Výsledky ERA testu
Ahojte, zatiaľ som len telefonicky dostala info, že mi prišli výsledky ERA testu a že mám implantačné okno posunuté o pol dňa. Ešte to musím prebrať s CAR, ale ak tomu dobre rozumiem, tak to vyšetrenie bolo teda v mojom prípade zbytočné, keďže po KET sa počítajú nasledujúce 3-4 dni ako možnosť na uchytenie embrijka, však? 😕
@lia_na a.mala si aj Ema a Alica? Zistili pri nich niečo?.Mne dr pred vkladom aspom 4 týždne brat laktobacili aj zo spodu aj orálne tak určite pôjdem na ten test a verím že to pomôže. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@janie7 nic. Ani raz som nevidela // na teste a bolo to hrozne. Kedze bola aj korona tak 2 roky sme stratili. tak pred dalsim ivf mi lekar odporučil era test a este sme dali 2 embryjka aj geneticky testovat a tie boli zdrave.mozno kombinacia oboch testov zohrala ulohu ale uz som citala viacero bab tu pisalo ze era test im pomohol k babatku. Naozaj to skuste ja som si vobec nemyslela ze mozem mat tak to okno posunuté a ze treba vkladat neskor hlavne ked som mala kratky cyklus teda mi to prislo nelogické. Ale podarilo sa 😊
@butterfly333 mala som iba ten ERA ja som ani nevedela ze sa da este nieco navyše testovat.len mi prisli vysledky ze mam posunute implementacne okno a presne na hodinu ze kedy mam dat prvy utrogestan a za kolko hodin od podania bude vklad. Je tam este plus minus 3 hod pre istotu ale my sme to dali myslim načas.takze nic iné mi netestovali. Ale ak mate moznost dajte si tu rozšírenú verziu. A držím moc palce 😊
@lia_na WOW, tak to si presne ako ja. Prvý KET síce bolo niečo v krvi, ale slabota a tento štvrtok idem na krv, no tehu test aj dnes snehobiely, tak pochybujem, že by sa stal zázrak😕 A bola si aj na repro-imuno, či nie? Lebo ja mám zvýšené NK bunky v krvi, ale samozrejme nemusia byť zvýšené ešte v maternici.
Ďakujem krásne za info, si ma veľmi povzbudila a želám krásne a zdravé tehulkovanie☺️
@janie7 boli sme na repro-imuno v nitre dzurilla centrum obaja ale vysledky boli v poriadku. iba som mala velmi nizku hladinu D vit. je na to nejake pomenovanie.odporucanie brat D vit.boli sme aj na genetických testoch obaja a tiez vysledky v poriadku. Ale myslim ze ten Era isto pomohol 😊
Ahoj dievčatá chcem sa spýtať viete mi povedať, poradiť aký je rozdiel medzi ERA TESTOM a BE READY testom?
Máme posledný dve embrya a chcem spraviť maximum pre II 🙏🙏🙏 DAKEJEM za každú info

@butterfly333 urcite chod do toho. Ono ak je to okno posunute tak zbytocne chodis na vklad proste to nevyjde. Ja tomu verim hoci som bola dost skepticka ale myslim ze nam to velmi pomohlo. Ukazalo sa tam dost vyrazne posunuté okno. A ked som sa lekárky pytala pred vkladom ci si naozaj mysli ze toto naplánovanie podla era testu pomoze tak mi povedala ze keby to nemalo zmysel tak by si za to nepytali tolke peniaze. Predsa len to nie je lacna záležitosť.