Vklad 14.2.2022
Ahojte, ste tu niektore take co budu mat vklad ET 14.2.2022?
@22stanka22 ja mám tiež prvé IVF, ale nás dosť dlho utvrdzovali, že to pôjde prirodzene, teda kým som neprišla o oba vajcovody. Snažíme sa 5 rokov 🤦 inak keď ti pomôže v rozhodovaní..stretla som centre známu, ktorá chodila do Helios v KE, a po 4 nevydarených pokusoch išla do gyncare..jasné je to individuálne, a nemusí sa to podariť ani tam..ako si bola spokojná s prístupom v Helios?
@22stanka22 vsad na Brno, ja by som im tu ani cent nedala.do klinky kam sme chodili chodia ludia z celeho sveta, tam ani slovensky ci cesky nepocujes rozpravat.velmi mili ochotni vysvetlia vsetko, zaujimate ich vy az potom vase peniaze.uvidis budes spokojna obetuj ten cas a potom mi daj vediet ako si dopadla..tam plnia sny o detoch..
@marhulka2022 to si dobre poznamenala, že v prvom rade ich zaujíma človek. Ja som síce v gyncare spokojná s prístupom doc.ale manžel to pomenoval ,,fabrika na deti,, ked kazdu návštevu Ti len povedia koľko si máš priniesť na ďalšiu návštevu 😟 pocit súcitu, empatie sa už asi nenosí 🥺
@marhulka2022 @22stanka22 neviete ako dopadla michaela567?? Myslím na ňu, že od kontroli sa neozvala.. ja som mala 3x mimomaternicové, pri poslednom mi išlo o život, tak sa aj bojím trochu 🥺
@katka06 v podstate aj nás v tom utvrdzovali keďže nás nahovorili na 2 inseminácie a potom som povedala že na tretiu už nejdem lebo sú to ďalšie zbytočne vyhodené peniaze a že chcem ísť do IVF, len som nevedela že existuje aj IVF soft lebo ma nikto neinformoval a rovno nasadili dlhy protokol. Čiže to trosku aj svedčí o mojom názore na nich a nenatrafili sme ani na dobrého lekára bol taký odmeraný, dokopy nič nevysvetlil ani pri kontrolách atd, ten druhy je tam oveľa lepší a ten ma stále aj plno ale to sme tiež nevedeli. Ďakujem za info, napísala som mail do gyncare aj som volala s recepciou a mala sa mi dnes nejaká lekárka ozvať , ktorá sa tým zaoberá ale nevolala, tak dúfam že ráno zavola. @marhulka2022 verim že ano, tiež som už o tom presvedcena že Brno je top, ale počkáme najprv čo povedia na tej druhej klinike a tak sa rozhodneme. Ďakujem ale tiež za radu a podporu 🙂
@katka06 takze v gyncare tiež nie je veľmi osobný prístup ku klientom? @marhulka2022 tiež som sa chcela spýtať na @michaela567 že ako to s ňou je lebo sme v rovnakej situácii, aby by som sa mala s kým poradiť 🤔
@22stanka22 zo začiatku to bolo hrozné..mohlo to byť spôsobené aj tým, že zväčšovali priestory, takže trocha chaos. Ale aj niektoré sestričky, no to máš všade 😁
@katka06 ake si mala priznaky mimomaternicoveho? Hcg si ake mala pri tom??
@marhulka2022 neviem presne, môže zajtra pozrieť v papieroch a napíšem Ti.. až po histologii z laparoskopie sa zistilo, že som bola v 9 týždni. Ale ja som od začiatku vedela, že mám mimomaternicové.. mala som také záchvaty bolesti, že som myslela že zomriem. Trvali 15-30 min... Muž hovoril, že som bola nenormálne biela za sekundu, keď začali bolesti.
@katka06 to ti skorej ako v 9 tyzdni nerobili uzv??
@marhulka2022 robili, nikde nič nevideli, tak čakali ako rastie HCG. Až mi jednu noc praskol vajcovod a začala som krvácať do brušnej dutiny.
@katka06 boze to je hrozne...
@22stanka22 baby ja som mala úplnú nulu :( isla som na krv s menzesom v poriadnej sile, takze som ani nič iné nečakala… kedže mi pri vklad lekár povedal, že pre mna uz urobili všetko, že uz záleží na mojej psychike, dávam si nejakú pauzu a potom
budem hľadať iné centrum. Držím vám všetkým prsty 🙂
@michaela567 drzim palce, ked tak aj casom daj vediet ci sa zadarilo..viem ze to je vsetko narocne, vyber spravne centrum..
