icon

Výsledky ERA testu

elis11111
2. nov 2022

Ahojte, zatiaľ som len telefonicky dostala info, že mi prišli výsledky ERA testu a že mám implantačné okno posunuté o pol dňa. Ešte to musím prebrať s CAR, ale ak tomu dobre rozumiem, tak to vyšetrenie bolo teda v mojom prípade zbytočné, keďže po KET sa počítajú nasledujúce 3-4 dni ako možnosť na uchytenie embrijka, však? 😕

zuzzi18
5. nov 2022

@elis11111 Ale to ti poslali len mail nie? Alebo si dostala normalne vysledok toho testu v anglictine? Ja mam doma vytlacenu kopiu, me to v anglictine kedze to robia Spanieli.

elis11111
autor
5. nov 2022

@zuzzi18 no ved mne to tiež prišlo zvláštne, že len v slovenčine, ja som čakala, že pošlú úplne inú správu.. Ale tak snáď ju pošlú do CAR v originálnej verzii a oni už budú presne vedieť čo a ako 🙏

lia_na
6. nov 2022

ja som bola na ERA teste v Brne a to mi prisiel mail s vysledkom a popis presne co a ako. mam z prveho IVF 3x KET neuspesne a preto odporucali ERA test. Repro imuno je ok, ja mam 38r manzel slabsie spermie. mame 2 IVF a ideme na 4ty vklad naplanovany podla ERA testu, chcela by som vlozit 2 embyja a aj tie sme dali genetickz testovat a vraj su geneticky v poriadku.. tak ak to teraz uz nevyjde...

elis11111
autor
7. nov 2022

@lia_na držím palce 🙏🍀

33ada33
7. nov 2022

@elis11111
@lia_na dievčatá držím vám silno ✊ aby to konečne 🙏 vyšlo a potom dajte vedieť ako to dopadlo po vklade 🍀🍀🍀

lia_na
8. nov 2022

@elis11111 kedy mate vklad?

lia_na
8. nov 2022

@33ada33 dakujeme, ja dufam ze to tentokrat vyjde. ked som sa na to pytala lekarky, ze ci takyto test na hodinu presne vie urcit nieco, tak mi povedala, ze si zan pytaju tolko penazi, ze asi na tom nieco bude. povedala to tak laicky ale bolo vidiet na nej ze je o tom presvedcena. potom este hovorila ze uz tu sme sa posunuli vpred a mame dalsi faktor ktory nam ovplyvnuje vklad... takze verim tomu ze tentokrat to s ERA testom budu dve II :D

jarrys
8. nov 2022

@lia_na moj doktor je zase dost skepticky voci tomuto testu. Povedal ze za neho su to prilis velke peniaze za skoro nic. Ze to % uspesnosti je len okolo 3. Tak ja uz neviem co si mysliet ked clovek vsade pocuje nieco ine 🙈

lia_na
8. nov 2022

@jarrys jedna pani tu pisala ze sa jej po ERA teste podarilo otehotniet, tak neviem. kazdopadne dam vedieť, ci sa podarilo, aj ked isto to ovplyvnuje vela faktorov.

zuzzi18
8. nov 2022

@lia_na No pokial ti zistia posunuté implantacne okno, tak to zmysel ma, pretoze to znamena ze predošlé vklady boli robene v nesprávny cas a embryo sa nemohlo ujať..a ak ti zistia ze ho posunuté nemas, tak vylucis tento problem. Ja by som tiez nepovedala ze som medzi 20% žien co ho maju posunuté a bola som🤷

lia_na
8. nov 2022

@zuzzi18 predtým mi 2x KET robili 5 dni po podani Utrogestanu co bolo asi 120 hod. (plus minus, lebo nemam presne poznacený cas kedy som realne zacala). mne to dali teraz az na 144 hod, co je asi dost...

zuzzi18
8. nov 2022

@lia_na No to je dost, tak snad vedia preco to tak vyratali

lia_na
9. nov 2022

@zuzzi18 mne sa to praveze moc nepozdava lebo ja mam cyklus tak 21-26 dni, teda niekedy moc krátky a toto mi vychadza vklad na 22 den :/

zuzzi18
9. nov 2022

@lia_na Ale si v riadenom cykle? Ak ano tak dĺžka tvojho cyklu je uplne bezpredmetna..tam uz sa nesleduje ovulácia ale výška sliznice maternice

lia_na
9. nov 2022

@zuzzi18 áno beriem estrogén a utrogestan.

zuzzi18
9. nov 2022

@lia_na No tak tam nezáleží aky si kedy mala cyklus.

butterfly333
29. nov 2022

@elis11111 ahoj môžem sa spýtať tiež chodím do Repromedicy pôjdem na Era test no chcem ten rozšírený Era Emma Alica robili to toto tieto tri? Koľko si platila vyšiel potom vklad? Som teraz po 4 neúspešnenom vklade tento bol s DV.

