Vyskúšali ste umelé oplodnenie za 50 eur?
Ahojte . Čitala som že umele oplodnenie sa da urobit aj v ambulancii za 50 eur. Vyskušala to už niektorá z Vás???
Hmmm nanajvys inseminacia... Ale aj ta pokial viem tak 100-150€... Umele oplodnenie teda IVF urcite nie
to nieje umele oplodnenie ale IUI a to stoji tak okolo 50eur ale aj to je u kazdeho lekara individualne 😉
Nerealne ,pokial by sa to dalo tak vela zien by nevyhadzovalo 2000 eur ak by to slo za 50..cista blbost. A to ako kde robia???
asi myslíte insemináciu, ale tá sa tiež nedá spraviť len tak v ambulancii. a myslím, že stojí trošku viac.
zaujímal by ma ten článok, kde si to čítala....umele oplodnenie nie je jednoduché a obnáša veľa liekov, zákrokov a pod..čo nie je vôbec lacné.
Taketo hluposti pred nedavnom davali aj v spravach na markize ... ale bolo to ohladne IUI ktore podla nich stoji 50 eur ... no chcela by som to vidiet
to bude urcite inseminacia - IUI. Skusali sme, nam nepomohlo ☹

Tak to by som chcela vidiet! My sme doteraz dali za vsetky lieky a vysetrenia a predlzenu kultivaciu a oplodnenie a mrazenie a vklady takmer 2000 eur!!! Takze neviem, ze by sa toto cele dalo za 50ku!