icon

Vklad 14.2.2022

marhulka2022
7. feb 2022

Ahojte, ste tu niektore take co budu mat vklad ET 14.2.2022?

michaela567
6. mar 2022

@22stanka22 a ideš opäť do Heliosu ? Chodíš do KE ? si spokojná ?

22stanka22
7. mar 2022

@michaela567 už nejdeme do Helios, ideme skúsiť Gyncare tak uvidíme. V Helios nás veľmi sklamali. Keď ani nehľadajú iné príčiny, ani nepovedia o iných možnostiach IVF len vezmú peniaze.

michaela567
7. mar 2022

@22stanka22 aj mna sklamali.. tretí vklad vyšiel a skončil potratom a pri štvrtom teraz mi povedal, že pre mna viac nemôžu urobiť, že uz záleží na mojej psychike .. tak nemám vôbec chuť tam ísť opäť ..

22stanka22
7. mar 2022

@michaela567 veď práve, neochota úplná, a teba kedy poslali na tie ďalšie vyšetrenia po ktorom neúspešnom pokuse? Sme zvedaví na gyncare, snáď to bude lepšie a verim, že soft cyklus bude pre mna lepší.

michaela567
7. mar 2022

@22stanka22 na imuno ma poslali po dvoch neúspešných vkladoch a na genetiku po MA v 13 tt, teraz uz keď mam všetky vyšetrenia uz nemôžu pre mna nič viac urobiť 🤦🏻‍♀️ ja si dávam pauzu a uvidím kam pôjdem, možno Brno.

katka06
7. mar 2022

@michaela567 ja tak isto, komplet všetky vyšetrenia, všetko OK, a 5 rokov nič 🥺

katka06
7. mar 2022

@michaela567 @22michaela22 ja som si bola užiť víkend s kamoškou 😁 vypila som fľašu vína, poplakali sme si, vracala som celý druhý deň 🤦 myslela som, že už som pripravená na všetko..no to sa len tak tvarom 😕 dnes som volala soc.kedze som dostala, mala som sa hneď ozvať..18.3.idem na kontrolu, 21.3. ďalší vklad, tak si držíme prsty 🍀🍀🍀

michaela567
7. mar 2022

@katka06 hehe nevadí, niekedy treba aj vypnúť, lebo je toho všetkého na nás veľa ☺️ Tak držím veeeelmi prsty, snáď tentokrát to konečne vyjde 😊

22stanka22
8. mar 2022

@michaela567 ja som sa bavila so svojim gynekológom a povedal že na Brno je ešte u nás skoro, nech skúsime ešte tu, tak preto Gyncare. No a teba poslali po 2 neúspešných pokusoch a ja už mám za sebou 3 neúspešne a nikto ani nič nenaznačil že by som ešte niekam mala ísť. My zase hlavnú príčinu vieme, chyba je v spermiograme, zlá morfológia a dna fragmentácia tesne pod normou. Lenže kvôli tomu sme platili metódy ICSI, PICSI aj MACS. A aj tak to nevyšlo preto chcem ísť na nejaké vysetreni ešte aj ja.
@katka06 jasne treba vypnúť, my sa tiež chystáme na víkend niekam prec lebo je to obrovská záťaž na psychiku.
A držím palce pri novom vklade 😊

michaela567
8. mar 2022

@22stanka22 Presne to iste mame aj my, mam aj ďalšiu známu co ma to iste a podarilo sa im az na 8x. Tiež sme si toto všetko priplácali 🙈

marhulka2022
autor
8. mar 2022

@22stanka22 neda mi nereagovat neodporucaju este Brno? Podla mna vas chcu dalej cecat z penazi..to je len moj nazor

22stanka22
8. mar 2022

@michaela567 a to som si myslela, že keď je problém v spermiograme a nie u nás, že by to malo vyjsť na prvýkrát. A vôbec. A berie tvoj partner nejaké vitamíny alebo niečo? Teda či mal nejaké zlepšenie alebo je to viac menej na tom istom? Ach že na 8 x 🤦‍♀️ Ale hlavne že vyšlo, len toľko peňazí a hlavne záťaž na psychiku aj na telo…verim že nám to vyjde skôr.

22stanka22
8. mar 2022

@marhulka2022 To bol názor môjho obvodného gynekológa, ktorý je úplne z iného mesta a z car nemá nič spoločne, čiže on na nás nezarobí ani cent. Roky sa venoval IVF tiež v Čechách, a toto bol len jeho názor. A my ho zdieľame, takze ešte raz to ideme skúsiť tu na SVK.

marhulka2022
autor
8. mar 2022

@22stanka22 jaj, myslela som ze v car vam to povedal nejaky dr...
Drzim moc moc palce..

