Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
@andrea014 aj ja blahozem nech to je čím ďalej krajšie a krajšie. 🍀❤️ A ktorý deň si si robila test?
@zuzu8511 veď práve že ešte než to srdiečko uvidím tak sa budem strachovať aby bolo všetko ok.. máš pravdu je to najúžasnejší pocit na svete 😍
@daniela2022 ďakujem 😊 ja som si ani nechcela robiť chcela som to až z krvi zistiť ale včera som tak vyvádzala že ráno ma manžel zobudil a donútil ma spraviť test 😀 dnes je to 11 deň od vkladu.
@zuzu8511 ja viem že neprejde ale každým dňom bude väčšia radosť že je všetko v poriadku 🙂 ja som takto skoro testovala prvý krát,vtedy som bola ale strašne na nervy,teraz som bola určite kludnejsia a verila som tomu,usmievala som sa,až včera dosla taká veľká kríža tak som si ho urobila 🙂 tebe to vyšlo na prvý vklad? V ktorom si týždni? Ja ani neviem ako sa to teraz má počítať vlastne 🙂
Ahojte baby... Ostalo mi v chladnicke ešte : decapeptyl 0,1mg 2neotvorene balenia po 7 inj a ešte pregnyl 5000iu ak by te mali zaujem... Píšte
@zuzu8511 tak super že sa vám to podarilo hneď,ja som si to ešte musela odplakať 😀 my máme ešte 3 embryjka tak dúfam že použijeme až niekedy za tri roky.. ďakujem za tip,nevedela som že aj po ivf sa to ráta od posledného menzesu,ale ževraj sa to rovnako ako pri prirodzenom počatí ráta. Tak ty už budeš mať tie kritické týždne za sebou,závidím ti 🙂 snáď aj ja sa tam prehupnem bez problémov ☺️
@andrea014 áno ráta sa to rovnako, na usg ti to potom upravia ;) poviem ti ,že už sa neviem dočkať ,keď budem mať za sebou 12 tt.strasne sa teším no stále sa ešte bojím :( tak ale verím ,že keď sme to zvládli do teraz tak už bude všetko len dobre a my dostaneme najkrajší vianočný darček 🙂 a určite sa tam prehupnes aj ty 🙂 ale je to fakt nekonečné dlhá doba ja si rátam každý týždeň 🙈
@weja07 moc ďakujem stále tomu neverím 😊 dúfam že bude všetko v poriadku a že sa budeme tešiť až do konca 🙂 na krv idem v pondelok,prikázali mi na 14 deň ,dnes to je 12 🙂 spravím si zajtra ešte jeden test aby som uverila a presvedčila sa 😀 ale to by som si musela každý deň robit 😂 prajem aj tebe len krásne správy,ozvi sa hocikedy 😉
Môžem sa vás opýtať baby. Mali ste gélové Nechty počas ivf? Som teraz po Ket a mala by som ísť na dorabku ale neviem ci to je dobrý nápad či to nemôže nejak ovplyvniť embryjko. Mate niektorá skúsenosť?
@daniela2022 ahoj 😊 ja mam tiež gélové a pýtala som sa nato aj v centre a ze to žiadno neovplyvňuje mi povedali 😊
@nika849 ahoj ďakujem pekne za odpoveď 😁 a ako ti to ide? Ja sa strašne nudím 🤔
@nika849 no ja som dnes 3 deň a ti poviem prestáva ma to bavít 😁😁 a cítiš nejakú zmenu od vkladu?
@daniela2022 ja sa tiež strašne nudím 😊ale ja som už doma skoro 2 mesiace 😉 bolelo ma brucho a podla apky mam zajtra dostať MS a začínam špiniť akosi 😞tak neviem co mam od toho očakávať 😞 chytá ma depka 😞
@nika849 neboj šetrí sa. Možno ako píšu baby embryjko sa uhniezduje. Držím silno prsty ☺️ ešte stále špiniš?
Baby ako ste riešili vkladanie utrogestanu v deň ET, veď mi to t bude vyteká keď či ho ráno vlozim nie?

@ceklis juuuj tak teraz je vsetko ako ma byt neboj, vsetko mas podchytene, peknu vystelku, malicke ma pripravene all inclusive byvanicko 😍😊