Všetko o KET. Ako prebieha? Koľko trvá?
Ahojte,chcela by som vas poprosit,aby ste mi napisali nieco o KETe. Ako prebieha cela liečba,kolko dni,kedy je transfer,či je po tom potrebna PN.

•
11. dec 2009rikuska držím moc pěstičky a myslím na tebe!!!
0
Venika transfer sa nerobi vsade pod UTZ. Niekde to tak je a niekde nie. Proste je to tak.
Ja som tu uz pisala, ze v gyn-fiv tiez sa nesleduje transfer cez obrazovku.
Vo ferticente to tak je a v Rakusku tiez. To je na centrach a hlavne na doktoroch.
Ale malo by to tak byt podla mna uplne vsade. Je to super pocit.
Ked uz nemozeme pocat babatka "v teplej posteli", tak nech mame aspon o kusok viac, ako zeny, ktore pridu k babatkam podstatne lahsou cestou. My si embryjka vidime na obrazovke, oni si deticky vidia az ked sa im narodia..
A to my tiez, dokonca druhy krat /ked neratame UTZ pocas tehulkovania/...
Ja som tu uz pisala, ze v gyn-fiv tiez sa nesleduje transfer cez obrazovku.
Vo ferticente to tak je a v Rakusku tiez. To je na centrach a hlavne na doktoroch.
Ale malo by to tak byt podla mna uplne vsade. Je to super pocit.
Ked uz nemozeme pocat babatka "v teplej posteli", tak nech mame aspon o kusok viac, ako zeny, ktore pridu k babatkam podstatne lahsou cestou. My si embryjka vidime na obrazovke, oni si deticky vidia az ked sa im narodia..
A to my tiez, dokonca druhy krat /ked neratame UTZ pocas tehulkovania/...
Rebeca - já se právě taky těšila, že je uvidím. Dokonce tam se mnou byl manžel, chtěla jsem, aby měl zážitek, ale nakonec to bylo snad ani ne za 2 minutky hotovo a já neviděla vůbec nic :-| Docela mě to mrzelo. Ještě jsem se chtěla zeptat, u KETU se dělá test taky 14. den nebo později?
gabirr ja sa tiez uz asi dva dni citim na chripku, aj v noci mi je zima a to mam vedla postele radiator, jezis kocky ja uz chcem mat za sebou tu krv a verdikt...po 8 mesiacoch sa vrati segra zo zahranicia, ta to cele preziva viac ako ja a ja by som jej chcela dat taky krasny darcek len ci to vyjde 😉 ste mi trosku dodali nadej s tym, ze testujem skoro tak ja budem teda cakat na 12 den po KETe a vikend nejako prezijeme bez stresov a testov
Venika, nemaj zly pocit!
Aj rychly transfer moze byt uspesny KET! Netrap sa tymto!
Lekari su odbornici, treba im len doverovat!
Bud kludnucka, bude dobre a fotku ti lekar da neskor a na UTZ si bublinky tiez uvidis. Sice neskor ale uvidis!
Musis byt trpezliva, musis cakat!
Pozri, ja cakam uz 7 rokov...
Na KET idem v januari a ty uz budes mat cca za 5-7 dni pozitivne vysledky!!!
A co sa tyka testovania, tak 12-14 den cyklu.
Drzim ti palceky, len bud pokojna!!!
Aj rychly transfer moze byt uspesny KET! Netrap sa tymto!
Lekari su odbornici, treba im len doverovat!
Bud kludnucka, bude dobre a fotku ti lekar da neskor a na UTZ si bublinky tiez uvidis. Sice neskor ale uvidis!
Musis byt trpezliva, musis cakat!
Pozri, ja cakam uz 7 rokov...
Na KET idem v januari a ty uz budes mat cca za 5-7 dni pozitivne vysledky!!!
A co sa tyka testovania, tak 12-14 den cyklu.
Drzim ti palceky, len bud pokojna!!!
Začni písať odpoveď...

Odošli