22stanka22
8. mar 2022

@marhulka2022 ale aspoň meníme car no. Snáď to bude lepšie. Ďakujeme 😊 a ty sa cítiš dobre ? Na utz budes chodiť do Brna alebo u nás?

katka06
18. mar 2022

@22stanka22 ja prave sedím na kontrole v gyncare 😊 bola si na konzultáciu??

22stanka22
18. mar 2022

@katka06 tak píš ako si dopadla 🙂 boli sme ano, doktor bol milý, všetko vysvetlil, aj sestrička, ktorá nám brala krv, ale poslal nás ešte na genetiku a tu reprodukčnú imunologiu čo mám termín budúci týždeň a že kým nebudeme mat výsledky, nechce aby som išla do ďalšieho IVF tak som sklamaná z toho trosku 😞 na genetiku sme boli tiež v pondelok, vybavili nám že nás zobrali hneď, ale výsledky až o 6-8 týždňov to je neskutočná doba 🤦‍♀️

22stanka22
18. mar 2022

@katka06 a povedal, že keď budú výsledky, tak mám prísť na 21. alebo 22. deň cyklu. Aj ty si tak bola? Aký tam je vlastne potom postup? Kedy sa začína proces stimulácie?

katka06
18. mar 2022

@22stanka22 tieto veci si ja vôbec nepamätám 🤦 beriem to ako nútený príkaz, uložím, splním...

katka06
18. mar 2022

@22stanka22 dnes som bola sklamaná...ozvala som sa v deň, kedy som dostala menštruáciu..bolo mi povedané,...no Vás nemusíme liečiť, príďte xxyy... Išla som sama (bez manžela myslím), lebo prehliadka, počula som za 15 min.asi 3 vety, jedna bola,..ovuluje pravý vaječníky.. druhá..300€. tretia..ukážka ako si čo mám aplikovat.. podľa mňa, za tie peniaze čo im tam nechávame by aspoň mohli hrať záujem.. a zabudla som, 27.3.mam ísť na AG test, aby som 28.3. mohla ísť na IVF...trošku ma rozladilo aj to, keďže pri minulom transfere som AG nepotrebovala, aj keď bola Corona v plnom prúde 🤦

fiirsttiime
19. mar 2022

Kocky môžem sa opýtať? Vcera som bola na konzultacii krv ja a partner ok spermiogram super ovulaciu mam aj dostatočný počet vajíčok a aj tak ma poslali na prefuk je to normálny bezny postup?

katka06
19. mar 2022

@fiirsttiime podľa mňa najlepší..my sme minulý rok boli na spermiogram, ale mňa neposlali na prefuk..výsledok mimomaternicové, krvácanie do brušnej dutiny...

22stanka22
20. mar 2022

@katka06 aha škoda…chcela som si porovnať či mamu iný postup alebo ako to je keď mám prísť práve ten 21. alebo 22. DC. Hm tak to je ozaj divne že takto bez záujmu sa správali, to ktorý doktor? Ku mne sa takto správal presne jeden v Helios, že som odišla z kontroly a nič som z nej nevedela. A na vklad antigen, tak to je tiež dosť odveci, veď teraz by to už vobec nemali pýtať.

22stanka22
20. mar 2022

@fiirsttiime ja som na tom tiež bola, aby zistili či mám obe strany priechodné. Asi je to bežný postup.

marhulka2022
autor
27. apr 2022

Ahojte, ako sa vam dari uz ste otehotneli??
Ja som teraz 12.4 v 11tt prisla o babatko zamlknuty potrat
Hrozne obdobie mam teraz..ket mi naplanovali na jun/jul 2022

dominikahr
27. apr 2022

@marhulka2022 ahoj ja ešte nie. A neskusala si sa pýtať na tie vyšetrenia čo som ti písala do spravy?

marhulka2022
autor
27. apr 2022

@dominikahr pytala som sa no gynekolog povedal ze netreba nic..
Aj modrinky sa mi male robia po nohach a vraj to je normalne ze netreba nic
Podla mna to lekari doat zlahcuju

dominikahr
27. apr 2022

@marhulka2022 a robili ti v centre aspon základnú reprodukcnu imunológiu??

marhulka2022
autor
27. apr 2022

@dominikahr nie nic, mozno preto ze uz deti mam ci??

dominikahr
27. apr 2022

@marhulka2022 to je jedno či máš. Imuno sa môže meniť. Môžeš mat nejaký skrytý zápal alebo nejaký iný problém.