icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

zuzik5891
26. mar 2019

@susangha úžasné🙏😍....ja som vedela že to bude dobré...jeden taký prípad osobne poznám.... veľká gratulka... krásne tehulkovanie ❤️🍀😘

susangha
26. mar 2019

@sassa15 to áno... veruže aj vyrozprávam 🙂 ale super ma podporila moja mamina.. povedala, že ked to nevydá, tak sa ide na babskú jazdu na dovolenku do teplých krajín :D v tom momente som sa začala tešiť... na buď alebo :D

susangha
26. mar 2019

@zuzik5891 ďakujem Zuzik... ano viem... aj tvoje slová mi neskutočne pomohli... a neboj... tebe sa to tiež podarí 🙂

zuzik5891
26. mar 2019

@busybumblebee
@evaachesa
@susangha
@sassa15
@zuzu8511
@daniela2022 Modlitby boli vyslišané...dnes mrazíme dve... tá druhá maličká dobehla tú prvú ešte pred obedom... tretia ostáva do zajtra...som šťastná... neskutočne 🙏❤️... sama embryologička mi povedala že bola prekvapená ako tá druhá žubrienka zabojovala... ešte sa pomodlím za tú moju najmenšiu tretiu nech sa pridá k zajtra k súrodencom...🍀🙏❤️

zuzik5891
26. mar 2019

@susangha dnešok bol pre mňa neskutočne dôležitý a dostala som silu bojovať o náš sen ❤️... verím že to výjde 🍀👶

zuzu8511
26. mar 2019

@zuzik5891 to je super Zuzi🙂 aj mňa naštartovalo,keď mi povedali ,že máme jedného bojovníka,ktorý sa pozbieral.a bojujeme ďalej.teraz pekne v kľude čakaj na ten správny deň 🙂

zuzu8511
26. mar 2019

@busybumblebee dakujem velmi za podporu.dava mi to silu veriť 🙂

evaachesa
26. mar 2019

@zuzik5891 waaaau uzasne spravy dnes 😍😍😍 verim zd aj tretie ich dobehne. Teraz sa uz len pekne pripravit na vklad nech mas co najlepsie podmienky pre bublinku 😊😘

susangha
26. mar 2019

@zuzik5891 teším sa s tebou 😍 jasne, že to výjde 🙂 o tom nepochybuj 🙂 a pravdepodobnosť ket je vyššia ako ET... bo stihnú pripraviť maternicu 🙂

zuzu8511
26. mar 2019

@zuzik5891 dúfam,že keď ty pôjdeš na ket tak ja už budem mať pre teba správu,ktorá ťa tiež podporí a dodá ti silu 🙂 ja už dnes papám ananás,pijem proteíny a kokosové mlieko 🙂

daniela2022
26. mar 2019

@zuzik5891 verím ti. Ja keď som volala a stále ich bolo menej a menej myslela som ze skolabujem ale nakoniec to dva zvládli len sa im u mňa nepáčilo. Budem držať prsty nech to dobre dopadne

daniela2022
26. mar 2019

@busybumblebee ďakujem pekne verím že postupne budeme všetky pridávať foto. 💞

daniela2022
26. mar 2019

@zuzik5891 jeeej Zuzka ja som to písala zvládnu to bublinky a teraz už budú čakať len na teba v dobrej nálade 🥰🥰

zuzik5891
26. mar 2019

@daniela2022
@zuzu8511
@susangha
@evaachesa baby... ďakujem za podporu a silu ktorú mi dodávate ❤️...je niečo čo by som mala počas toho čakania na ms dodržať?...myslím aké vitamíny sú dobré...alebo tak ako sa papá ananás po vklade či je niečo čo je aj pred vkladom...🍀

