icon

Testovanie po IUI

frida1990
29. júl 2021

Ahojte žienky, 19.7. sme boli na našom prvom IUI a dnes je presne 11 dní od zákroku. V pondelok 2.8. ma čaká vyšetrenie krvi. Pôvodne som chcela čakať na krv ale priznám sa, začínam mať pokušenie spraviť test. Na druhej strane sa ale veľmi bojím, že to bude zasa len sklamanie a nechcem sa zbytočne stresovať. Príznaky nemám žiadne, iba napätie v prsiach ale to mám vždy pred menzesom s pripisujem to aj progesterónu. V 7.dpo som mala jemné bolesti ako pri menzese ale trvalo to chvíľu a bolo to ozaj len jemne a potom asi 2-3 pichnutia v maternici, od vtedy vôbec nič. Menzes by mi za normálnych okolností mal prísť pozajtra. Myslíte že uz by čosi bolo vidno na teste? Mám test s citlivosťou 10.
Mám pochybnosti aj strach. Zároveň ale raz sa to dozvedieť musím, že na čom sme.. Mali ste niektorá pozit test už 11-12 dpo?

Strana
z2
lenkak89
3. feb 2024

Ahojte,ja som 11 deň po IUI. Samozrejme,že som nevydržala,tak som skúšala testovať na 9 deň,no nič,test bol biely.Dnes na 11 deň som to vyskúšala znova a vidím tam druhú slabulinkú čiarku🙏Ale neviem,čo si mám o tom myslieť,brucho ma sem tam pobolieva už od pondelka a ráno sa mi aj objaví slabé špinenie,ako keď mi má prísť menzes.Takže netuším.ako to dopadne,žiadne iné príznaky nemám.Na krv idem v pondelok 5.2.

Strana
z2