icon

Začiatok stimulácie pred 1 IVF

kocica7
20. aug 2020

Mile žienky.Tak v piatok ideme do centra a daju nam injekcie na stimulaciu.Stimulaciou by som mala začat koncom augusta.Je tu niektora,ktora si tym tiez prechadza?Pomohli by mi nejake rady a spoločne povzbudenia az k vytuženemu babätku.

magdalena807
20. aug 2020

@kocica7 ahoj. Ja od 1.9. Začínam 🙂

nicky221
20. aug 2020

@kocica7 ja som dnes ráno začala stimuláciu 🙂

zadana19
20. aug 2020

Ahojte baby. Mne stopli stimulaciu nereagovala som a ostalo mi vela benfoli aj menopuru ak by ste to mala niektora predpisane kludne posuniem aj pod cenu,popripade donesiem...
A samozrejme drzim vam palce

kocica7
autor
24. aug 2020

nicky221 a ako to zvladas?pichas si sama?

nicky221
25. aug 2020

@kocica7 ja ešte nepichám, až od 27.

lenkajh4
1. sep 2020

Ahojte,ja začínam zajtra s tabletkami a od 9.9 s injekciami. Ako vám to ide dievčatá?

kocica7
autor
1. sep 2020

@lenkajh4 ahoj.mne inj.picha snubenec,my uz zajtra poslednu a v piatok odber.Budes si pichat sama?Na zaciatku ma inj stipali ale teraz uz ich ani necitim.

lenkajh4
1. sep 2020

@kocica7 ahoj no to máš super že už budeš mať odber!!❤️ Neviem veru,ja si ich asi budem musieť sama, uvidíme ako mi to pôjde 🙈 zvládala si všetko v pohode či si bola PN?

nicky221
1. sep 2020

Ja už mám za sebou asi 6 injekcií, tabletky dobraté, čakám na menštruáciu a potom začíname aj s gonalom. Zatiaľ sa cítim ok, žiadne komplikácie. Chodím do práce, injekcie mi pichá priateľ večer. Trošku zaštípe ihla, ale nič strašné už. Treba si zvyknúť ;)

kocica7
autor
1. sep 2020

Ja som doma,do prace momentalne nechodim.Ja 8den pichania ,zajtra poslednu a potom priprava na odber.Aj sa bojim,ale aj tesim.Mne picha injekcie snubenec ,rano.drzim nam vsetkym palce

nicky221
1. sep 2020

@kocica7 a ty máš dlhý či aký protokol? Keďže si začala po mne a už čoskoro ideš na odber? Ja až niekedy v polke septembra by som mala ísť na odber... uvidíme, ako sa všetko bude vyvíjať. Teraz čakám na prvú kontrolu 🙂

lenkajh4
1. sep 2020

Ja som si vybavila na posledný týždeň pred odberom homeoffice-ten by som mala mať na konci septembra/začiatok októbra.ja mám dlhý protokol,ale vklad nebudú robiť hneď,asi až ďalší cyklus

nicky221
1. sep 2020

Aj ja to tak mám mať, plus predĺžená kultivácia, čo nám vravela koordinátorka. Zatiaľ sme ešte nemali sedenie s embryológom, tak uvidíme, ako sa všetko vyvinie.

lenkajh4
1. sep 2020

@nicky221 no nas tiež ešte čakám embryolog- čo ten inak môže povedať??od čoho je?

nicky221
1. sep 2020

@lenkajh4 on má vraj navrhnúť, aká metóda sa asi spraví, či? Ako nám povedali, že pôjdeme do ISCI, plus PK, vklad až s ďalším cyklom. Plus chceme dať spraviť tú predimplantačnú diagnostiku embrya. Ja už ani neviem čo, pre mňa je všetko nové a nikdy som si nemyslela, že niečo také budem aj ja riešiť. Žiaľ, kvôli partnerovi a kvôli tomu, že chceme spoločné bábo, musíme len takouto cestou.

kocica7
autor
1. sep 2020

@nicky221 ja mam kratky protokol a pichat som zacala 2den mojej menštruacii.Ja som mala vyssie davky a este mam aj ini problem,tak preto takto.Ja budem mat vklad ale az v oktobri.

kocica7
autor
1. sep 2020

My sme mali uz aj pohovor aj s embryologickou

nicky221
1. sep 2020

@kocica7 jaaaaj, ja mám dlhý, takže aj u mňa bude vklad cca október. A u embryológa čo bolo???

zadana19
1. sep 2020

Baby z akeho dovodu mate dlhy?resp.kedy sa voli dlhy protokol?

nicky221
1. sep 2020

@zadana19 ja neviem, ja som tuna v tom nová. U nás je chyba u partnera, ja som vraj v poriadku.

lenkajh4
1. sep 2020

Oni zvolia typ protokolu podľa mňa na základe výsledkov. Ževraj ten kratší je o niečo náročnejší-radikalnejsi. A keď sa robí vklad v inom cykle než je odber(tak ako u mňa),neviete v ktorý deň to býva? Ja som po dvoch mimomaternicovych teh.mam zničené vajcovody.

kocica7
autor
2. sep 2020

@nicky221 embryologicka nam hovorila o metodach isci a embryotransfere,ale aj tak nakoniec sme sa museli rozhodnut sami ako to chceme.Oni este po odbore budu s nami hovorit.a ty mas preco dlhy protokol?