V utorok ma čaká KET
Ahojte 🙂 v utorok ma čaká ket ....prosim poradte co brat a co robit aby dopadlo úspešne. Teda babatkom 🙂 dakujem
Mne vyšlo 3. Ket a vtedy to bolo po prvykrat, kedy som sa cítila veľmi dobre a bez stresu..zrazu som to brala úplne v pohode, bude bude nebude nebude..hoci šlo o môj posledný možný pokus...psychická pohoda je naj 🙂 vtedy telo najlepšie zareaguje
Hlavne klud a dobre naladena…. Nemysliet na nic zle … a sla som na mekac 😂
@xenyja aj mna caka 3tí posledny vklad tento mesiac tak sa tesim a bola ste aj pn v praci?
@dominika1505l nie nebola, v centre mi povedali, že sa mám šetriť, ale môžem robiť všetko ako bežne dni. Vtedy aspon na to človek až tak nemyslí. Moc vám držím palce aby ste na 3. pokus mali šťastie ako ja 🙂
@xenyja dakujem velmi pekne no ja premyslam ci ist pn ci nie lebo mam tazku pracu, robim vo fabrike vo vyrobe a dviham tazke veci a mame tam velmi teplo a tiez viem ak pojdem pn tak doma zavreta tak nic moc🤔
@dominika1505l ja robím ako operatov výroby, za strojom 12h na nohách. Hneď pred Ket som išla na PN. 3 dní pred Ket som už išla na PN aby telo bolo oddýchnute a marodujem doteraz. V utorok ideme už do CAR na potvrdenie srdiečka.
@peony93 drzim palceky🙏🏼😍
@dominika1505l aj ja držím palce aby do tretice všetko vyšlo 🍀🍀🍀

@marinko1988 listovku alebo femibion snad uz uzivas a ine netreba okrem liekov z car ake ti dali,