@marhulka2022 toto sú už posledné testy, ktoré mám v správe z operacie
@michaela567 veľa síl prajem 🙏 raz sa to predsa musí podariť 🍀🍀🍀
Ja idem akurát na krv 🙏🍀🥑
@22stanka22 tak je to potvrdené, nepodarilo sa 🥺 aj som si poplakala, muž je hotový 😟 takže pozbierať sa, a ideme bojovať ďalej 😊🍀🍀🍀 držte sa dievčatá ❤️
@michaela567 @katka06 tak to má mrzí 😞 tak sme neboli úspešne…ja som sa dnes porozprávala aj so svojim gynekológom, tiež je za to nech skúsime soft, keďže takéto dávky hormónov nemali veľký vyznam u mna. Sme objednaný na 14.3. na konzultáciu do gyncare, tak uvidíme. Ja som nemala hcg úplnú nulu, mala som 3,6 tympadom sa uchytilo a potom odišlo, ale dôvod neviem a keďže som sa nedostala k lekárovi, tak sa to dozviem možno neskôr keď budú mat na mna čas.
@22stanka22 baby tak to mi je luto, ze ste neuspeli ani jedna z tejto skupiny..ja som zvedava na uzv dnes ma pobolieva podbrusko snad sa nic nedeje a dotiahnem to do uspesneho konca..
Drzte sa a sem tam napiste ako pokracujete..
@marhulka2022 držím palce 😊 jasne budeme si tu priebežne pisat budem kontrolovať každý deň 🙂 a zienky, @marhulka2022 @katka06 @michaela567 absolvovali ste niektorá aj vyšetrenia reprodukčnej imunologie?
@22stanka22 ja nie nemusela som kedze sme mali darovane vajicka
Ale gynekolog mi teraz odporucil ked budem v 12 tyzdni trisoomy test
Cena cca 590 je to genetika z mojej krvi
Namiesto amniocentezy
@22stanka22 ja áno, aj genetiku, mam komplet všetky vyšetrenia.. všetko ok.. je mi to ľúto, že to nevyšlo :(
@marhulka2022 aha chápem, a pôjdeš na ten test? Čo to vlastne môže zistiť?
@michaela567 a bola si na to po odporučení z car alebo z vlastnej vôle? A kde si bola a ako dlho si čakala na výsledky?
@michaela567 je to viac balikov, ten najvacsi je na 12 chorob
Pozri na net
@marhulka2022 už viem čo to je, robí to aj môj gynekológ, dnes som si to všimla že má tabuľku na dverách. Je to istota veru, len som nevedela že je to take drahé,
@22stanka22 nic nie je lacne ale ked sme uz dali do toho tolko nech to stoji za to..
@22stanka22 áno na všetko ma postupne poslali z car, hematologiu mam tu v KE v novej nemocici, cca tri týždne, genetika tiež v novej 2,5 týždňa a najdlhšie som čakala na reproimuno kde som čakala cca 4 týždne na termín a cca 3 týždne na výsledky.. bola som v PO v Adle, platila som jedine toto vyšetrenie a to 60 eur za cytokiny ..všade všetko v poriadku, tak ja uz neviem 🤷🏻♀️
@michaela567 napríklad nás neposlali nikam, len môj gynekológ mi včera poradil že keď chcem nejaké vyšetrenie, tak by mi odporúčal reprodukčnú imunologiu ale ako vidím akurát na to sa čaká najdlhšie 🤔 to je hrozne koľko treba všade čakať…
@michaela567 objednala som sa sama na reprodukčnú imunologiu do KE, dali mi termín na 22.3. tak dúfam že nebudem tak dlho čakať na výsledky lebo budúci mesiac chcem podstúpiť IVF soft.

@katka06 aj nám veľmi 😞 veď to, z každej strany…no my sa snažíme už vyše roka a pól a to sme mladý pár.
Toto bolo sanatórium Helios. Toto bolo prvé IVF, predtým sme mali dve inseminacie, ktoré sa hradia bez poisťovne. A tympadom mame ešte dva pokusy na IVF s poisťovňou, ale aj to preplatili len 1100 € a my sme doplatili okolo 1600. A predtým všetky vyšetrenia zákroky tak už 3000 isto sme tam nechali. A ešte cesta k tomu.