icon

Umelé oplodnenie spermiou určitého pohlavia

anonymna
4. feb 2013

Dobry vecer.Neviem ako zacat aby ma tu nikto nezhodil neukamenoval neosocoval ma.Mam 30 rokov a 3 synov (1r 3r a 5r).S manzelom strasne tuzime po dievcatku vlastne uz posledni dvaja synovia mali byt nasou dcerkou.K veci.Existuje umele oplodnenie takeho stylu ze mi vnutrotelovo alebo mimotelovo daju resp. pouziju manzelovu spermiu zenskeho pohlavia?Viem,ze vela zien by dalo cokolvek za to,aby mohli otehotniet,vela zien by dalo vsetko za to,aby mohli donosit dieta,vela zien by dalo cokolvek za to,aby mali aspon jedno zdrave dieta.....Viem viem viem a chapem to ale strasne chceme do stvorice babu a uz na nejake ine praktiky neverime.....Stare babske rady ci jonasova metoda prosto chceme nieco zarucene a iste a stopercentne.Len neviem ci sa nieco take robi a ak sa to robi kolko sa za to plati?Viem ze nemusim vobec otehotniet aj ked skusime umele oplodnenie ale tak za pokus to stoji peniaze problem nie su.Tak isto viem ze su tam iste rizika a nie je to prirodzene.Vsetko viem!Preto zhanam len informacie ci vobec je nieco take mozne lebo nikde som sa o tom nedocitala a ak ano kde a za kolko sa to robi.Vdaka.Rypalkam nebudem odpisovat teda niektorym ano ale tym zakernejsim nie.Je to moj zivot a ja som rozhodnuta spravit vsetko pre dievca.

Strana
z4
misickaluu
16. sep 2017

Ahojte,nepozna niekto nahradnu mamicku,ktora by nam chcela odnosit babetko?info do spravy prosim,dakujem za kazdu informaciu,alebo kontakt

ruthmartina
Autor odpoveď zmazal
dena22
8. aug 2018

@ruthmartina vyber pohlavia dietata je nepovoleny z etickych dovod, vynimkou je pripad, ked genetika preukaze u partnerov geneticku vadu a jej prenesitelnost na konkretne pohlavie. Technicky je to mozne vykonat via IVF a PDG.

elizita
8. aug 2018

@anonymna poznam jeden parik.. tak silno chceli dceru, ze si povedali, ze budu robit deti, kym bude dcera.. a aj bola... deviata v poradi 😀 a ja chapem tvoju tuzbu, ozaj musi byt obrovska... asi taka ako tuzba mojho muza mat syna... no vyzera to na druhe dievca 🙂

karolinakk
23. mar 2023

@anonymna no ako podarilo sa? ;)

elanor
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4