Vklad 14.2.2022
Ahojte, ste tu niektore take co budu mat vklad ET 14.2.2022?
@marhulka2022 v ba je imunovital. A netuším kolko sa čaká na výsledky. Je tu skupina IVF ak chces pridám ťa tam a skus sa tam opýtať. Mne tam baby veľmi pomohli.
@marhulka2022 tak to má veľmi mrzí 😥 musí to byt hrozne obdobie, ja som ťažko zvladala už len to biochemické čo som mala pri tomto poslednom embryotransfere a najmä tým, že sme nemali ani mrazacikov. Do Gyncare som šla s tým, že chcem ísť hneď na nové IVF, no tam mi doktor povysvetloval že treba najrpv vyšetrenia a až tak. Boli sme tam tento pondelok a od najbližšieho cyklu začínam konečne znovu s injekciami, ale tentoraz idem na krátky a nie na dlhy protokol takze som rada a vkladáme do toho všetky nádeje.
@marhulka2022 od prvej návštevy v gyncare ubehli skoro dva mesiace, absolvovali sme obaja genetické vyšetrenie, no z toho ešte výsledky stále nemáme, ale čoskoro by už mali byt, snáď kým začnem znovu stimulovať. Bola som aj na hematologii, tam mám našťastie všetko ok a absolvovala som aj spomínanú reprodukčnú imunologiu ale v KE, na termín som čakala nejaké 3 týždne a na výsledky tiež 3. Robí sa to z krvi, výsledky na 3 A4 papiere, je tam toho množstvo čo skúmajú, ale tiež mám našťastie všetko v poriadku čo som veľmi rada. Tieto testy ma stali až 195 €.
Bola som ešte an ja endokrinologii, to vyzera tiež dobre takze už ostávajú len výsledky z genetiky.
@marhulka2022 och, to mi je ľúto, ja som zo zažila v decembri v 13. tt, nech sa čím skôr dáš dokopy. Ja som si dala aspoň na rok pauzu, uvidíme co život prinesie.
@marhulka2022 ahoj, akurát som išla napísať do skupiny, že idem na kontrolu pred KET, a čítam čo sa Ti stalo 😥 veľmi ma to mrzí ☹️ ja som si musela dať 2 mesiace po prvom vklade pauzu, dosť som bola mimo..ideme nato, povedali sme si, že vyskúšame 2x za sebou, ak nevide,dáme dovolenku, a na jeseň zase.. musela som si nejako nájsť myslieť na iné, tak vyberám dovolenku 🏜️☀️ale zase v kútiku veľmi verím, že ju budeme musieť zrušiť 😁 ako sa máš, a ako si to zvládla
@katka06 uz je lepsie ako pred 5 tyzdnam.dnes som dostala 1 menzes po kyretazi, v 2 menzese zaciname pripravu na Ket.bojim sa ako to vaetko dopadne..kedy mate vklad?
@katka06, @marhulka2022 ja som bola včera na ET, tak veríme že tentokrát to vyjde 🙂✊ ale opäť sa nám stalo to iste ako pri prvom IVF, že sme mali len 3 oplodnené vajíčka a jedno kvalitne embryjko na vklad. Takze opäť do toho vkladáme všetky nádeje, už to musí vyjsť 🙏 Žienky držím palce aj vám 😊🌺
@22stanka22 velmi vam drzim palce tentokrat to vide..ja som mala jo februari testy pozitivne od 5 dna..daj vediet ak ti je, ako sa citis, budem na teba mysliet...
@22stanka22 aj ti stihli prist vswtky vysledky??
@22stanka22 pekne oddychuj...
@marhulka2022 ďakujeme veľmi pekne. Dám vedieť, ale neviem či sa testovať, keďže pri prvom ET tiež som mala od 8.meho dna pozitívne testy a zrazu na 14.ty deň z krvi hcg už len 3,7…tentokrát idem na krv už na 9.ty deň a pokial bude hodnota nad 10 tak sa v liekoch pokračuje ďalej a na 14.ty deň kontrolné hcg. Tentokrát sa snažím robiť všetko normálne, dnes upratujem, ale samozrejme všetko v klude, opatrne, nič náročné ani ťažké a všetko po chvíľkach, že niečo urobím a potom si posedim…
Výsledky stihli prísť ano, vyskočil nám nejaký problém na genetike, odporučili nám genetické vyšetrenie embryi, lenže keďže bolo opäť iba jedno, tak sme ho dali vložiť a teraz už len čakať a veriť 🤗
@22stanka22 no mne po MA tiez na gyn oddeleni sa pytali ci sme mali geneticky vysetrene embria
Nemali
Vajicko je darovane spermie muzove
Pisala som koordinatorke ci sa da spravit genetika embrii pred vkladom a neda
Ake lieky beries?
