V ktorom centre ste absolvovali umelé oplodnenie?
Ahojte,
ak niekto z Vás absolvoval, kde ste boli v akom centre ? Diky za rady
@7lenka11 nebolo to finančne náročné veľmi/časovo ? aký bol dôvod ? u nás to je zlý spg bojim sa že to nevyjde
ja PCOS, autoimunitné ochorenie štítnej žľazy a muž zlá morfológia spermií (okolo 1,9% zdravých spermií).. otehotnela som u nich po 1.IVF... strata času pre mňa bol rok v slovenskom Iscare, kde dokopy nič neurobili, len sľubovali, že otehotniem aj bez IVF, že nie sme na tom tak zle.. v Brne nám narovinu povedali, že to bola strata času a že sa ideme pustiť do IVF.. všetko sme stihli v rámci dvoch mesiacov.. zaplatili sme cca 3500 eur a Union nám do mesiaca vrátil viac ako tretinu výdavkov, myslím, že to bolo okolo 1400 eur.. či to bolo časovo náročné neviem posúdiť.. v Brne sme boli dokopy asi 4x-5x, ale ja žijem v BA, takže som to mala na skok a zároveň mám robotu, kde si nemusím pýtať voľno kvôli každej návšteve lekára.. prácu si viem dokončiť aj večer alebo cez víkendy, ak treba.. v robote preto ani len netušili, že niečo také riešim...
@7lenka11 ak sa smiem spytat,koľko máte rokov a ako dlho ste sa snažili o bábätko? My sme s manželom na tom podobne ja PCOS manžel 2% morfologicky dobrých (ale jemu povedali že ak by mal 3% tak môže byť darca) a tiež sme boli prvýkrát v iscare a skúsili plánovaný styk s letrozolom, Ovitrelle a utrogestanom.Ale teraz mi ponúkli aj IVF,len ešte mám pocit že som nevyskúšala tie jednoduchšie moznosti. Obaja máme 32 a snažíme sa necele 2 roky. Ak by som skúsila ísť na konzultáciu do Brna,tak si treba priniesť výsledky alebo si spravia svoje testy?
@barju v lete som mala 32 a o babo sme sa snazili takmer tri roky.. v Brne potrebuju vysledky nie starsie ako tri mesiace, najma co sa tyka hormonalneho profilu.. ak su starsie, budete musiet ist znova na odbery.. my sme v Iscare tiez vyskusali planovane styky aj IUI, nic nevyslo a IVF nam neodporucali.. vraj nie sme na to tak zle.. v Brne povedali presny opak, ze vsetko ostatne ako IVF je strata casu.. ale jasne, ze aj v Iscare zavisi vsetko od toho, akeho doktora dostanete
Gynfiv pre 6rokmi. IVF vyslo na1x, takze nemam sa na co stazovat.
Gyn fiv blava... Druhý pokus pred 9rokmi... Ale ze sa zhoršil prístup čítam... A teraz sa nám po 9 rokoch za darilo prirodzene po neplodnosti...
Gyncare nitra
GynFiv BA a ďakujem,nikdy viac
Gyn Fiv Žilina, vďaka nim mám tri krásne detičky 😊
Iscare Ba, som 30tt
Iscare BA som teraz v 20tt
Gin fiv zilina
V Iscare, super skúsenosť, celý personál milý, vyznajú sa v tom, čo robia! 🙂
Sanatorium helios martin nám sa podarilo z jedného embrya hneď otehotnieť a v gin five v ba tam z dvoch sa nám nepodarilo takže za mňa helios martin
Helios Martin - odporúčam všetkými desiatimi...Všetko podrobne vysvetlia (vrátane doplatkov, životosprávy, rizík...), majú tam koordinátorky, ktoré sú na telefóne k dispozícii všetkým pacientkám, čo práve stimulujú. Za mňa servis na jednotku 1*
Helios Martin je super.Pred IVF urobené vysetrenia, pocas stimulacie neustala kontrola sonom a odbermi krvi. Konzultaciu mate zadarmo.Prijemny personal.
na spermiogram sme boli v Brne na klinike repromeda a hned nám tam neskor spravili aj IVF. Bez neho by sme dietatko nikdy nemali.

v Reprofit Brno - odporúčam všetkými desiatimi.. v porovnaní so slovenskými klinikami omnoho lepší a profesionálnejší prístup