Zadarilo sa niekomu mimino v Gyn Car Košice ?
Milé žienky chcem sa tu spýtať ci sa Vám zadarilo mat mimino v Gyn Car KE a ci vám stanovili dobrú liečbu...
A aké máte skúsenosti s embryoscopom..
@ideapad Ambulancia Alternativnej medicíny a parazitologie Liptovsky Mikulas. Vacsinou sa nemusim predstavovat, lebo ma ludia poznaju uz podla mena Milan Pravda z rôznych clankov v casopisoch, novinach, na internete i v televizii. Pred 12 rokmi som zakladal tento sposob liecby na Slovensku a teraz tieto metody skolim nielen u nas ale i v zahranici a prilietaju sa ku mne liecit ludia doslova z celého sveta.
Co sa tyka Vasho problemu, tak pokial zena dodrzi rady ktore jej dam a samozrejme je to spojene aj s osetrenim na ambulancii, tak skutocne dost rychlo otehotnie. Pricin poruch plodnosti moze byt vela, ale teraz nebudem rozoberat detailne. Najcastejsi problem je nejaky bakterialny problem, alebo kvasinky v posve, vajickovodoch, vajecnikoch, alebo oslabena stitna zlaza a tym naruseny hormonalny profil, nedostatok mineralov... Z toho dovodu sa riesi diagnostika celého organizmu a dalej sa odporuci sposob ako organizmus vycistit a nastartovat aby zacal pracovat tak ako ma. Štatistiky? Uspesnost liecby cca 80-90%. Zvysne percenta sa daju pripisat tomu, ze klient neurobi to co mu vysvetlim, ze ma spravit. Posledny pripad rieseny pred par dnami: Pani vekovo cca 40 rokov, este nerodila, 1 spontanny potrat v 1 trimestri. Velmi si zelala otehotniet a jej kamaratka, ktora riesila podobne problemy u mna a otehotnela, tak ju odporucila na vysetrenie. Urobena diagnostika, zistena znacna pritomnost parazitov od psa a dalsie bakterie plus pliesne. Vysvetlil som jej, ze treba organizmus vycistit a ze pes s nou nemoze spavat v posteli ako doteraz. Jej reakcia? Pes je moj milacik, uz je stary a chorlavy a ja ho prec z bytu nedam. A bolo po planovani tehotenstva. Nepocuvala mna a ani svoju kamaratku, ktora otehotnela na zaklade mojich rad. Kazdy sme vsak jedinecny a stanovujeme si svoje priority. Jej prioritou bol v skutocnosti pes a nie dieta o ktorom pred znamymi vravela.
@mpravda prosím ako je to s tým psom? Vzali sme jedného z útulku, je komplet ockovany, nemá parazity. Nespí s nami v posteli, ani nevhodí do spálne. Je v obývačke na pelechu občas na kolenách 🙂 Vzali sme ho aby som sa nezblaznila, chodím veľa na prechádzky a usmievam sa o 80% častejšie ako predtým. Môžem mi to uškodiť pri otehotnení?
@frl jezis nepocuvaj vsetko ak sa náležite o psíka staras a nechodite vencit nevoem kade tak absolut nemusis mat strach. Vies kolko ludi ma pssikov a majú deti len sa ho nezbav myslim psika. Ten absolut za nič nemôže
@bobricek1979 to viem že za nič nemôže len už chcem vylúčiť všetky rizika. Mysleli me (aj s doktorom) že sa to podarí hneď, nemala som problém otehotnieť, len obísť hnusní chorobu, ktorú nechcem dať do vienka. A teraz cakam 2 tyz už 2. krát :(
@frl neboj nič nueje stratené
Na neplodnost treba iny sposob liecby nez pokusy o umele oplodnenia. Hodne zien chodi ku mne na ambulanciu s tym, ze uz mali aj niekolko neuspesnych pokusov o umele oplodnenie neuspesne a ked precistime organizmus po diagnostike, tak otehotneju velmi rychlo a uplne prirodzene.
Nic nasilu sa v prirode neda riesit. Ani tehotenstvo aj ked je vytuzene. Treba si nan ale pripravit organizmus. Precistit ho, hlavne co sa tyka zeny, nakolko je 9 mesiacov Vas system prepojeny s plodom a teda vsetko co mate v prganizme vy sa prenasa aj na dieta.
Potom mi neraz pride dievcata rovno z porodnice s novorodencom, ktorému boli zistene stafylokoky a ine patogeny a pytaju sa odkial to dieta mohlo dostat. Po rozhovore ale zistime, ze vlastne ona tie bakterie uz mala pred planovanim tehotenstva. Ked je Vas cievny system prepojeny s dietatom 9 mesiacov, tak si myslite, ze sa bakterie a ine patogeny na dieta neprenesu?
S pozdravom M.D. Milan Pravda, PhD.