Umelé oplodnenie a pokusy
Ahojte kocky,chcem sa opýtat ktora ste presla umelym oplodenym a na kolky pokus sa vam podarilo otehotniet?Ja uz skusam druhy a 13.4. budem vediet viacej,idem na test.Pri prvom mi nevedeli povedat preco to nevyslo.Mam este 7zmrazenych embryi a to mi vzali 10vajicok🙂 Ako ste na tom boli vy?
@veselavrba ahoj kolko stoji umele oplodnenie??
@timi1990 Ahoj ja som platila 1000eur lebo poistovna ti preplaca len malu cast penazi za lieky.
Ahojte babulky, dockala som sa, ze mi poistovna schvalila umele oplodnenie. Bohuzial dve IUI boli neuspsene. Viete mi povedat ako to cele prebieha od zaciatku? Hladam to na stranke Gyn - Fivu, niekedy to tam mali pekne cele opisane ale teraz ako menili stranku to neviem najst. Dakujem krasne.
Ahojte,
my sme boli na 1.pokuse v Brne Reprogenesis, nepodarilo sa. Mam vsak zamrazene 2 embryjka. Mate s tym niekto skusenosti? Povedali mi, ze sanca je slabsia ako z cerstvych. Podarilo sa to niektorej z Vas zo zmrazenych? Dakujem pekne za odpoved.
Dakujem. Das mi prosim vediet, ako si dopadla. Velmi drzim palce.😊
@srnanka21 Mne sa po tych vsetkych liekoch, kt.som musela brat, povyhadzovali na tvari cervene flaky a hormonalmy system bol hore nohami. Po jednom sedeni akupunktury sa zacinaju vytracat. Okrem toho pijem take horke byliny a aj si tvar tym potieram. To sa iste lepsi. Okrem toho vravia, ze precistia cely organizmus, energetizuju ho a maju dobre uspechy pri oplodneni. To ale zatial nemam z vlastnej skusenosti. Daj aj Ty vediet, ak Ti nieco zaberie. Niekedy sa aj stava, ze sa po umelom nepodarenom oplodneni zrazu podari prirodzene. Maj sa pekne R.
@rewoli neviem ako ste dopadli ale mam pocit ze prave zmrazene maju vacsiu sancu nakolko pri cerstvych ma zena este rozhadzany organizmus hormonami. Nam sa podarilo prave z KET a poznam 2 dalsie pripady osobne co maju babatka co sa im nepodarilo z cerstvych ale zo zmrazenych ano. drzim palce
Ahojte baby, tak ja som dnes bola na 10ty den na krv. Maximalne negativna sestricka mi povedala ze je to negativne. Moze sa to este do utorka zmenit? Som si aj trosku poplakala.
Ahojte baby. Viete mi poradit ktore centrum je lepsie. Ci Helios alebo Iscare v Martine. Pripadne vraj v KE je tiez nejake centrum. Ďakujem za kazdu radu 🙂
Ahojte, ponúkam na predaj Lutinus 100mg, Provera 5mg a Decapeptyl. Už sa nám podarilo otehotnieť, preto tabletky a injekcie už potrebovať nebudeme. Balenia sú samozrejme neotvorené, injekcie skladované celý čas v chladničke.
@lenkalienka01 ahoj možem sa spýtať, ako to chodí v Brne? Zaplatíš si sama IVf a potom podáš žiadosť na poisťovňu a oni ti to preplatia? a kolko vám z tej čiastky preplatili a kolko nie?
@dancez
Ahoj, neviem ako to teraz funguje,ale keď som chodila ja, tak mi stačilo poslať na poisťovňu faktúru s dokladom o zaplatení a prišli peniaze. Skús sa opýtať nejakej kočky, ktorá to absolvuje v tomto období. A ešte je to možno aj iné v každej poisťovni. Najlepšie info ti podľa mňa podá tvoja poisťovňa 😉

Ahojte mohli by ste mi poradiť mam 28rokou a dlho sme sa s manželom pokúšali o bábetko tak ma posielali na všeliaké vyšetrenia a na prefuk vaječníkov. Po 2 rokoch zistili že manžel má slabý spermiogram. Tak nás poslali na umelé oplodnenie. Cez tieto sviatky som absolvovala injekcie na stimuláciu vajíčok. Mala som 16 vajíčok z toho 8 zrelých no bohužial ujali sa len 2 embrijká aj to sa nie tak delilo ako malo tak tak mi ich vložili včera na 3 deň od punkcii.Snažím sa ležať a aj ma bolí v podbrušku. Bojím sa že sa mi neujmú boli ste takto niektorá ? a podarilo sa? a neviete náhodou čo zvišuje kvalitu spermí ?budem vďačná za všetky rady som velmi bezradná.