Vklad 14.2.2022
Ahojte, ste tu niektore take co budu mat vklad ET 14.2.2022?
@katka06 aj mne sa to zdá skoro, väčšina car objednáva na krv až 14 dni po vklade. Do akého centra chodíš? No ja už sa k testovaniu ani radšej nevyjadrujem, keďže 8. aj 9. deň som mala testy pozitívne a zrazu dnes nič a to je 12. deň. Zajtra ešte vyskúšam. Stále veríme v pozitivny výsledok.
@22stanka22 chodím do gyncare v Košiciach.. som po 5 potratoch, z toho 3 mimomaternicové, pri poslednom som mala krvácanie do brušnej dutiny.. teraz to ide nejak rýchlo... 19.12. sme boli na prvom sedení... No veď toto..bojím sa testovať, a z druhej strany sa neviem dočkať // čiarok 😊 a vlastne na krv mám ísť 9 deň po ET
@katka06 ach tak to mi je ľúto, prežila si si toho už poriadne veľa, nám tiež keď toto nevyjde, keďže aj dnešný test už bol negat, tak rozmýšľame nad zmenou centra. Po dlhom protokole sme mali len toto jedno embryjko v Helios KE. Tiež uvažujeme nad gyncare alebo teda až to Brno. Ale našla som že aj v gyncare robia IVF soft, už by som nerada dlhy protokol. Ty si mala dlhy? Koľko embryjok?
@22stanka22 Tak to mi je ľúto 🥺 no ešte krv má posledné slovo 🙏🍀 mala som dlhý protokol, odobrali mi 10 vajíčok, oplodnilo 8, 7 sa vyvinulo. 4 sme mali 5AA, 2 5BB, 1 3AB. 1 expandovali blastocystu 5AA mi vložili, zvyšok zamračené. V správe mám, že kontrola 3.3., pri HCG viac ako 10 pokračovať v liečbe. Rozhodla som sa, že zajtra ráno spravím test 😊
@katka06 Aj nám veľmi…a ked si predstavím celé to absolvovat znovu…už teraz sme v car nechali okolo 3000 € a výsledok žiadny. A tie množstva hormónov 😕 a toľko času čo tam chodíme už od augusta. Zo je super že máte aj zamrazené, ja skratka doteraz nechápem že prečo mame len jedno embryjko pri všetkých tých metódach oplodnenia aj selektovania spermií. Považujem to za ich zlyhanie.
Jasne no veď treba skúsiť 🙂 ja len podľa seba mám pocit že je to skoro 9ty deň na test keďže vtedy som aj ja mala pozitívny test a zrazu už nemam. Ale držím veľmi palce 😊
Inak s prístupom v gyncare si spokojná?
@22stanka22 gyncare som spokojná..vybrala som si doc.Toporcerovu, veľmi zlatá žena 😊 trošku som bola nepripravená, že koľko peňazí si máme pripraviť, keďže som dostala do ruky A4 kde to bolo rozpísané, ale nevedela som, čo nám všetko z toho bude treba..
No my sme po poslednej operácií boli rozhodnutý, že končíme.. veľmi mi trpela psychika, ale nejako som stvrdla podľa mňa 😟 teraz mám pocit, že sa nezosypem keď to nevide. Akurát že manžel nejako s touto možnosťou nepočíta 😁 podľa neho je samozrejme, že o 9 mesiacov rodím 😁
@katka06 tak ich asi potom budem kontaktovať ohľadom IVF soft 🙂 čítala som na neho dobre recenzie a vo veľa prípadoch práveže lepšie ako na dlhy protokol. stojí to všetko neskutočne veľa peňazí, aj všetky vyšetrenia a testy čo sme mali, aj dve neúspešne IUI, lieky, injekcie, metódy…ale v konečnom dôsledku hlavne nech to za to stojí 🙂
Verim, na psychiku je to obrovská záťaž a to nie len pre nás ženy, ale aj našich chlapov, ktorý to možno až tak nedajú najavo. Aj môj to bral ako samozrejmosť a videla som dnes to jeho sklamanie keď bol test zrazu negatívny 😞 strašne má to mrzí celé. Ale musíme bojovať ďalej o naše vytúžené bábätko 🙂
@22stanka22 veď to, že ja by som sa už aj vzdala, ale ten pocit vo mne dať mužovi dieťa je veľmi silný 😊
No uvidíme ako dopadneme na odberoch. Musíme byť silné 😊🍀
@katka06 musíme veru, iné nám neostáva 😊 a dlho sa čaká na termín v gyncare?
Ahojte, chcem sa spýtať, po vklade ste mohli ísť hneď na wc? (teda má sa prísť s plným močovým mechúrom, tak či treba potom dlhšie ležať, alebo sa môže ísť hneď na wc). A prosím čo ste robili po vklade do toho 14.dňa, len odpočívali, či normálne fungovali?
