Strava a bylinky na zápaly po čerstvom ET
Zdravim vas dievcence..som po ET 3 dnoveho embria.doteraz som uzivala na caste zapaly gynekologicke a urologicke kapucinku a nechtik tinktury a pila bylinkove caje..prosim viete mi poradit co po ET mozem brat? Co je v pohode v tehotenstve na tieto problemy? Dakujem za kazdu radu 😘
@adara777 ja som kedysi brala probiotika ale nezaberali mi ☹ beriem aj estrofem aj progesteron 🤔 no len preventivne by som chcela aj daco na tieto problemy a neviem co 🥴
Akua gynimun intim protect 1 tyzdenne.
@miskamicha uz som to kedysi mala..1 tyzdenne to moze byt ok..bo ked som to viackrat do tyzdna tak potom uz mi to sposobovalo je palenie
Môžeš probiotiká 1xtyzdenne. Alebo volať do CAR. Môžu ti zmeniť progesteron aj na injekcie,len sú drahšie. Mne pomohlo aj keď som si progestanelle vkladala s aplikatorom z canestenu

Asi berieš progesteron ak si po ET, možno aj Estrofem? Neodporúča sa miešať bylinky a hormóny. Ja som mala kedysi dlho také problémy a dosť mi pomohli probiotiká, ženské. Ústne každý den aj vaginálne napr.kazdy tretí. A potom sa flóra pekne upraví. A pri progesterone žiadne sladké. Len to chce čas. Ak veľký problém musíš ísť za dr. Keď si po ET uz sa berieš ako tehotná.