icon

Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019

lostris151
15. feb 2019

Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂

zuzu8511
27. apr 2019

@zuzik5891 to ti verím no možno to ešte nieje stratené sú to len testy ✊✊

naty139
27. apr 2019

@zuzik5891 :( je mi to veľmi ľúto, ale nič nevzdávaj....viem že je to ťažké a slova nešťastia :( ja mám len jedno embrijko takze len jeden pokus a musím to celé absolvovať odznova :( a to som skončila aj v nemocnici....ale raz to vyjsť musí a dovtedy budem skúšať 🍀

zuzik5891
27. apr 2019

@naty139 aj my máme už len jedno a na ďalší pokus už niesú peniaze...aj teraz sme to ledva pozliepali 😞

zuzu8511
27. apr 2019

@zuzik5891 je to fakt hrozne ,že to stojí toľko peňazí :( hlavne ,že všade propagujú,že to prepláca poisťovňa :( a pritom poisťovňa prepláca len úplný základ , ktorý asi nikdy nestačí :(

naty139
27. apr 2019

@zuzik5891 pre nás budú tieto víťazné!!! Kým čakám na menštruáciu dovoľujem si trosku podepkovat ale potom s novou silou len pozitívne! 🍀😇 Tieto sklamania sú na tom celom procese najhoršie, pre tu na koniku cítim najväčšiu podporu lebo všetky prežívame to iste....podľa mna človek, ktorý to neprežije to nevie nikdy úplne pochopiť...posledné embrijko bude víťaz!

zuzu8511
27. apr 2019

@naty139 presne Naty posledné bude víťaz 🙂 tento boj si fakt vyžaduje neskutočnú silu a nikto nás nevie pochopiť tak ako sa vieme my tu,keďže to prežívame všetky.ja som dnes bola za svojím gyndosom a povedal,že ešte stále nemám vyhrate ,ale že každy neúspech nás posúva ďalej takže
@zuzik5891 hlavu hore to ďalšie už bude víťazné 🙂

zuzik5891
27. apr 2019

@zuzu8511 ale ja tomu nerozumiem...ako to vlastne je že prvé tri razy preplatí poisťovňa keď nám bolo povedané že len prvý vklad nám poisťovňa preplatí a ďalšie si už hradíme😞

zuzik5891
27. apr 2019

@naty139 snažím sa myslieť pozitívne...ozaj...ale zatiaľ mi to stále v hlavičke nejako nefunguje... hlavne keď som sa dnes prešla mestom a všade samá tehuľka...

naty139
27. apr 2019

@zuzik5891 hej aj ja som pozerala Priateľov a Phoebe čakala trojičky, za tým som pozerala další seriál a ďalšia tehotna....ako reklamy na FB mi vyskakuje tehotenské oblečenie a každú chvíľu niekto rodí alebo s hrdosťou oznamuje, že sú v očakávaní :( je to na porazenie.....poisťovňa hradí tri vklady, to znamená že v každom ivf cykle jeden vklad....neviem prečo je to takto 🤷‍♀️

zuzu8511
27. apr 2019

@naty139 to máš úplnú pravdu,keď chce človek vyčistiť hlavu tak ho prenasleduje všade to čo vidieť nechce :( ja som si myslela ,že tie ďalšie vklady sa už neplatia 🙈

lostris151
autor
27. apr 2019

@zuzik5891 moja drzkaj sa a snaz ss odreagovst, viem ze ziadne slova nepomozu a presne viem ake je to cakanie narocne ale ono to urcite vyjde ak nie teraz tak to dalsie, ja tomu verim. Drzim palceky a skus sa zrelaxovat a oddychnut si ❤

zuzik5891
27. apr 2019

@naty139 takže v našom prípade by to bolo vždy 2500e kôli všetkému možnému čo musíme dať aby sa vybrala správna spermia...🤦a jeden vklad v každom z troch cyklov je zdarma... celé zle

zuzik5891
27. apr 2019

@lostris151 moja...dnes som celý deň na nohách...dva krát v meste... veľký nákup...potom synovi botasky na telesnú...potom natrieť plot a nakoniec som si vysadila kvietky na balkóne...fakt som sa odreagovala😘

123elenita
27. apr 2019

Prosím vás, mali ste si niektorá pred OPU pichnúť len polovicu injekcie ovitrelle? Mne tak kazali, zatiaľ som to u žiadnej nečítala 🤔

evaachesa
28. apr 2019

@123elenita ahoj, ja som pichala celu. Moze byt ze mas foliky uz akoby na prasknutie tak preto zvolili taky postup. Ale to je jedine co mi napadlo. Len hadam.