Ja budem opat estrofem a vkladat uteogestan
Kyselinu listovu a vitamin D
Este uvidim ci mi nieco preten obrovsky hematom pridaju aj na hematologii tam idem buduci tyzden
@22stanka22 a do akeho centra chodite vy??
@marhulka2022 je to zvláštne prečo vám povedali že sa nedá spraviť genetika embryi…nechápem.
Od odberu vajíčok beriem estrofem 3x denne 2 tbl, potom si odspodu tiež 3x denne vkladám progestanelle a ešte večer si picham do brucha clexane na riedenie krvi kvôli hormónom aj napriek tomu že hemato vyšetrenie mám v poriadku. Vitamíny beriem aj ja, tiež kyselinu listovú aj D a C a ešte beriem vápnik horčík zinok kvôli vlasom lebo mi začali nejako padať.
Aký hematóm? Chodíme teraz do gyncare.
@22stanka22 poslem ti foto do ss
@22stanka22 mala som namysli genetika nasich 4 mrazacikov...
@22stanka22 ono sa to totižo neda už spraviť genetika zo zmrazenych embryí. Možno dá ale ne riskujú to pretože sa môže zle rozmrazit.
Ach tak to má mrzí veľmi naozaj, veru, radšej nech sa neuchyti ako takto, ale to si človek nevyberie, stále veríme aj musíme a raz to určite vyjde 🙂
Chápem, netuším ako to je s mrazacikmi, keďže mi sme ani v prvom ani v tomto IVF nič na mrazenie nemali 😞 nám to ale povedali tak, že na genetiku sa davaju 5 dňové embryjka, teda v štádiu blastocysty a potom sa teda mrazia už len tie, ktoré sú v poriadku.
@dominikahr aha takto, ďakujem za vysvetlenie.
@22stanka22 no tak verím, že nám to teraz vide 🙏🍀 ja idem 25.5. na KET, už sa neviem dočkať 😁 snažím sa byť úplne v pohode, zatiaľ sa mi darí, tak hádam mi to vydrží 😁
@marhulka2022 tak to Ti verím..ja som myslela, že som pripravená na všetko, ale práveže ma to zobralo ešte viac...všetko na 100% dokonale, a zrazu nič ☹️ 25.5. mám KET, snažím sa myslieť pozitívne, pracem dom, vyhadzujem všetko čo sa dá 😂 a veľa sa snažím usmievať 😊
@22stanka22 určite sa netestuj, aj ja som rozhodnutá vydržať.. je to úplne zbytočne.
@katka06 drzim moc moc palce nech nam to vsetkym vyde...ja som vcera konecne dostala 1 MS, tak co som ratala vklad cca 4.7.tesim sa no zaroven aj bojim...25.5. Ja mam hematologiu som zvedava ci ma nadstavi preventivne na to aby si mi opat neirobil hematom..
Potom napis co a ako..
@katka06 držím veľmi silno palce ✊ musí nám to vyjsť veru 😊 no asi sa ani nebudem testovať, maximálne keď tak deň pred odberom krvi, uvidím ako sa rozhodnem. Takze si píšeme priebežne že ako sme na tom všetky 3 🙂
@22stanka22 držím palce baby. Mne vcera potvrdili tehotenstvo s krvi 😍😍 po 6 rokoch minto príde ako sen 😍😍❤️
@dominikahr ♥️♥️ Gratulujem
@dominikahr krasa, gratulujem ❤️ Nech je všetko super aj naďalej, informuj nás 😊 takze konečne aj pozitívne správy v našej skupinke, musíme v tom pokračovať 🙂
Zacina 2 uspesne kolo dufam, ze sa aj ja k vam pridam v july...@dominikahr drzim palce o 2 tyzdne uvidis akciu srdiecka na uzv
@marhulka2022
@22stanka22 ďakujem dievčatá. Všetkým veľmi držím palce ❤️❤️

@dominikahr ved tk si viem aj sama dat urobit, nevies kde v ba?? Caka sa dlho na vysetrenie a porom na vysledky?kolko stoji take vysetrenie to sa robi z krvi?