Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@lilly79 ti poviem a toto mam ze spomalene tempo 🤣😂🤷♀️ hej teraz bude krv na 14 den toto je tabulka hcg co @zuzik5891 mi posunula. Ja som mala 865.48 a v heliose povedali ze som tehotna a je to dobre ked som im volala 😊 potom by malo nasledovat sono, na svk ti robia sono aj den krvi myslim a potom v heliose vravela ze 5 dni po pozitivnej krvi sono na potvrdenie a o dalsich 10 dni potom na srdiecko alebo tak nejak. Ja sa to stale snazim dobojovat na to sono nejake. :(
@lostris151 ďakujem 😘toto som vôbec nevedela, lebo ja chodím do Brna a povedali mi len toľko akonáhle budem mať výsledky nám zavolať a u mojej gyn. Som si vybavila odber s tým, že potrebujem výsledok mat ešte v ten daný deň. Tak, dúfam ze bude všetko ok. My si tu všetky pekne od čakáme tie naše zlatička, ale stojí to za to 🙏❤️✊👣
@lostris151 prosím ťa kde nájdem tu novú skupinku nejak to neviem najst
Baby a to bolo vaše prvé IVF? Kdeže každá čakáte čo bude s embriami tak predpokladám že bol ET nie KET. A všetkým sa podarilo? Držím palce
@zuzu8511 ja som vcera revala pri pitch perfect 🤣 pri finalnom spevackom cisle 🤣😂😁 inak sorry je to to tehotenstvo po ifv podskupina( som tehotna alebo tak je skupina)
@lilly79
@lostris151 sama neviem...som len 4dpt a možno kôli tomu krvácaniu 2dpt mám pocit že nič z toho... možno je to preto lebo ani dr.v centre mi nevedel povedať príčinu a dokonca hovoril že ak to neprestane vysadíme lieky... veľmi sa bojím... síce už nekrvácam ani nešpiním ale ostal vomne taký pocit neistoty...nikde som sa ani len nedočítala že by niekto zakrvácal 2dpt...😞😞😞...
@lostris151 nevies sem dat prosim link? Ja to absolutne neviem najst. Alebo ma oznacit v tej skupine. Dakujem 😊
@zuzik5891 presne tak sak sa krpcek len mohol vrtat a ked vseobecne krvacas takto aj pri prvom si krvacala tak je to vcelku normalne. A krpcek sa mohol kludne zavrtat 2dpt aj 1dpt aj hned v ten den. Kazda sme ina a ukazdej to inak funguje. Ale viem ze tieto naladt su tazke. Ja by som sa len tesila ze nebolia prsia u mna to bol dobry znak. Ale som sa vcera prekrikla asik trosku lebo zacinaju trochu saskovst teraz. Hlavne ale zase divne ze ma boli po pazuchou a len lavou, prava nie tak neviem co si pod tym mam predstavit. Ale hlavne sa nevzdavaj hned, relaxik, telka a bude dobre 💕🍀
@lostris151 inak stou bolesťou pazuch mam aj ja len ja to viac cítim na pravej strane, tiež som nechápala co to
@lostris151 no syn má už 12 rokov...to už bolo tak dávno... môj organizmus je teraz úplne iný... starší 🤔... možno som nemala skúsiť test...ale keď po zavŕtaní by o dva dni ukázal 😞... veľa čítam a to je problém... snáď ráno bude už lepšie 🙏 ❤️🍀
@lostris151 ahoj, ani mne sa nepodarilo nájsť tú skupinu. Ak sa dá ma pozvať budem rada😍
Baby...dnes 6dpt...tak som verila že na teste bude aspoň tienik 😢...ale absolútne nič... úplná beloba 😢...viem že poviete že testujem skoro ale 2dpt som zakrvácala a keďže sú testy biele uhniezdenie to nebolo... takú úzkosť na duši akú mám dnes ráno som už dávno necítila...😢😢😢
@lilly79 mala som PK...pri vklade sa nám už embryjko dostalo samo z obalu... vieš... stále mi vŕta v hlave že ak by to bolo uhniezdenie tak 4dni poňom by už bol na teste aspoň náznak...viem že som skoro testovala...a ak by nedošlo k tomu skorému krvácaniu tak ešte áno netestujem... vôbec ten plač neviem zastaviť... neskutočne mi je dnes ráno ťažko 😢

@lilly79 tu je celkom pekná tabuľka 😘