aj po transfere. Dnes si bola na kontrole?
@zoja82 joj,tak to ti drzim palce az je to pozitivne 😊 a poradim ti,ak si si este nerobila test,vyckaj do krvi. ja som minuly rok netestovala a z jedneho telefonu som vedela,ze je to negativne. a sli sme dalej. teraz som testovala a len som nervozna,lebo to nesilnie. navyse slabo krvacam a 11 den po et mam hcg iba 40. takze som v napäti ako to bud.tyzden dopadne. moc tomu nedavam,ale aspon si uz konecne budem naistom.
@zuzik5891 vies co muzi su taki, oni si tym neprechadzaju a nevedia co to obnasa a celkovo maju ine citenie ako my. Moj sa ma nechapavo opytal ked som po prvom neuspesnom pokuse zacala plakat ze co sa deje a preco placem .. myslela som ze mu vrazim...ze vsak ideme dalej a budeme to skusat az kym sa nepodari .. uplna pohoda z jeho strany takze viem ako sa citis 😘

@zuzu8511 oba to už všetko oľutovala ale ten pocit krivdy už vo mne ostane