icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

zuzu8511
18. apr 2019

@susanne08 ahoj prestala. včera večer ešte trošičku znovu ,ale bolo to len trošku a viac nie.tak zatiaľ som k dr.nesla nechcela by som veľmi aby do mňa sprtali.ak sa to ale dnes náhodou vráti tak už pojdem,no dúfam,že sa to nestane.

lilly79
18. apr 2019

@daniela2022 ja ti verím je to ťažké, ale hlavne si ty nič nevycitaj. Ja som síce nepotratila, ale mám za sebou 3ivf neúspešne a neúspešný darcovsky program.... A ako na potvoru po tom všetkom, som všade stretávala vonku tehotné a mamičky s kocarikom..... To bolo strašne pre mňa, tiež som si vyčítala, že je to všetko moja vina... Ze mam taky organizmus.... atď. Ale čas zahojí tie rany a neuveríš po 11 rokoch idem opäť bojov a nie je to ľahké ver mi pre mňa keďže 40 na krku všade okolo mňa detičky, či už kamošky, v rodine a najhoršie je ked sa susedky pýtajú, že čo ja na čo čakám.... Ze je najvyšší čas, tak sa vyhovárať. .. Hypotéka, ešte troska musíme počkať ale stále je to zásah do živého, ak vieš čo tým myslím. Potom také ustipacne poznámky, že kým ja budem mat dieťa, tak ich dcéry budú chodiť do školy... Ale na vysokú...... Taj sa s nimi zasmejem navonok, ale v duchu totálny smútok a ani nevedia, že čím som si všetkým ja už prešla...... Pointa tohto je nevdzat sa. Ver mi ze časom sa na to budeš inak pozerať a možno opäť začneš bojovať. Držím Ti veľmi palce ✊❤️

susanne08
18. apr 2019

@zuzu8511 no tak chvalabohu. Ako môj muž hovorí sú to horolezci s ostrými mačkami 😂

zuzu8511
18. apr 2019

@susanne08 to teda áno.tak len nech sa tam s tými mačkami aj drží 🙂

evaachesa
18. apr 2019

@daniela2022 presne ako napisala @lilly79, nesmies sa obvinovat, to v ziadnom pripade. Netreba ale prestat verit a bojovat. Mna prve ivf tiez zlomilo. Nevysli nam 4 pokusy, vsade naokolo kamosky tehotne uz s 2 alebo 3 dietatom a my stale nic. Tak som sa ale nastelovala ze mame este 2 pokusy ivf a ked ani tie nevyjdu tak pojdeme do brna.aj sme uvazovali o PGD ze by sme dali vysetrit vsetky embrya, lebo zial je to tak ale nie vsetkg embrya ktore sa vyvinu do blastocysty su aj vhodne a zdrave. Tym by sa predislo tymto sklamaniam a neuspesnym vkladom. Aj doktor mi to vysvetlil ze zial vsetky vhodne asi nebudu, ze ked robia pgd, tak z 10 embryi su tak 3-4 vhodne a zial je to o stasti ked sa len tak vyberaju. Takze tak som to sj brala ze sme nemali to spravne zdravucke embryjko a ideme dalej. Skus sa na to pozerat takto. Hlavne si daj cas na to vsetko, potrebujes to stravit a otriast sa aby si mohla ist dalej. Verim ze sa to podari a budes mamkou 😘 My zeny sme silne a dokazeme prejst aj takou trnistou cestou 😉 Drz saaa ♥️

simulienka22
18. apr 2019

@daniela2022 zlatko ešte to nevzdávaj, po xy neúspešných ivf na na svk sa mojej známej na prvý šup podarilo v Brne. Musíš byt silná♥️

zuzik5891
18. apr 2019

Baby...som len 2dpt a už začínam krvácať...nie len špinenie... normálna krv so zrazeninkou 😢😢😢😢😢😢...tak som sa toho bála...na papieri toho bola jedna kopa 😢😢😢😢😢😢...to je aj na zavŕtanie priveľa... cítim sa nanič

evaachesa
18. apr 2019

@zuzik5891 och mojaaa, hned chod ku gynekologovi ak este robi, ked nie tak nemocnica..mozno len cievka a daju ti nieco na udrzanie :-*

zuzik5891
18. apr 2019

@evaachesa moja... pichám si prolutex... akurát čakám na telefonát z centra aký bude ďalší postup

busybumblebee
18. apr 2019

@zuzik5891 progesteron neuzivas?

