Vklad v polke apríla - podporme sa!
Ahojte kočky.
Ja som dnes bola na 6ty ket. Dúfam že sa už zadarí. Bola ste niektorá nedávno, alebo sa chystáte.
V rámci čakania si môžme popísať a rozptýliť myšlienky na testovanie😎😎
@petravep aj mne takto pomalicky silnela. A na 12 de bum čiara ako svet🙂 a na tomto teste je už pekná 🙂
@domkavlnka jezis bodaj by lebo ja som total vyplasena🙈lebo uz idem pondelok 3 x na krv lebo hcg stuplo z 36 na 83 z pondelka na stredu ale chcu vidiet este po 4 dnoch ako stupne tak som v strese ze hadam nebude biochemicke🙏🙏🙏🙏
@petravep snáď nebude. Ja som bola na krvi po 14 dňoch, robili aj sono. Tam už bolo vidno a krv len potvrdila 🙂 verím ze to bude aj tvoj prípad 🙂
@domkavlnka dakujem sono bude az o 2 tyzdne od pondelka ak bude vsetko ok
Baby drzim vam vsetkym palce aby ste sa dopracovali k babatkam.mne to evidentne dopriate nieje.ostal mi posledny pokus.odmietla som dalej pokracovat uz som.vycerpana.
@fesanda7 nestracaj nadej, nechaj si cas a ver, ze vsetko moze byt este inak. Je to tazke. My sme cakali na prve dieta skoro 6 rokov, v zivote som nemala pozitivny test a po ivf sa podarilo nakoniec. A tiez som sa rozlucila s mojim snom mat deti, ale nadej po case opat zvitazila. Drz sa 🙏🏻

Baby ja dnes 9den po Ket. Vcera som skusila poobede test a slaby duch, dnes rano o malilinko tmavsie. Myslite, ze by mala byt viditelnejsia ciarka uz, ci este si moze davat nacas?