123elenita
26. mar 2019

@susangha jeeej skvelé správy, krásne tehulkovanie 🤭🤰

123elenita
26. mar 2019

@zuzik5891 super, sú to bojovníci 😊 tak už sa môžeš trosku upokojiť a naliať si to to vínko 🍷😉

susangha
26. mar 2019

@zuzik5891 kup si normálne vitamíny, čo sa papajú už pred otehotnení a aj v prvom trimestri. a vraj je dobrý aj vitamín E - na silnú maternicu. Jaj a do ms by bolo dobré piť alchemilkový čaj 🙂

susangha
26. mar 2019

@zuzik5891 jaj a ešte som zabudla... pozor na ten ananas potom.. bo vyvoláva silné alergické reakcie.. hovorím z vlastnej skúsenosti... ja som ho naposledy nahradila šťavou za studena lisovanou /rio fresh/. pila som po litri den pred et a potom ešte 4 dni po. a nemala som ani trpnutie v ústach ani krče v žalúdku.. všetko ok 🙂

evaachesa
26. mar 2019

@zuzik5891 ja som cely cas uzivala femibion a nadalej pokracujem. myslim ze nic viac nepotrebujes kedze dostanes presne co budes potrebovat na sliznicu a tak.. ja som pred prvym ivf uzivala aj femigard kvapky (podobne ako gynex) aj alchemilku no potom som sa docitala ze pred ivf sa uz neodporucaju tieto doplnky nakolko mozu ovplyvnit hormonalnu stimulaciu. Aj som si potom vycitala ze som sa mohla radsej poradit s lekarom. Pri druhom ivf som uz radsej nic take nebrala.

zuzik5891
26. mar 2019

@123elenita už som si naliala...pohár vínka bol po dešnom dni taký relax 🙂

zuzik5891
26. mar 2019

@susangha kúpila som si Femibion...trošku mám pred tou maternicou rešpekt keďže ja mám skôr problém s vysokým endometriom...keď dostanem ms musím sa otom poradiť s lekárom aby to bolo pri vklade ok...nechápem prečo tak rýchlo rastie keď po ms má pekných 4-5mm

zuzik5891
26. mar 2019

@evaachesa no moja...ja som toho už pojedla len čo je pravda...lebo túžba po bábätku je nesmierna a skúsiť som chcela všetko dostupné...ale to ako sa nemá kombinovať prírodné a umelé som si chvála bohu prečítala v dostatočnom predstihu...🙏

susangha
26. mar 2019

@zuzik5891 ja som zas mavala opacny problem s endometriom ☺️

zuzik5891
26. mar 2019

@susangha no s nízkou sliznicou má problém veľa báb..aj keď dom dala do Googlu ako znížiť endometrium vyhadzovalo mi opak

evaachesa
26. mar 2019

@zuzik5891 tak potpm superr ze si to mala nastudovane 🙂

zuzik5891
26. mar 2019

@evaachesa aj pohovor s embryológom bol skôr otom aby som si overila že výber techník na oplodnenie som zvolila správne...ale tak na druhej strane to až tak ťažké nebolo...pri našom katastrofálnom spermiograme sme potrebovali všetko 🤦... dôležité je že to splnilo svoj účel 🙏❤️😘

naty139
26. mar 2019

Až sa hanbím za to čo tu napíšem ale normálne Vám za tie pozitívne správy závidím 😇 ❤️ Ale na druhej strane veľmi sám teším s vami! Ja beriem vitamín E,B6, B12 a kys.listovu (nejem mäso)...myslite že by mi niečo z toho mohlo uškodiť?

daniela2707
27. mar 2019

@naty139 a prečo nejes mäso? Vegetariánska?

evaachesa
27. mar 2019

@zuzik5891 dobre ste sa rozhodli a hlavne vybrali ste tie najlepsie metody 🙂 uz ti volali z kliniky ze ako to 3tie mimco?

zuzik5891
27. mar 2019

@evaachesa z toho tretieho nič... že sa prestalo vyvíjať už vo štvrtý deň kultivácie ale chcela ešte počkať... dnes ukončila kultiváciu...
Máme dve silné embryjká a ja som za ne ozaj vďačná...