Vklad 14.2.2022
Ahojte, ste tu niektore take co budu mat vklad ET 14.2.2022?
@marhulka2022 tak u mna to pravdepodobne nedopadlo dobre. Dnes masívne krvácanie. 😢😢
@dominikahr si v nemocnici???aj mna manzel viezol do nemocnice s masivnym krvacanim srdiecko krasne bilo..ale urobil sa velky hematom a po 3 tyzdnoch MA
@marhulka2022 nie niesom poslali ma domov. Ale krvacanie neustalo uz idu somna strašne zrazeniny. 😢😢
@dominikahr mas aj bolesti??otvara sa ti krcok??
@marhulka2022 to neviem ci sa otvara ale bolesti mam
@dominikahr mna nic vtedy nebolelo, lezala som tam 5 dni a potom mi dali domov duphaston, asporutin a estrofem
Boze je mi to hrozne luto, kedy mas ist k dr?zajtra? Preco si ta tam nenechali nechapem..
Mne vsetko na uzv vysvetlili aj za ten krcok ze potrat na inak javi ze toto je krvacanie z hematomu
@marhulka2022 nic mi nevysvetlil 😢hematom nevidel.
@dominikahr toto su lekari katastrofa...
@marhulka2022 kedy môžem istna ďalší vklad? Ty si ako na tom ides hned?
@dominikahr MA bol v aprili a vklad mi vychadza v 2 menzese 4.7
Kolko mate mrazacikov este??
@marhulka2022 ešte mame 8. A ty? A ty si bola aj na čistení? Ci si sa sama?
@dominikahr ja som bola na kyretazi v 10+6tt, babo uz bolo podla dr velke musela som but cez noc v nemocnici.
8 je pekne cislo..
@marhulka2022 a ty mas koľko mrazacikov.? Verim ze sa vyčistím sama 😢
@dominikahr 4
@marhulka2022 drzim ti veľmi palce 🙏
@dominikahr aj ja tebe a daj vediet ako si dopadla...zajtra ides k dr??
@dominikahr som si citala nase starsie konverzacie, toto si mala vklad s DV??tiez z brna??
@marhulka2022 ano mala som DV ale iscar MT
@dominikahr je mi to ľúto, to sa ozaj musí stále niečo pokaziť? Ja už neviem kde je ta 60 % úspešnosť IVF 😞🙄 ja som dnes skúsila test, je 7. deň po vklade a zatiaľ tam nič nie je, tak buď je ešte skoro, alebo to skratka opäť nevyšlo. A znovu nemáme žiadne embryjko zamrazené a cely proces tak bude opäť fuč. Ale stále verim že piatok bude krv pozitívna.
@22stanka22 ďakujem ja tiež už neviem čo robim zle. Vycitam si že som nelezala doma ale že som išla na prechádzku. 😢😢 Viem že by sa to možno stalo aj tak ale čo ak nie. 😢 A tebe držím palce nech je krv pozitívna. A máš všetky vyšetrenia urobene?
@dominikahr nemyslím si, že je to o prechádzke, my tiež chodíme každý deň na prechádzky aj normálne fungujem, nedá sa ležať vkuse, to si netreba vyčítať určite.
Ďakujem, ano mame už všetko porobené, môj názor je že mi opäť dali nízke dávky hormónov a vajíčka odobrali príliš skoro, ešte nemohli byt dostatočne veľké, veď predsa z 8 odobratých boli len 3 zrelé. Nechápem prečo to takto urobili…a to už je druhé centrum.
@22stanka22 a kam chodíš?? Môžeš kľudne aj do spravy ak chceš
Ahojte baby, tak ja idem 11:30 na to 🙏 nervozita začína 😁🤦 ale verím, že teraz to vide, nám všetkým 😘
@dominikahr teraz chodíme do Gyncare, predtým do Helios…a ak to opäť nevyšlo tak tretie IVF asi už len Brno, akurát že ho mame 500 km vzdialene…
@katka06 držím silno palce ✊🙂
@22stanka22 fu tak to mate riadne ďaleko Brno. A odkiaľ si? Aj my sme premýšľali nas Brnom. No tirzro mame dosť ďaleko. Preto sme sa rozhodli ostať v iscar MT ja som tam veľmi spokojná. Je tam super lekár. A kolko vkladou mas za sebou??
@dominikahr písala som SS
@dominikahr nevycitaj si prechadzku mnabolela na druhy den hrozne hlava a koordinatorka mi hovori ci mam hodinky ktore meraju kroky ja ze hej ona mne chodte sa prejst 6000 krokov ked pridetedomov bude po bolesti hlavy a tak aj bolo..tak prechadxka ti urcite zle neurobila, ved si nebezala..
@katka06 drzim moc moc palce..
@marhulka2022 nie nebezala ale mapa som ležať. Mne bolo povedane že po IVf po toľkých neúspechoch aspon 4 týždne po vkalde len ležať. A ak chceš pošlem ti číslo na tu reprodukcnu imunológiu.

@dominikahr blahoželám 🙏❤️🍀