evaachesa
18. apr 2019

@zuzik5891 joj tak dufam ze je vsetko oki, len ta male chce trochu ponatahovat 😘

zuzik5891
18. apr 2019

@busybumblebee pichám si prolutex...dr.mi vravel že nič silnejšie už nieje...je to maximálna dávka progesterónu... tiež vravel že sa s tým ešte nestretol aby došlo ku krvácaniu takto skoro...

zuzu8511
18. apr 2019

@zuzik5891 držím palce nech je všetko v poriadku ✊✊nemáš mať teraz mrchu?

zuzik5891
18. apr 2019

@evaachesa bože...keby si tak mala pravdu a drobček by bol v úplnom poriadku ❤️🙏🍀...

zuzik5891
18. apr 2019

@zuzu8511 ďakujem 🙏... už som si oči vyplakala...

busybumblebee
18. apr 2019

@zuzik5891 aha rozumiem. Drzim palceky, nech to dobre dopadne 😘

zuzu8511
18. apr 2019

@zuzik5891 to ti verím 😥 no dúfam že ešte nieje všetko stratené aj za teba.skus ležať a oddychovať možno to ustúpi

zuzik5891
18. apr 2019

@zuzu8511 minulý cyklus som dostala na 22dc... ale predtým nikdy... vždy som mala cyklus od 28-30 dní...ani doktor tomu nerozumel

susanne08
18. apr 2019

@zuzik5891 držím palce nech to dobre dopadne 🍀✊

zuzik5891
18. apr 2019

@susanne08 verím že áno... že to bolo len to že sa drobček poriadne zavŕtal...i keď vôbec netuším kedy od vkladu sa to udeje...

e1i
18. apr 2019

@zuzik5891 prve 2-3 dni su rozhodujuce pri uhniezdeni

lostris151
autor
18. apr 2019

@zuzik5891 moja drzkaj sa a hlavne nestresuj a lezkaj, drzim palceky! Daj vediet ked budes mat nieco nove. ❤💕🍀

zuzik5891
18. apr 2019

@e1i myslíš že také zakrvácanie mohlo byť aj tým uhniezdením?...bola to síce krv ale zmiešaná s hlienom a bola skôr bordovo-hnedá... naposledy som niečo také mala vo februári pred stimuláciou v čase ovulácie... možno vtedy ešte silnejšie lebo som potrebovala vložku...tak sa snažím utešiť... čímkoľvek

zuzik5891
18. apr 2019

@lostris151 moja... veď ja ležím takmer stále...s výnimkou že sa idem vycikať... snažím sa myslieť len na to že všetko bude fajn 🙏🍀❤️... veľmi túžim po tom drobčekovi👶🍀❤️🙏

e1i
18. apr 2019

@zuzik5891 ak to ustalo,moze byt ale nie som lekar. Ja som ani len nespinila ani raz,zatial,klop,klop

zuzik5891
18. apr 2019

@e1i ja som špinila a aj krvácala keď som čakala syna...ale on už má 12rokov... všetci mi hovorili že ďalšie tehotenstvo bude iné a v pohode...

lilly79
18. apr 2019

@zuzik5891 neboj bude dobre, hlavne sa snaž byť v kľude. Držím moc palce, uvidíš všetko dobre dopadne 🙏✊

e1i
18. apr 2019

@zuzik5891 ak by sa zopakovalo isla by som k dr,inak ako pisu ostatne,klud. Drzim palce

zuzik5891
18. apr 2019

@lilly79 ďakujem ❤️...budem sa snažiť vstať len v nevyhnutných prípadoch 🙏
@e1i no lekár by mi už nemal čo dať... prolutex je najvyššia dávka progesterónu... verím že sa to už nezopakuje 🍀🙏... ďakujem za každú radu ❤️🙏

nika849
19. apr 2019

@naty139 neboj isto vydržia ☺️a ako sa cítiš už je lepšie? ☺️