Vklad 14.2.2022
Ahojte, ste tu niektore take co budu mat vklad ET 14.2.2022?
@michaela567 a inak super ze ti to zachytilo aj cez den a nie len ranny moc..
@marhulka2022 nie zo začiatku bolo úplne bielo, az po case tento tienik.. minule tehotenstvo mi zachytiť test prvýkrát večer 😁 asi podľa toho koľko tekutín vypijes
@michaela567 jej tak to je super 🙂 a po akom čase sa asi ukázal duch? Ja si tiež nemyslím že tie pepino sú vadne, lebo ja som ich pri predošlých pokusoch skúšala a bolo bielo a aj to potom bolo negat. Ale normálne mám dilemu, ktorý test si na štvrtok kúpiť a kedy testovať 🤔
@michaela567 az po case kedy ma ukazat??
@22stanka22 netestuj skoro, budes mat v tom chaos. Ja ani neviem comu verit.
Ja som sa objednala dnes na krv v pondelok..o tyzden budeme mat jasnejsie..
Ked tak spatne rozmyslam od 1 dna boli takmer denne hlava, v stredu som mala zihlavku, zimnicu, stvrtok boleli krize, sobota rano boleli prsia, dnes opat prsia..sem tam sa mi toci hlava..
@marhulka2022 po limite
@marhulka2022 ja chcem testovať 8. deň, len skôr som to myslela tak, že v akom čase, či ráno alebo radšej večer alebo aj aj…a idem teraz skúsiť objednať aj ja ten in time test. Veru je v tom chaos, už sa len dočkať tej krvi.
Príznaky tam sú teda určite 🙂 mna tiež neskutočne bolela hlava ani spat som nevedela v noci. A verim, že aj to pichanie v piatok v podbrušku bolo tým správnym znakom 🙂 krize a prsia bolievaju aj mna.
@22stanka22 este sa v noci potim, na to som zabudla
@22stanka22 a na odporucanie pri vklade nepouzivam ziadny parfem ani deodorant
Tiez ste pri vklade nesmeli pouzit parfem a deodorant? To mi prislo cervenym v pouceni v emaile.
@michaela567 tak to asi nie je platne, ci?
@marhulka2022 mne povedali iba že si nesmiem dať v deň vkladu výrazný parfum inak nič. Ale nepoužívam ho radšej ani teraz, ale deo používam - gulicku, to nie je take výrazne, to si nemyslím že by malo nejaký vplyv.
@marhulka2022 no obávam sa, že z toho nič nebude ..
@michaela567 tiez mam ten pocit..
@marhulka2022 podla mna to vypada super 😊🙏 veľmi držím palce
@marhulka2022 supeeeer, vyzerá to dobre 🙂 ja som mal snehobielo, uz sa zmierujem s tým, že to nevyšlo
@michaela567 to ako je mozne??aj pepino?
Dnes sme 8 den..
@michaela567 ja budem aj tak verit az vysledkom z krvi..a priznaky nemas ziadne..mna prsia a krize bolia dnes cely den
@marhulka2022 mňa pobolievaju vaječníky aj prsia, ale to môže byt aj progesteron.. hej aj pepino, úplne ani náznak, tak asi to bolo biochemické, ale tebe držím veľmi prsty aby to vyšlo 🙂
@marhulka2022 kolko máš rokov pls.??a aké AMH?
@michaela567 aj ja tebe este nic nie je stratene
Nevesaj hlavu..spolu sme tu zacali a spolu to dotiahneme do zdarneho konca..
@silviaeli 45 rokov a amh 0,15 uz si nepamatam presne robili mi to min. rok este
@marhulka2022 vyzera to super teším sa 🙂
@22stanka22 uvidime ako bude dalej...smerodatna bude krv v pondelok..
@marhulka2022 samozrejme, ale vyzera to dobre. Ja už mám teraz stres zo štvrtkového testovania, ale verim tomu že budem mat dobrú správu hneď ráno v môj narodeninový deň 🙂
@22stanka22 drzim palce..daj potom vediet..budem mysliet na teba..
To budes mat 8 den vkladu? Ako ja dnes..
@marhulka2022 ďakujem, dám jasne, ano 8. deň 🙂
@marhulka2022 tak dnes to vyzera nádejne, stále sa na to pozerám 😍
@22stanka22 najkrajsi darcrk k narodeninam..
Zelam vsetko najlepsie...a nech to vyde aj z krvnych testov..velmi drzim palce..mas aj nejske priznaky??

@michaela567 ano ja ho vidim...vybehol ti hned??