Stimulácia a IVF Februar/Marec 2019
Ahojte, bolo by fajn keby sme sa spojili zienky co tymto akurat prechadzame a zaciname koli radam a podpore. Ja som zacala akurat gonal, teraz 3ti den, prve sono po uziti mam v pondelok v MT a som v prvom cykle IFV. Zaujima ma strava pocas stimulacie, co sa nieco odporuca speci okrem tej vody a stupen fyzickej zataze, plus nejaku radu ako sa dat do psychyckej pohody. Ja som stale nejaka vyklepana z toho vsetkeho a tazko sa mi to vysvetluke okoliu co nechape com si prechadzam. Dakujem za kazdy radu a podporu a vsetkym drzim palce 🙂
baby mozem sa spytat. tie co ste mali odlozeny et. u mna z dovodu mierneho ohss. kedy sa vam vratila normalna ovulacia a cyklus a mohli ste ist do ket? dakujem pekne
@juliet86 ahoj. Ja som to tak mala.. a prvý cyklus po OPU som mala bez ovulácie, takže sa mi ket posunul o ďalší mesiac. Ale to už ovulácia pekne prebehla ako zvyčajne 🙂 držím palce
@123elenita prosim ta a ak si mavala predtym pravidelny cyklus. prisiel ten dalsi potom tak nejak podobne v normalnom case? ako ten ket dopadol? mas pre mna nejake tipy ku ketu? napr. ci si si daval volno v praci a pod. dakujem pekne
@juliet86 no MSv mi prisla o pár dní neskôr, ako bežne chodievala. Dopadlo to dobre, teda krvné testy pozitívne. 😊Prvé sono ma čaká v stredu, tak uvidíme.
Voľno som mala v deň ket a potom ešte 4 dni som bola doma z prace, setrila som sa. Ale zas neležala som úplne stále, len taky šetriaci režim...
@123elenita gratulujem velmi ze to bolo usoesne a prajem super sono!
@juliet86 ďakujem 🙂 aj ja držím palce 🍀
Ahojte.
Len mne sa môže stať, že mám dva testy v balíčku.... prvý bez problémov a ten druhý je chybný 🙂) napíjaval sa hádam 20 minút. Strašne pomaličky. Vyšiel predsa len takto.
Horný je robený 26.7 večer ( s možným zvyšným pregnylom 1500jednotiek picunutych 20.7 a 22.7) spodný je dnešný robený ráno. Čiarka je určite tmavšia, ale nie nejak markantne. Môže to byt tým, že sa pregnyl vyplavil a vlastne hcg stuplo? 18.7 bol robený ET.
Ďakujem
@susangha pregnyl bol skutočne len 1500 jednotiek. Viem že 5000-10 000 môžu duchovat. Ale verím že toto sú reálne čiarky a najmä je už týždeň od pregnylu a len 1500 jednotiek. Tak hádam 🙂 ešte som si urobila pre istotu jeden asi dve hodiny od prvého . A stále je tam 🙂) už len aby neodišla minimálne 9 mesiacov 🙂

@simulienka22 na to ti daju odpoved v CAR,riadila by som sa nimi.ja som mala klasicky kratky protokol. Dovtedy sme si aspon doplnili vysetrenia,reproimuno,genetika a hysteroskopiu mi doporucili. Inak este hematologia a stitna sa riesi. To mas porobene? Aby si sa vyhla dalsiemu sklamaniu