Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@zuzik5891 pre nás budú tieto víťazné!!! Kým čakám na menštruáciu dovoľujem si trosku podepkovat ale potom s novou silou len pozitívne! 🍀😇 Tieto sklamania sú na tom celom procese najhoršie, pre tu na koniku cítim najväčšiu podporu lebo všetky prežívame to iste....podľa mna človek, ktorý to neprežije to nevie nikdy úplne pochopiť...posledné embrijko bude víťaz!
@naty139 presne Naty posledné bude víťaz 🙂 tento boj si fakt vyžaduje neskutočnú silu a nikto nás nevie pochopiť tak ako sa vieme my tu,keďže to prežívame všetky.ja som dnes bola za svojím gyndosom a povedal,že ešte stále nemám vyhrate ,ale že každy neúspech nás posúva ďalej takže
@zuzik5891 hlavu hore to ďalšie už bude víťazné 🙂
@zuzik5891 hej aj ja som pozerala Priateľov a Phoebe čakala trojičky, za tým som pozerala další seriál a ďalšia tehotna....ako reklamy na FB mi vyskakuje tehotenské oblečenie a každú chvíľu niekto rodí alebo s hrdosťou oznamuje, že sú v očakávaní :( je to na porazenie.....poisťovňa hradí tri vklady, to znamená že v každom ivf cykle jeden vklad....neviem prečo je to takto 🤷♀️
@zuzik5891 moja drzkaj sa a snaz ss odreagovst, viem ze ziadne slova nepomozu a presne viem ake je to cakanie narocne ale ono to urcite vyjde ak nie teraz tak to dalsie, ja tomu verim. Drzim palceky a skus sa zrelaxovat a oddychnut si ❤
@lostris151 moja...dnes som celý deň na nohách...dva krát v meste... veľký nákup...potom synovi botasky na telesnú...potom natrieť plot a nakoniec som si vysadila kvietky na balkóne...fakt som sa odreagovala😘
Prosím vás, mali ste si niektorá pred OPU pichnúť len polovicu injekcie ovitrelle? Mne tak kazali, zatiaľ som to u žiadnej nečítala 🤔
@123elenita ahoj, ja som pichala celu. Moze byt ze mas foliky uz akoby na prasknutie tak preto zvolili taky postup. Ale to je jedine co mi napadlo. Len hadam.
@123elenita ahoj ja som si musela pichnúť až 2 tieto injekcie a bolo mi to divne keď väčšinou sa len jedna pichá 🙂
Kočky potrebujem radu 🙏 zajtra ráno by mal byť transfer. To sa ale ešte uvidí telefonicky či bude.Ja sa spolieham a verím že budeme ráno cestovať do MT 😊🙏😋
Prosím Vás, ráno pred vkladom si mám vložiť ten progesteron čo užívam, vaginálne? Či ho vynechať? Ďakujem Vám za odpoveď 😘
@weja07 chodím do Heliosu do Košíc...mala som si vkladať Progestanelle ale nakoniec pichám Prolutex...no ešte pred tou zmenou som sa pýtala ako s vkladaním ráno a aj lekár aj koordinátorka mi vraveli že si ho mám priniesť zo sebou a vložiť po vklade...vklad som mala o desiatej a do vtedy som si ráno vkladala o šiestej ráno... že ten rozdiel nevadí...no ak sa opýtaš ako to majú v tvojom centre nič za to nedáš ❤️
@zuzu8511 ďakujem. Keď budem teda ráno volať tak sa informujem. Vkladám ho ráno o tej 9 hod. a večer pred 22 hod. To si pichala podkožne, či?ja som bola neskutočne šťastná keď nám povedali 2 dní pred odberom že už len poslednú injekciu Pregnyl. ( mam fobiu zo striekaciek, ihiel a podobne) to je pre mňa kríž 😷 ale hlavne ze som dobrovoľná darkyňa krvy 😂😂
@weja07 ja som si po OPU a pred ET progesteron mala dat cez usta, ostatne dni som si vkladala

@zuzik5891 to ti verím no možno to ešte nieje stratené sú to len testy ✊✊