Testy po IVF
Ahojte. Viem, ze by som sa nemala testovat, ale poznate to tie, ktore strasne tuzite po babatku.
S manzelom mame jedno 4 rocne dieta spontanne pocate. Ale kedze sa nam 1,5r nedarilo splodit druhe, rozhodli sme sa vzhladom na moj vek (v maji budem mat 39 rokov), ze podstupime IVF.
Ziadny zavazny zdravotny problem nam nezistili, manzel ma spermiogram v norme, ja mam trosku nizku hladinu AMH, ktora je vsak vzhladom na moj vek vraj normalne.
Mala som kratky protokol, 2.3 som mala odber vajicok a 7.3. embryotransfer.
Prve 3 dni som nemala prakticky ziadne symptomy, mozno trosku citlivejsie prsia, ale to som pripisovala liekom. Beriem progestenalle 200 1tbl 3x denne. 4. den som zacala mat priznaky mykozy, svrbenie, palenie, tak mi sestricka odporucila jenamazol krem a tabletky som si prestala vkladat a odvtedy ich uzivam oralne. Po dvoch dnoch je to myslim v poriadku.
Od. 6. dna ma zacalo pobolievat brucho, kde tu nejake pichanie, tak som podlahla zvedavosti a urobila si test. Na moje prekvapenie vysiel celkom vyrazny duch. 7. den rovnako. Lenze ten siedmy den poobede som zacala spinit a pokracuje to aj dnes 8. den. Volala som do CAR, ale vraj sa s tym neda nic moc robit, musim cakat, ako sa to vyvinie.
V piatok idem na prvy krvny test a som neskutocne nervozna, neviem mysliet na nic ine. Ciarka na dnesnom teste je vyraznejsia, ale bojim sa, ze postupne zacne slabnut.
Co myslite?

Ja som po ET spinila na 6ty deň, 7my a 8my deň, a potom skoro celý prvý trimester. A dopadlo to dobre. Drž sa!
@martul je to progestanelle 200. Evidentne sa da uzivat aj oralne a moze sa aj vkladat. Aj v den embriotransferu som ho zapijala, az od dalsieho dna som mala instrukciu, ze si ho mam vkladat. Neviem presne aky je rozdiel medzi sposobom podania, ale mari sa mi, ze len ten, aby to neslo cez zaludok, lebo niektore zeny ho znasaju horsie, maju nevolnosti a podobne.

@minikonik test je pozitívny, gratulujem.
Chcem sa spýtať na tie tabletky, to sú aké, keď ich namiesto vkladania máš orálne?