Vklad v polke apríla - podporme sa!
Ahojte kočky.
Ja som dnes bola na 6ty ket. Dúfam že sa už zadarí. Bola ste niektorá nedávno, alebo sa chystáte.
V rámci čakania si môžme popísať a rozptýliť myšlienky na testovanie😎😎
Ahojte dievčatá. Zajtra idem na krv tak držte palce. Dnes robeny test dve čiarky 🙂 tak dúfam ze zajtra potvrdia a povedia ze je všetko tak ako ma byt 🙂. Držím vám všetkým palce
Dievčatá tak zase nič. 😟😟😟 Vám ostatným prajem nech si nájdete vaše vytúžené čiaročky.
@domkavlnka držím palce nech si užiješ tehulkovanie 🙏🍀🥰
No dievčatá dvanásty deň a stále len jedna čiarka. Vo štvrtok sa mi ani nechce ísť na krv. Ale tak pôjdem. Očakávam negatívny výsledok. Opijem sa, vyrevem a budem dúfať že na druhýkrát to vydá.
Neviete ako skoro môžem ísť na druhy pokus ?
@luciakovacova1986 Ahoj, mrzí ma to, že to nevyšlo, ale prajem ti, aby ten ďalší vklad vyšiel🙂 Ak máš mrazáčika, tak na vklad môžeš ísť hneď ďalší cyklus 😉 Bola si na ET alebo KET?
@luciakovacova1986 och to ma mrzí. Na vklad môžeš ísť aj nasledujúci mesiac
@domkavlnka ako si dopadla?
Ahojte kočky. Ja dnes 14ty deň po KET a Hcg 800😍😍
Viem že zatial neni nič vyhraté, ale verím že tento vklad dotiahnem do úspešného konca.
@mnavo super gratulujem
@dzanka72 na ket
@mnavo je to tam 😍🙂😘😍😍😍
@domkavlnka gratulujem drzim palce ja este bojujem 7 den HCG 36, 9 den HCG 83 a pondelok zase odber a verim ze bude rast🙏🙏🙏🙏
@domkavlnka supiš😍😍
@luciakovacova1986 ahoj Lucka nie si sama neboj, dneska mi povedali ze to nevyšlo tak idem na 2 pokus aj ja do Martina. Hneď ako vysadim progesteroll by mala prísť MS za pár dní a potom hneď ideme na to. Len sa neboj
@nicolfilova mne dnes potvrdili že nič. Mám vysadiť lieky a objednať sa na konzultáciu k dr.

@mnavo este sa utesujem ze mozno len jedno sa uhniezdilo a to druhe dako musi z tela von tak zato spinim a krv