Úspešné IVF pri PCOS a inzulínovej rezistencii?
Ahojte, chcem sa spýtať, či sa niekomu podarilo úspešne celé IVF pri vyššej váhe. Mám 110kg a PCOS s inzulínovou rezistenciou, snaha schudnúť bola, ale keď váha klesne tak o chvíľu je späť 🫤
@dia127 ahoj vidím ,že je to aktuálny príspevok ja som na tom.podobne môžme si popísať
@amelia0511 ja som si všimla že slečna to písala pred rokom až keď som poslala ten svoj román 😅

Ahoj, chodím do CAR v Nitre, mám 107kg, diagnostikovali mi tam PCOS a tiež mi zistili inzulínovú rezistenciu. Najprv bol pokus o IUI ale vôbec mi nenabehla ovulacia ani s liekmi. Pán doktor mi povedal že musím bezpodmienečne schudnúť aj koli tomu že keby sme chceli ist na umelé tak moje BMI je pre narkózu také hraničné že nie je isté či by má vzali. Keď som tam šla prvý krát mala som 116 takže niečo sa mi podarilo zhodiť ale je to ťažké (raz to ide raz nie), chcem dať dolu ešte aspoň tých 7 a ísť tam znovu že čo mi povie… teraz som od augusta bez menzesu tak uvidíme či mi to vôbec rozbehnú. Ak by si chcela môžeme si vymeniť whatsapp alebo msg a môžeme sa v tom chudnutí podporovať