Vyšetrenie neplodnosti v Repromedica Bratislava
ahojte, prosím vás ja sa chcem len poinformovať kto absolvovala toto vyšetrenie neplodnosti konkrétne na tejto klinike ako to celé prebiehalo a aké boli konečné výsledky ? 🙂 dostali sme termín na december a čítam všelijaké recenzie .
Ďakujem veľmi pekne za odpovede 🙂
@biankaaa000 ahoj, ja idem teraz na 4. IVF, 1. IVF sa podarilo, ale mali sme MA, 2. IVF sa neuchytilo a 3. IVF sme nemali nič na vklad... ja som spokojná s touto klinikou keď budeš chcieť nejaké podrobnosti, môžem ti správu napísať....a ku ktorému doktorovi chodíš?
nas vysledok bude mat 6 mesiacov. ja som tam bola velmi spokojna.
@biankaaa000 ahoj, ja idem teraz na 4. IVF, 1. IVF sa podarilo, ale mali sme MA, 2. IVF sa neuchytilo a 3. IVF sme nemali nič na vklad... ja som spokojná s touto klinikou keď budeš chcieť nejaké podrobnosti, môžem ti správu napísať....a ku ktorému doktorovi chodíš?
@bubu2021 teraz ideme prvý krát . Len som objednala termín , a volali že kedy a na koľko máme ísť .
nas vysledok bude mat 6 mesiacov. ja som tam bola velmi spokojna.
@babushkaem To je super, že to vyšlo 🙂 a ku komu si chodila? na ktorý pokus to vyšlo?
@babushkaem To je super, že to vyšlo 🙂 a ku komu si chodila? na ktorý pokus to vyšlo?
@bubu2021 k dr durechovej, na druhy, ale ja som si po prvnom neuspechu obehala lekarov na reproimuno, endokrinologa a hemaologiu, vsade som mala problem :D
@bubu2021 k dr durechovej, na druhy, ale ja som si po prvnom neuspechu obehala lekarov na reproimuno, endokrinologa a hemaologiu, vsade som mala problem :D
@babushkaem tak super, teším sa, že Vám to vyšlo 🙂 ja mam imunologicky problém, ktorý liečim aj beriem lieky a inak iba vek a málo vajíčok a manžel tiež zlý spermiogram, takže je to vždy o tom, že snáď motyka vystrelí 🙂 tak uvidíme teraz ako to dopadne ....
@babushkaem tak super, teším sa, že Vám to vyšlo 🙂 ja mam imunologicky problém, ktorý liečim aj beriem lieky a inak iba vek a málo vajíčok a manžel tiež zlý spermiogram, takže je to vždy o tom, že snáď motyka vystrelí 🙂 tak uvidíme teraz ako to dopadne ....
@bubu2021 drzim palce, u nas to bol najprv tiez zly spermiogram
@bubu2021 drzim palce, u nas to bol najprv tiez zly spermiogram
@babushkaem a potom dostali ste nejaké lieky alebo vitamíny ? 🙂
@babushkaem a potom dostali ste nejaké lieky alebo vitamíny ? 🙂
@biankaaa000 lieky, medrol, clexane a euthyrox
Ahojte k akemu dr sa objednat ked dr Durechova tam uz nepracuje?ktory lekar ma naozaj ludsky pristup a je dobry..?
Ahojte k akemu dr sa objednat ked dr Durechova tam uz nepracuje?ktory lekar ma naozaj ludsky pristup a je dobry..?
@anonym_c174a1 asi si ista, ze tam nerobi?
@anonym_c174a1 asi si ista, ze tam nerobi?
@babushkaem ano dnes mi to potvrdila recepcna od nich

@biankaaa000 ja som tam bola v maji na IVF