Vklad 14.2.2022
Ahojte, ste tu niektore take co budu mat vklad ET 14.2.2022?
@marhulka2022 niee, to urcite nie, keď mi to nevyšlo, nemala som ani náznak čiarky 🙂 len nech čiarky silnejú
@22stanka22 ja som skúšala po ovitrelle pred vkladom aj po vklade ale mala som snehobiely test 🙂
@michaela567 tak možno je opäť individuálne komu ukáže ovitrelle a komu nie neviem ako to je len viem že to obsahuje ten hormón 🙂
Ale máte to super, normálne rozmýšľam či si nespravím na ten 5ty deň aj ja 😁
@22stanka22 som vás namotala 😀 áno, je individuálne aj kedy sa drobec uhniezdi a kedy telo začne produkovať hcg, každopádne držím prsty 🙂
@michaela567 to ano, a niektorá môžme mat aj nižšiu hladinu hcg. Veru namotala 😁 ale skusim to vydržať až do 8meho dňa, vychádza to dokonca presne na moje narodeniny 🙂
@22stanka22 to budes mat krasny darcek k narodeninam..
Mna dnes opat boli hlava, pijete kavu? Nechcem davat ziadne lieky.
@marhulka2022 Pijem jednu denne, ale hlava mi ide prasknúť tiež, večer to je na nevydržanie :/
@22stanka22 to anooo, to bude super darček 🙂
To by veru bol najkrajší darček 😊
Ja pijem tiež jednu denne a nechystám sa jej vzdať 😋
A donedávna som si dávala aj paralen, lebo ako naschval som chytila nejakú chrípku alebo čo, ale už je to našťastie lepšie. Mne sa zdá že som čítala, že paralen neškodí ani v tehotenstve? Ale v lekárni určite vedia poradiť.
@michaela567 6 rokov som ju nepila no tie hormony robia svoje, zacala som ju opat pit s mliekom..a pritom som si kupila bezkofeinovu no ta mi na bolest hlavy nepomoze..
@22stanka22 parelen sa moze aj v tehotnosti no na zaciatku nechcem ak nemusim nic navyse
@marhulka2022 ano ja to chápem, treba byt opatrný. A poznám to, ja keď si ráno nedám poriadnu kávu, tak bolesť hlavy zaručená.
A ktoré dni sa ešte chystáte testovať?
@22stanka22 ja som skúsila aj dnes, moja čiarka zmizla, úplne zoslabla, to sa mi stalo aj pri prvom vklade 🙈
@michaela567 môže to byt aj testom a určite sa to ešte môže zmeniť 🙂 asi preto je lepšie testovať neskôr, len ta naša nedočkavosť 🤔
@22stanka22 pravda, treba vyčkať, už nerobím žiadne testy 🤦🏻♀️
@michaela567, niekde som našla takúto tabuľku, kvôli tomu som chcela až ten 7.,8. deň keďže môžme mat aj tu nižšiu hranicu…
@22stanka22 no to je pravda, ja musím mat veľmi nízke keď mi to zachytil len ten pepino test, uvidíme no 🙂
@michaela567 dnes je tyzden od vkladu a moje testy su biele ako sneh ani naznak ani tuk..zbytocne som mala nadej ked som mala ducha..robila som si pre istotu 2 kazdy inej znacky..
@marhulka2022 no veru, ani ja nemám nič a robila som 3 značky, len pepino ukazuje mikro ducha … ešte nezufaj, ešte nič nie je stratené..
@michaela567 tak treba skúšať test tej istej značky, musí nám to vyjsť 🙂
@22stanka22 mne minule najlepšie ukazovali testy in time z drogerky, teraz ich ale neviem zohnať, cez týžden urobím digitálny a počkám na krv, lebo sama seba vystresujem 🙈😁
@michaela567, take som ešte nevidela, u nás v DM tiež majú len ten toptest a pepino. No digitálny by teda už mal dobrý 🤔 veru no krv to istí, ale to čakanie je nekonečne 😞 ja mam krv až budúcu stredu. Ale ako sa povie, na dobre sa oplatí počkať 🙂
@michaela567 nie su tie pepina vadne??
@michaela567 maju ich v tete..ja si idem pre mamatest do lekarne ale urobim ho az v piatok
Uz som objednala online
@michaela567 a v tom in time ako pozeram teraz nam od rana co som si robila po odcitani co je podla letaku neplatne mam ducha tiez..
@marhulka2022 Bože mam výčitky, že som ta namotala na tie testy 🙈 nooo ja zas neverím tým mamatestom, tie falošne duchuju.. vraj pepino majú veľa farbiva, tak ukazu skoro, uvidíme.. nevadi, že po limite, dobre, že duch tam je, len nech zosilnie..
@michaela567 nevadi v pohodicke, je tak ako ma byt a aj tak bude..urobili sme preto vsetko...
@marhulka2022 presne tak, ja som hrozne netrpezliva, ešte keď viem, že je to posledné 🤯 bola som v tete, asi je tam slaby duch ci ?

Už len aby som sa úspešne pridala k vám aj ja 😊 osobne si nemyslím, že by branie progesteronu malo na to nejaký vplyv, ja tiež beriem ale zase sa to vola Progestenalle, ale je to tiež progesteron. Hovoria že jedine keď z ovitrelle alebo z pregnyl môže ukazovať keďže to obsahuje hcg hormón, ale ten si myslím že už z tela vyprchal, keďže sa v tele drží cca 10 dni.