nika849
28. apr 2019

@123elenita ahoj ja som si musela pichnúť až 2 tieto injekcie a bolo mi to divne keď väčšinou sa len jedna pichá 🙂

123elenita
28. apr 2019

@evaachesa @nika849 ďakujem vám. No je mi to divne, ale tak posluchnem ako mi kazali 😃

weja07
29. apr 2019

Kočky potrebujem radu 🙏 zajtra ráno by mal byť transfer. To sa ale ešte uvidí telefonicky či bude.Ja sa spolieham a verím že budeme ráno cestovať do MT 😊🙏😋
Prosím Vás, ráno pred vkladom si mám vložiť ten progesteron čo užívam, vaginálne? Či ho vynechať? Ďakujem Vám za odpoveď 😘

zuzu8511
29. apr 2019

@weja07 a o ktorej ho máš brat?skús zavolať koordinátorka alebo počkaj kým ti ráno zavolajú a opýtaj sa ich.inak ti neporadim ja som si pichala prolutex :(

zuzik5891
29. apr 2019

@weja07 chodím do Heliosu do Košíc...mala som si vkladať Progestanelle ale nakoniec pichám Prolutex...no ešte pred tou zmenou som sa pýtala ako s vkladaním ráno a aj lekár aj koordinátorka mi vraveli že si ho mám priniesť zo sebou a vložiť po vklade...vklad som mala o desiatej a do vtedy som si ráno vkladala o šiestej ráno... že ten rozdiel nevadí...no ak sa opýtaš ako to majú v tvojom centre nič za to nedáš ❤️

weja07
29. apr 2019

@zuzu8511 ďakujem. Keď budem teda ráno volať tak sa informujem. Vkladám ho ráno o tej 9 hod. a večer pred 22 hod. To si pichala podkožne, či?ja som bola neskutočne šťastná keď nám povedali 2 dní pred odberom že už len poslednú injekciu Pregnyl. ( mam fobiu zo striekaciek, ihiel a podobne) to je pre mňa kríž 😷 ale hlavne ze som dobrovoľná darkyňa krvy 😂😂

weja07
29. apr 2019

@zuzik5891 ďakujem 😘 ja chodím do heliosu v MT. Rano keď budem volať tak sa opýtam 😊 ten prolutex si pichas podkožne? A do kedy? Cca

zuzik5891
29. apr 2019

@weja07 ja si pichám denne fraxiparin aj prolutex... zajtra mám kontrolu na 14dpt aké bohužiaľ testíky mi už vybledli takže viem po aký verdikt si idem ... máme ešte jedno posledné embryjko...

zuzik5891
29. apr 2019

@weja07 a áno podkožne...no objavila som ihly so sivým kónusom a sú úžasné... také tenučké...vpich takmer nieje cítiť...

weja07
29. apr 2019

@zuzik5891 juj to ma mrzí,ale nič nie je stratené, jedno embryjko bude bojovník 🙏 silno drzim🍀 👊🙏 určite to vynde 🙏🍀 mala si 2 embryjka? My máme 4.

weja07
29. apr 2019

@zuzik5891 tenká ihla, hrubá ihla, pre mňa kríž 😷 ani odberu vajok som sa tak neobavala ako keď sme začali pichať. Ani nie samotný vpich, ale celkovo striekačka 💉 😣😒😱 a ten fraxiparin, to máš koli zranzanlivosti krvy?

zuzu8511
29. apr 2019

@weja07 mi niečo o tých injekciách hovor ja síce fóbiu nemám ale 60 už bolo dosť aj na mňa.ja som si v MT v lekárni kúpila také s bielym konusom a tie boli tiež dobre.

susanne08
29. apr 2019

@weja07 ahoj, ja som si ho mala vložiť ako každý deň aj pred vkladom, ja mam časy 09:00 a 21:00 keďže sme cestovali ráno do Brna tak v ten deň som si ho dala skôr, podľa mňa aj ty aby ta hladina v tvojom tele nekolisala.

lilly79
29. apr 2019

@weja07 ahoj, deň v kladu som si ho vkladala ráno normálne ako iné dni, ale určite by som to konzultoval ešte s koordinátorkou.

busybumblebee
29. apr 2019

@weja07 ja som si po OPU a pred ET progesteron mala dat cez usta, ostatne dni som si vkladala