elis11111
autor
13. dec 2022

Ahojte, tak dnes som 12. deň po KET, vklad bol robený na základe výsledku ERA testu. A výsledok? nemôžem tomu uveriť, ale sú tam // Ja viem, ešte to nič neznamená, dôležitá bude krv, sono, ale pre mňa je už aj toto zázrak. Tak v mojom prípade sa nakoniec ERA oplatila, aj keď mi telefonicky povedali, že okno mám posunuté o 12 hodín neskôr, nakoniec v písomnej správe bolo uvedené o 12 hodín skôr, čo v mojom prípade znamenalo vklad už na 15 deň cyklu (riadeného samozrejme liekmi) a 110 hodin +-3 od podania progesteronu. Predtým mi robili KET 120-122 hodín od podania progesteronu, čo bolo u mňa už veľmi neskoro. Joj no teraz som nervózna, aby bolo všetko v poriadku, ale tak musím veriť. Tak ak niekto uvažuje nad ERA, tak choďte do toho. Viem je to dosť peňazí a žiaľ nie vždy môže výsledok pomôcť, ale ja som si povedala, že keď už som dala toľko peňazí do toho, už urobím maximum čo môžem, aby som raz neľutovala. Držím vám všetkým palce 🙏

butterfly333
13. dec 2022

@elis11111 gratulujem. Ja tiež nad tym uvažujeme mam za sebou 4 vklady neúspešne už neviem čo by pomohlo no dúfam že ten test pomôže. Mala si len Era alebo aj Ema a Alica?

elis11111
autor
13. dec 2022

@butterfly333 ja som mala len ten ERA. Ale si mi písala, že ideš do nejakého CAR, kde je dosť prijateľná cena aj za Alice a Emma, všetky spolu. Určite si daj za tú cenu všetky, oplatí sa. Ja som platila tuším 1100€ len za ERA + 120€ v CAR za biopsiu, ale nepamätám si presne tie sumy, možno aj o pár € viac (+lieky samozrejme). Inak myslím, že mne aj pomohlo si pichať Prolutex. Predtým som mala na vkladanie Progestanelle a aj keď som po vložení asi 20-30 minút ležala, aj tak potom zo mňa vyšlo dosť veľa liečiva. Neviem, asi všetko spolu zaúčinkovalo a // vyšli.
Potom daj vedieť ako si sa rozhodla a či hlavne pomohlo k vytúženému bábätku 🙏

butterfly333
13. dec 2022

@elis11111 no v iscare je cena 1200€ tak 5.1 idem na konzultáciu tak uvidím.

marhulka2022
13. dec 2022

@butterfly333 v reprofite brno je nizsia cena tusim nie???

marhulka2022
13. dec 2022

@butterfly333 nieje az teraz pozeram pomylila som sa.. ja som dnes s dr frankom konzultovala tieto testy pred vkladom de a vraj u mna netreba ani nk nevhce teraz robit..tak mu verim..

Hcg bolo 5.43 tak biochemicke

33ada33
13. dec 2022

@elis11111 jeej to je úžasná správa 🤩🤩🤩 gratulujem 🍀🍀 držím ✊ nech je všetko ok

butterfly333
13. dec 2022

@marhulka2022 to ma mrzí že sa to zas nepodarilo. Keby sme tak vedeli kde je problém tolko peňazí sme do toho dali a výsledok žiaden. Snáď ten era pomôže ja už fakt neviem.

marhulka2022
13. dec 2022

@butterfly333 tak nieco sa tam udialo, biochemicke..tak de je nas posledny pokus..

elis11111
autor
13. dec 2022

@33ada33 ďakujem krásne 🙏

lia_na
13. dec 2022

Dievcata ja som tiez po ERA teste a 4 vklad a mam II. uz sme 7tt a modlime sa aby vsetko dobre dopadlo lebo boli nejake komplikácie. Ale mne ten era tiez vyšiel dost posunute okno uplne na iny den ako predtym robili vklady a zrazu ideme podla era a podarilo sa!!! Nech to stoji co to stoji chodte do toho. Niekolko neuspesnych ket a mate zaplateny era. Mne ho robili reprofit brno a odporučil moj lekar vzhladom ku 3 neuspesnym ket. Drzim palce nech to vyjde vsetkym!!

butterfly333
13. dec 2022

@lia_na tak to je super takéto spravy potrebujem počuť mam za sebou 4 neúspešne vklady a posledne zamrazené embryo takže tiež som rozhodnutá na ten test ísť a modliť sa aby sa to podarilo aj nám.

janie7
13. dec 2022

@lia_na Srdečná gratulácia👍🏻 Prosím ťa a pred ERA testom si to s vkladmi mala ako? Ani ťuk, či bolo niečo?