Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@busybumblebee
@evaachesa
@susangha
@sassa15
@zuzu8511
@daniela2022 Modlitby boli vyslišané...dnes mrazíme dve... tá druhá maličká dobehla tú prvú ešte pred obedom... tretia ostáva do zajtra...som šťastná... neskutočne 🙏❤️... sama embryologička mi povedala že bola prekvapená ako tá druhá žubrienka zabojovala... ešte sa pomodlím za tú moju najmenšiu tretiu nech sa pridá k zajtra k súrodencom...🍀🙏❤️
@busybumblebee dakujem velmi za podporu.dava mi to silu veriť 🙂
@zuzik5891 verím ti. Ja keď som volala a stále ich bolo menej a menej myslela som ze skolabujem ale nakoniec to dva zvládli len sa im u mňa nepáčilo. Budem držať prsty nech to dobre dopadne
@busybumblebee ďakujem pekne verím že postupne budeme všetky pridávať foto. 💞
@zuzik5891 jeeej Zuzka ja som to písala zvládnu to bublinky a teraz už budú čakať len na teba v dobrej nálade 🥰🥰
@daniela2022
@zuzu8511
@susangha
@evaachesa baby... ďakujem za podporu a silu ktorú mi dodávate ❤️...je niečo čo by som mala počas toho čakania na ms dodržať?...myslím aké vitamíny sú dobré...alebo tak ako sa papá ananás po vklade či je niečo čo je aj pred vkladom...🍀
@susangha jeeej skvelé správy, krásne tehulkovanie 🤭🤰
@zuzik5891 super, sú to bojovníci 😊 tak už sa môžeš trosku upokojiť a naliať si to to vínko 🍷😉
@zuzik5891 jaj a ešte som zabudla... pozor na ten ananas potom.. bo vyvoláva silné alergické reakcie.. hovorím z vlastnej skúsenosti... ja som ho naposledy nahradila šťavou za studena lisovanou /rio fresh/. pila som po litri den pred et a potom ešte 4 dni po. a nemala som ani trpnutie v ústach ani krče v žalúdku.. všetko ok 🙂
@zuzik5891 ja som cely cas uzivala femibion a nadalej pokracujem. myslim ze nic viac nepotrebujes kedze dostanes presne co budes potrebovat na sliznicu a tak.. ja som pred prvym ivf uzivala aj femigard kvapky (podobne ako gynex) aj alchemilku no potom som sa docitala ze pred ivf sa uz neodporucaju tieto doplnky nakolko mozu ovplyvnit hormonalnu stimulaciu. Aj som si potom vycitala ze som sa mohla radsej poradit s lekarom. Pri druhom ivf som uz radsej nic take nebrala.
@123elenita už som si naliala...pohár vínka bol po dešnom dni taký relax 🙂
@evaachesa aj pohovor s embryológom bol skôr otom aby som si overila že výber techník na oplodnenie som zvolila správne...ale tak na druhej strane to až tak ťažké nebolo...pri našom katastrofálnom spermiograme sme potrebovali všetko 🤦... dôležité je že to splnilo svoj účel 🙏❤️😘
Až sa hanbím za to čo tu napíšem ale normálne Vám za tie pozitívne správy závidím 😇 ❤️ Ale na druhej strane veľmi sám teším s vami! Ja beriem vitamín E,B6, B12 a kys.listovu (nejem mäso)...myslite že by mi niečo z toho mohlo uškodiť?
@naty139 a prečo nejes mäso? Vegetariánska?

@susangha úžasné🙏😍....ja som vedela že to bude dobré...jeden taký prípad osobne poznám.... veľká gratulka... krásne tehulkovanie ❤️🍀😘