icon

Stimulácia Pergoverisom. Máte s tým skúsenosť?

marrad
7. máj 2010

DUfam ze mi nezavru temu..
Ma nieto skusenosti so stimulaciou PERGOVERIS om?
idem na 2. IVF a po zlej realcii na gonal, mi dali tento liek......

Strana
z3
kacicka33
6. júl 2010

Marad
Ahoj, tak sme na tom rovnako...
Minulu stimulku (v aprili 2010) som skoncila s dvomi odobratymi vajickami, ale ani jedno sa nepodarilo oplodnit ☹ Takze ziaden transfer sa nekonal 😠
Vcera som bola na kontrolne sono, a je tam len jeden folikul 😒 Aj som sa pytala doktora, ci to ma vyznam absolvovat odber....ale povedal, ze maju uspech aj s jednym...tak idem do toho. Uz som bola vnutorne rozhodnuta, ze to vzdam, ked to teraz nevyjde...Pokusy cez poistovnu mam uz vycerpane, a kedze nielen ja zle reagujem na hormony (maximalne som mala 3vajicka) ale aj mm je na tom velmi zle co sa tyka spg 😒 Ale dr. povedal, ze nabuduce skusi uplne ine hormony, nejake dokonca nie velmi drahe...tak mi dal chrobaka do hlavy 😖
Ak to teraz nevyjde, mozno sa este dam nahovorit na jeden pokus.... 😔
A ako Ty? planujes dalsiu stimulku? A ak ano, ake hormony Ti odporucil dr?

kacicka33
6. júl 2010

Marrad prepac, skomolila som Ti meno 😉

llianka861
25. nov 2020

@michaelag ahoj chcem sa ťa spýtať či náhodou nemáš mi predať Gonal 450ml

michaelag
25. nov 2020

@llianka861 ahoj....ja som bola v debate pred 10. rokmi 😉

janefiam
22. sep 2021

Ahojte. Mam na predaj 3 krabicky Pergoveris (kupovane 25.8., Exp. 6/2022). Cena 300 EUR (ja som kupovala za 408)
a Cetrotide 4 ks (kupovane 26.8., Exp 3/2022).
Cena 30 EUR (ja som kupovala za 41).
Oboje od kupy skladovane v chladnicke. Iba osobny odber, kedze musia byt v chlade.
V pripade zaujmu dolozim blocky. V pripade zaujmu napiste.

evaevkaeva
Autor odpoveď zmazal
evaevkaeva
10. jan 2024

Ahojte, zostalo mi par veci po poslednom a prepdoslednom IVF, rada posuniem.Na cene sa dohodneme.
Estrofem - balenie 1x28 tblexp.1/2027 a zdarma k tomu 3ks tbl v baleni, exp.02/2024
Prolutex 5 baleni 02/2025

vivienn7
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3