@elis11111 ja som išla asi po 15 minútach, nikto nič nepovedal. Len som mala 10 minút ležať no a potom kým som sa obliekla a hneď som šla lebo už ma islo roztrhnúť.
Ja som dva dni mala kludovy režim, ale potom som už normálne fungovala, varila, upratovala, chodila na prechádzky so psami…
Ale samozrejme som si dávala cely čas pozor, nerobila prudké pohyby ani nedvíhala ťažké veci.
@22stanka22 ďakujem krásne za odpoveď 🙂
@22stanka22 ani nie, myslím, že nejaké 2 týždne.. doc.Toporcerova vyšetruje mimo menštruácie, dr.Herman počas menštruácie. Ostatný neviem. Tak aj podľa toho Ti prispôsobia termín
@katka06 aha chápem. Len ktovie ako to je keď my už vyšetrenia mame porobené a vlastne už vieme presne čo chceme podstúpiť. Či im treba vlastné vyšetrenia alebo stačia tie čo už sú.
@22stanka22 myslím, že im bude stačiť čo máte, poprípade Vám spravia niečo navyše, ak bude treba. My sme mali v priebehu 3 rokov robenu genetiku, a iné vyšetrenia.. myslím, že aj vďaka tomu to išlo rýchlo.
@elis11111 keďže máme rodinné podnikanie, od odberu som prestala robiť. Bola som 3 dni na výlete s kamoškou, aby som bola hlavou inde, dala som si aj pohár vína večer 😁 po ET som 2 dní nerobila nič. A od vtedy normálne v domácnosti, dnes som bola na dlhšej prechádzke so psom, aby ma prestal bolieť hlava 😁 ale začali má pre zmenu dosť bolieť kríze 🙄 ráno chcem zrobit test, vo štvrtok krv 🍀
@22stanka22 ahoj, som nedočkava, ako dopadneš 🍀 ja som robila test, dnes 8 deň, a nič 😢
@katka06 no veru možno budú chcieť ešte aj niečo vlastne uvidíme 🙂 ale neboj, test z mocu na 8. deň ešte nemusí byt ešte nič nie je stratené 🙂 a ja budem mat výsledok poobede tak uvidíme, aj keď už som sa zmierila s tým že to nevyšlo. Najviac som však sklamaná z toho, že nemáme žiadneho mrazáčika 😕
@22stanka22 mne treba robiť výkazy, nie som schopná sústrediť sa 😟 asi je úplná somarina robiť si testy, aj keď práve sadám do auta, pre ďalšie 🤦 držím prsty 🍀🍀🍀 veď toto, my aspoň máme 6 zmrzlinky 🙏
@22stanka22 nakoniec som nešla kúpiť. Zajtra mám krv, tak to už vydržím 😊 trocha som sa ukludnila kým som prišla k autu 😁
@katka06 verim, že sa nevieš sústrediť, ja som preto radšej PN. Veru, keď už zajtra máš krv to už vydrzis napis potom 🙂 a keď nie máte super že ešte máte 6 embryjok 😊 Príde mi to ale nespravodlivé že si dajú rovnako za všetko zaplatiť, aj keď sme mali len jedno. Je to poriadne nefér ale im je to jedno, hlavne že zarobia na nešťastí druhých 😕 ale ďakujem 🙂 a jasne hlavne kľud.
@22stanka22 nam v brne garantovali 2 embrya
Na Sk to takto nefunguje??drzim palce na test snad to vyslo.nie je mozne z tejto skupiny aby to vyslo len 1 z nas..
@22stanka22 veď to, že keď sme tam teraz nechali 2500€, aspoň viem, že ešte máme zmrzlinky, a ak to nebude teraz, tak môžme veriť ďalej..inak ako to máte s malou potrebou...ja chodím hádam 30x cez deň, a 3x v noci
@marhulka2022 na sk asi nie..myslím, že v tých všetkých papieroch čo podpisujes to majú dobré ošetrené 🙄 ja este nezufam 😊🙏🍀🥑❤️
@marhulka2022 @katka06 tu nikto nič negarantuje, len to že zaplatíme nehorázne peniaze…No ja som mala hcg 3,6 takze nič z toho. Neviem čo robiť ďalej, či ísť do toho istého centra, či do gyncare, alebo do Brna.
Ano aj ja som strašne veľa chodila na wc, možno z tých injekcii ktovie.
@22stanka22 tak to mi je veľmi ľúto 🥺❤️ veď to, že sme vystresované z každej strany, lebo nás to vyšťaví nie len psychicky, ale aj finančne.
Je ťažké rozhodnúť sa do akého centra, a ešte keď sa dlhodobo nedarí.. toto si mala ktoré?? Bude ti ešte preplácať poisťovňa??

@marhulka2022 z druhej strany som rada,pretože druhý deň ma strašne bolí hlava, myslím, že telo je už hotové z tých hormónov..podľa Vás..skúsim v stredu ráno urobiť test?? Alebo už vydržať 😁