icon

Tehotenstvo po IVF

marinko1988
23. jan 2021

Prosím poraďte 🙂 som už pomalí rok a pol po ivf a mám chlapčeka hneď na prvý krát sa vydarilo 🙂 môj krpcek už má rok a.pol a chceli by sme sestričku či bračeka ešte k nemu 🙂 myslíte si že normálne sa dá otehotnieť ? Nemali sme žiadni problém pred ivf priateľ trošku horší spermograf a ja som mala problém s menštruáciou nechodila mi pravidelne ....

wejuska7910
23. jan 2021

@marinko1988 normalne myslis prirodzene?vsetko je mozne,je vela pripadov ze riesili ivf a zena otehotnela

marinko1988
autor
23. jan 2021

@wejuska7910 áno prirodzene 🙂

mikasz
23. jan 2021

@marinko1988 tak zalezi od zdravotneho stavu a dovodov ivf. Poznam aj pripady, ktorym sa podarilo, aj take, ze dalsie dieta bolo prirodzene ani nevedia ako, no aj take, ktorym sa uz ani dalsie ivf nepodarilo, dokonca mam kamosov, ze prve dieta bolo hned prirodzene a dalsie nevyslo ani po ivf.
Zacnite skusat, ked to nahodou nepojde, sup na konzultaciu a vysetrenia,ci sa nieco nezmenilo a podla toho sa rozhodnete

wejuska7910
23. jan 2021

@marinko1988 tak da sa,my mame prve prirodzene a druhe po ivf

ella2211
23. jan 2021

@marinko1988 ja som od roku 2019 chodila IVF, 2020 sme mali 5x neúspešné KET. V septembri som sa už zosypala psychicky, potrebovala som pauzu, bola som už vyčerpaná a dnes už čakám bábätko úplne prirodzene a vôbec nevieme ako sa to podarilo 😄 a dúfame že to hlavne dobre dopadne 🙃