Výška hCG po KET na 14. deň
Prajem pekný deň, chcela by som sa opýtať. Som 14 dni po vklade už vyhatchovanej blastocysty 6 dňovej.
Na HCG som bola prvý krát 12 deň po vklade hodnota - 1502.
Ďalší odber 14 deň po vklade a hodnota - 4200.
Je to v poriadku prosím?
Ďakujem za Vaše skúsenosti.
@lucyfe A kolko si mala vlozenych embrii?
@andreatytler jedno iba. Ďalších 9 máme zamrazenych
@lucyfe Aha. Myslela som ze ak si mala dve, tak by sa dalo vysvetlit ze preco tak vysoke hcg na zaciatku a ak jedno odumrelo tak potom ten narast nie je dvojnasobny. Ale ked len jedno, tak nic. Daj vediet co povedali doktori. Drzim palce.
@sasenka6 Mas pravdu. Ja som sa zle pozrela a myslela som ze 461 je na 14 den po ovulacii DPO, ale autorka vravi ze to je 14 den po transfere. Vtedy je priemerna hodnota okolo 1000 ako si mala ty, ale minimalna hodnota ktora je stale OK je tusim nieco nad 200, takze autorka ma stale este dobru hodnotu.
@lucyfe Je mi luto, asi nieco nebolo dobre s embryom. Dobra sprava je ze tvoje telo vie otehotniet. Teraz uz len natrafit na dobre embryo.
Ahojte ja som po ket a bola som u doktora na 13 . Odber krvi a mala som 174.9 hcg....UI/I...to je dobre ? Alebo nie
A este chcem sa spitat to co znamena ked mam malo hcg ?174.9

@andreatytler myslela som testy ako tehotenské čiarka tmavla , digitálny test ukázal tiež pozitívny výsledok . Len tieto 4 namerané hcg z krvi hodnoty mám zatiaľ . Teraz čakám co povedia zajtra či ďalšie budú robiť alebo ma už pošlú z nemocnice domov a budem len čakať na sono neviem dokedy