Vklad 14.2.2022
Ahojte, ste tu niektore take co budu mat vklad ET 14.2.2022?
@katka06 tak to som veľmi rada 🙂 ale je to na zaplakanie, že človek sa musí domáhať vlastných výsledkov na ktoré má predsa automaticky nárok 🤔 dobre si urobila, lebo s niektorými sa zjavne inak nedá 🤦♀️ A snáď už teraz bude všetko ako má byt. Ahaa tak to ani neviem čo je, táto tematika mi ešte nie je blízka. Stresy všade naozaj. Mne ešte stále nevolali z Martina. Davaju si načas.
Ja som sa včera bola konečne objednať na urologiu kvôli tým mojim opakovaným zápalom močových ciest, lenže tu v Rožňave ma objednali až na 12.10. a volala som aj do Rimavskej Soboty jednému odborníkovi a tam je najblizsi voľný termín dokonca až 28.11. 🙄 a už teraz sa bojím lebo mi sestrička povedala, ze ma bude cievkovat a to som ešte nepodstúpila nikdy 😕
@22stanka22 no už som aj ja nedočkava, koľko ich je 😁❤️
Zdravotníctvo je v dezolátnom stave 🙄 neskúšala si ProCare? Je to platené, ale nie je to zase veľa. Ja keď som niečo potrebovala urgentnejšie riešila som to aj cez nich. Cievkovanie je nepríjemné, nie však bolestivé.
@katka06 ako doteraz sa mi nikto neozval, aj som volala, ale už nikto nedvíha, tak už to zjavne budeme vedieť len zajtra 😕 veru to teda je. A ta ochota všade. Neskusala, ale pozriem sa na to. Takze si už na tom bola? Tak to má trosku povzbudilo, že to nie je bolestivé. Neviem si to totižto vôbec predstaviť ako to prebieha.
@katka06 Ahoj 🙂 tak teraz mi volali, že mame 5 embryjok, 3 sú jednotkovej kvality a 2 dvojkovej a rozhodli sme sa teda že všetkých 5 posielame na genetiku. Takze sa nám začína dllllhe čakanie. Bude to náročné.
@22stanka22 krásna správa ❤️ držím prsty, aby boli všetky v poriadku 😘🍀 koľko stojí genetika? Inak ja som nevedela, že sa robí, dala by som aj ja. Ale zase verím, že malinké je zdravé 🙏🍀
@katka06 ďakujeme 😊 biopsia všetkých embryjok je 350 € a potom tie testy každé jedno po 390 € + ku tomu mrazenie 280 € ale neviem či na všetky alebo ako to je lebo platit budeme až pri transfere. Tak do 3000 € spolu to určite bude je to strašne veľa opäť 😕 potom napíšem presnú sumu. Ano bude zdravé určite 😊 nám keby nezistili nejaký problém na genetike tiež by sme nedali.
@22stanka22 riadna pálka, ale čakala som niečo podobné 🤦🙄 ale čo by sme nezrobili, aby bolo všetko v poriadku ❤️ povedia Vám aj pohlavie? Alebo to je zakázané
@katka06 je to naozaj nenormálne koľko peňazí nás to stojí, ale presne tak, človek je ochotný urobiť všetko. Len ma hnevá, že keď ma niekto odporúčanie od genetika na takéto testy, že nič neprispieva poisťovňa.
No toto presne neviem, ani som sa ich nepýtala, nebola som si istá či to budú vedieť alebo ako to vlastne celé funguje, ale asi sa ich skusim spýtať alebo aspoň niečo pozisťovať na nete, radi by sme to vedeli. Tak si mi dala opäť chrobáka do hlavy 🤔 a ty sa ako cítiš? 🙂
@22stanka22 je to obrovský biznis. Kamoška má pred 40, dr.jej odporúčala genetiku keďže sa im nedarí, že 2500€. Skoro ma posadilo, my sme to mali zadarmo.
Ja sa mám chvála Bohu🙏celkom dobre. Od pondelku mám trocha viacej roboty, ale keď cítim únavu hlavne v nohách, hneď si ľahnem. Keď aj na 5 minút.
@katka06 to som správne pochopila že ešte len genetické vyšetrenie paru? Za to sme v KE platili 30 €.
Tak to dobre robíš, som rada 🙂 ja si zase hľadám nejakú robotu, keďže z tamtej som musela odísť lebo to bolo neznesiteľne, ale tu u nás je to veľmi ťažko, tiež by som najradšej niečo z domu alebo aspoň nič fyzicky náročné, keďže verim, že v októbri pôjdeme na vklad a bude úspešný ☺️
@22stanka22 tak mám dobré správy 🍀 bola som na kontrole u gyn.a placenta sa už vytiahla 🙏 brali mi krv na tripple test, tak sa modlím, aby bolo všetko v poriadku. Keď prídu výsledky, tak pôjdem na ten morfologicky ultrazvuk. Trocha som z toho v strese, ale verím, že keď boli výsledky doteraz OK, bude to v poriadku 🙏🍀
Čo si robila? Inak ja som bola naposledy zamestnaná pred 10 rokmi 😁
@katka06 to je super 🤗 a výsledky budú kedy? Určite bude všetko v najlepšom poriadku 🙂 ale stres chápem, aj ja mám stres ako dopadnú embryjka na genetike a to sme ešte len na začiatku čakacej doby 😕
Robila som sociálnu sestru v domove dochodcov, ale s riaditeľkou to už nebolo zvládnuteľné, za niekoľko odrobených rokov stále len ta istá minimálna mzda a keď ma nakoniec preložila ešte aj na pozíciu úplne mimo môj obor lebo vedela že to zvladnem a ani tam mi nebola ochotná dať ten istý plat ako osobe, ktorá tam bola predo mnou a mala minimálne o 3,4 stovky navyše, tak som si povedala že stačilo.
Fíha tak to by som aj ja rada vedela ako nebyť zamestnaná a zarobiť kľudne píš aj do súkromnej správy 😁
@marhulka2022 ahoj, tak ako? Chystáš sa na další KET?
@22stanka22 ahoj, ja uz mam 2 neuspesne za aebou v auguste a septembri, uz beriem estrofem ideme do 3 ket..
Tebe sa ako dari??
@marhulka2022 aj ja už beriem estrofem a idem tiež do 3. vkladu teraz v októbri 🙂 mám veľký stres ale aj sa teším že už nám to konečne musí vyjsť. A držím palce aj tebe samozrejme 😊 už máš termín vkladu?
@22stanka22 nemam termin vkladu mala som ist na uzv vo stvrtok no mam covid
Zajtra volam do centra
@marhulka2022 ach tak to má mrzí ale snáď to len nejako rýchlo prejde aby si mohla ísť 😕 alebo to možno tak má byt že by si si dala mesiac pauzu…aj keď ja viem že to čakanie je hrozne. Veď ja som na poslednom vklade bola v maji. A teraz od augusta sme čakali na výsledky genetiky. A uvidíme zajtra teda podľa kontroly či bude vklad. Dúfam že ano.
@22stanka22 ako sa dari co mas nove?? Videla som ta v skupine ket november december

@22stanka22 🍀🍀🍀 tak už som sa ukludnila 😁 po troch týždňoch som sa dostala k všetkým výsledkom, všetko je chvála Bohu 🙏 v poriadku, dokonca na to že mám 35 rokov ukážkové 🙏🍀 bola som včera na kontrole, v pondelok mám prísť opäť 😁 trošku som taký menší cirkusik spravila 😁 vyberám si kam na morfologicky ultrazvuk, keďže všade čítam, že po 35 ženy dosť vystresujú. A to ja som aj bez toho 😁