Vyšiel vám soft IVF cyklus?

3. nov 2023

Ahojte ženy, aké máte skúsenosti s IVF soft? Vyšlo vám to, alebo to bolo márne? Koľko vajíčok sa podarilo získať?

mimicka2013
3. nov 2023

Ja sa tu pripnem, tiez ma to zaujima. Mna v podstate v 3 centrach odpinkali ze to neodporucaju ale ze ak velmi chcem tak su to moje peniaze a rozhodnutie

autor
3. nov 2023

@mimicka2013 mňa tiež tak. Mám trocha nižšie AMH, ja sa veľmi bojím klasickej stimulácie, soft mi príde ako oveľa lepšia voľba, človek dopredu nikdy nevie ako to dopadne.

katka_kh
3. nov 2023

Ja som mala soft v 39 rokoch, odobrate jedno vajicko, z neho mame takmer 8 mesacnu dcerku, pred tym som mala 3 stimulacie aj dlhe aj kratke, raz dokonca 12 odobratych vajicok… za mna pri soft som sa citila psychicky aj fyzicky najviac v pohode.

autor
3. nov 2023

@katka_kh to sa krásne číta, presne pre toto sa mi soft najviac pozdáva

mimicka2013
3. nov 2023

U mna to tiez zvaluju na amh mam 1.33 a 36 rokov. Ty kolko?

autor
3. nov 2023

@mimicka2013 naposledy som mala AMH 1.04 pred asi polrokom, a mám čerstvých 33 rokov

bluka2
3. nov 2023

@mimicka2013 čo, však to je úplne normálne amh na vek 36 rokov. Presne také som mala a tak mi povedala gynekologička

katka_kh
3. nov 2023

A do ktoreho centra chodis? Ja som mala AMH 0,9

mimicka2013
3. nov 2023

@bluka2 ja uz neviem ani im nerozumiem. Mne sa zda ze to len tlacia do umeleho u kazdeho nech sa im to viac oplati 🤷‍♀️ ty si bola na ivf?
@autorka ja mat 33 tak idem do soft a nenecham sa odradit...v 36 ma zial ovplyvnuju viac ale byt mladsia nedala by som sa..

bluka2
3. nov 2023

@mimicka2013 nie, ja som v Nemecku hľadala po zlej skúsenosti inú gynekologicku a dala som si na výbere záležať: čítala som si životopisy a jedna ma dosť zaujala, lebo robila výskum o vplyve organických latok na plodnosť….tak som k nej isla na normálne vyšetrenie len s tým, že ona robí v CAR, ale išlo to cez zdravotku. Nešlo mi vôbec o ďalšie dieta, skôr o ine gynekologické potiaze. Samozrejme, ona mi nechala urobiť všelijaké testy vrátane AMH a potom mi ešte aj interpretovala výsledok tak, ako som ti napísala - úplne bežný na vek 36 r., nie nízky

ina7
3. nov 2023

Mam 3 deti z 2 soft cyklov v RF Brno. Nech ti vysvetlia preco nie, mozno to len nevedia robit a preto odradzaju. Isla by som tam, kde je to bezna metoda, pretoze je to pre zenu omnoho lepsie.

autor
3. nov 2023

Ďakujem všetkým za zapojenie sa

@ina7 koľko ťa prosím ťa vyšiel jeden soft cyklus v Brne? Mala si nižšie AMH, či nie?

autor
3. nov 2023

@mimicka2013 mne tvoje AMH príde tiež úplne v poriadku, si o 3 roky staršia a máš lepšiu zásobu než ja v 33. No oni strašia že to nemusí so softom vyjsť, ale veď záruka nie je, ani keď sa ide do plnej stimulácie, aka viem že pri plnej stimulácii by som nebola v pohode, neviem sa s tým stotožniť. Tak veru asi jedine vypýtať si soft na vlastnú zodpovednosť, nechcem sa nechať odradiť

ina7
3. nov 2023

Maju cennik na webe, treba si pozriet, ja som bola viac rokov dozadu. Nase poistovne to kedysi nechceli preplacat, neviem ako je to teraz.
To veru neviem, pri prvom ci sa amh meralo a ci nie a pri dalsich som rovno povedala ze chcem to iste.

mimicka2013
4. nov 2023

@ina7 ja som isla do Brna prave s tou nadejou, ze uz ked mam ist na ivf s ktorym nie som stotoznena tak jedine soft, vedela som ze tam to robia viac ako na SK. A uz ked ma aj tam odradzali ze neodporucaju vzhladom na moj vek a amh tak som zostala zdrvena a snazim sa zmierit ze asi jeeine zazrak.

autor
4. nov 2023

@mimicka2013 ja som tiež schopná ísť do IVF jedine so soft protokolom, ach, neviem no.. je to hop alebo trop tak či tak. Prípadne sa skús popýtať na krátky protokol, možno je to taký dobrý kompromis medzi softom a klasickou stimuláciou. A hlavne, tvoje AMH skutočne nie je nízke, držím ti moc palce.

pietrula
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre