Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
V pondelok mám KET...je tu nejaká budúca mamička ktorá je na tom rovnako?🙏🍀❤️👶
@zuzik5891 Zuzi my sme s tebou teraz to dáte aj vy aj my na 1* musí to vyjsť ❤️🥰🍀
@daniela2022 ja som sa už potešila aj tomu že som si mohla pichnúť ráno prolutex 😁
@zuzik5891 a to je načo? Ja mam clexane na riedenie krvy ale tak neviem načo to je presne. Strašne sa nudím 😁😁😁 a ty si už na PN?
@daniela2022 ja som PN už od februára...ja si na riedenie krvi pichám Fraxiparin... Prolutex je progesterón..pichnem si ho raz denne a mám istotu že sa celý pekne vstrebe do tela...
@daniela2022 áno chcem prvé tri dni byt doma ale potom už do prace...nemám ju namáhavú a je mi v nej veselo 🙂
@naty139 super...nebudem sama 😘😘😘...
@daniela2022 najprv mi dali klasický progesterón no na kontrole pred KET som sa pýtala na ďalšie možnosti a Prolutex bol tou najlepšou možnosťou... síce krabička na týždeň stojí okolo 35e ale nevadí...len miesto vpichu je dosť bolestivé...
@zuzik5891
@daniela2022
@naty139 baby silno vám držím päste teraz to už vyjde 🍀🍀🍀🙏🙏✊✊
@zuzik5891 aha tak to bude asi ta co mi dali včera po vklade 😊 a dnes večer si už mám dať progesteron. Prvý krát mam fakt také zmiešané pocity. Keď si predstavím koľkým sa to tu podarilo a ja som zase na začiatku tak už ani neviem ci mam tuto stránku otvárať lebo mi to je smiešne dookola to isté. Aspoň že nemám bolesti konečne 😁
@zuzu8511 ďakujeme Zuzi snáď budeme nasledovať vás 😊 a vám hlavne zdravíčko vám prajem 🥰
@zuzik5891 Zuzka? A ovu si nakoniec mala? Ja by som mala ísť tiež na ket tento mesiac ale nejako sa neviem stotožniť s dnom vkladu. Dnes mu vyšiel pozitívny ovu test, podľa mojich skúsenosti zajtra bude ovu. Ale z centra mám rozpis, že až zajtra si mám pichnut ovitrelle. Vklad bude až v piatok :( podľa mna je to dako neskoro a neviem čo robiť. Neviem sa s tým stotožniť. Ty to máš ako plánované? Odkedy berieš progesterone a ovu bola?
@zuzu8511 ďakujem krásne Zuzka...👶🙏❤️🍀... @daniela2022 no ja som po predchádzajúcom KETe na koníka nechodila tak často...mala som pocit že som divná keď veľa babám to vyšlo a mne tie testy slabli... dosť ťažko som to znášala...
@ceklis moja... takže moja ovu sa na mňa opäť z vysoka vykašľal...a to doslovne...dr.sa ma v stredu pýtal ako sa cítim a ja som mu vravela že síce ovuláciu nemám ale moje telo sa chová akoby ovulovať chcelo...hlien...aj ovu bolesti som mala...
Čo sa týka môjho vkladu tak neskutočne som sa bála že bude až v utorok...zdalo sa mi to neskoro...no dr.mi spravil dve kontroly hormónov a volal že vklad je v pondelok... prolutex som si pichla už dnes ráno...od zajtra pridám fraxiparin
Ahojte dnes som mala poslednu kontrolu pred odberom ( pondelok 20.05 odber vajicok ) kde mi dr oznamil ze lepsie bude ak oplodnene...vajicka zmrazime a pockame lebo mam vysoke hormony netusim co tym myslel a ze mi hrozi OHSS a nechce aby som skoncila v nemocnici takze pockame a nakoniec bude KET no zatial
Sa nevyjadril
Ako dlho treba cakat
Je to individualne ?? Mam pocitat z tym
Ze to potrva tyzdne ci dokonca mesiace ??
@zuzik5891 ja tiež ale teraz sa už nad tým nejdem trápiť. Nejak som sa zložila keď to nevyšlo po operácii a et. A teraz ti ani neviem opísať svoje pocity lebo nemám šajnu čo si mám myslieť.
Siiiiilno vam drzim palce dievcataaa, teraz vam to uz vyjde 😊😘 drzte sa 🙏🍀♥️ @daniela2022 @zuzik5891
@daniela2022 to je divne mne až na 14 den kazali ale to nevydržím a isto budem robiť aj skôr 😁😊 a prvé dva dni som poctivo ležala dneska som doobeda ležala a poobede sa už bola aj vonku prejsť 😊😊😊
Ahojte. Prosím Vás, vždy pred KET vám brali krv a zisťovali hladinu hormónov? Tento mesiac mam ísť na KET (môj prvý, odložený ET), vo štvrtok idem svojej gynekologicke na kontrolu, ale Dr z centra kázal len zmerať veľkost folikul a sliznice.. Žiadnu krv 🙄
@123elenita krv mi nebrali
@naty139 ahoj. Ďakujem, akurát čítam, že si na tom podobne ako ja, akurát že mne nerobili ET kvôli hroziacemu OHSS.
A máš KET v prirodzenom cykle ci s liekmi?

@naty139 nejak zvládneme. Tiež plánuješ prvé dnu len ležať?
@busybumblebee jeeej to je super. Dúfam že raz taký pocit zažijem. Momentálne si to ani predstaviť neviem po tom všetkom to príde samo ☺️😁🥰
@nika849 aj mne vkladali 5 dňovu blastocystu. Len ja mam test na 9 deň už aj keď sa mi to zdá skoro ale asi vedia čo robia. A ty tiež poctivo ležis? 💪