icon

Zápal močových ciest po vklade

2. okt 2021

Ahojte dievcata..mna uz fakt porazi 😪😪 som po vklade par dni a zacinaju sa mi ozyvat mocove cesty..a pritom som sa chranila..asi z liekov alebo narusena imunita..tym padom nie je sanca podla mna na uchytenie 😪 ak to prepukne ze mi daju ATB tak sme dosli..ak zakon schvalnosti..ako to zvratit? Mala to tak niektora a aj napriek tomu vklad bol uspesny? 😪😪😪prosim pomozte co robit 🙏🙏🙏🙏

miskamicha
2. okt 2021

Nemala som sice vklad...ale klud... niekedy sa aj tehotenstvo moze prejavit castym mocenim..toho casu si mozes kludne dat uro cajik 2 salky denne...embryjko si aj tak zije autonomne cca 3tyzdne. Ak aj bude treba ATB radsej dat ako nedat. Verim ze sa to podari, silno drzim palce

autor
2. okt 2021

@miskamicha nemam caste mocenie len trosku ma zerezalo pri cikani a to uz poznam toto..mavala som to v minulosti casto 😪 no modlit sa mi ostava 🙏🙏🙏 pritom ani sladke nejem..musim skusit vela pit

30kvietok30
2. okt 2021

Na zápal močových ciest je dobre zaliať petržlenovú vňať, vylúhovať a potom piť. Takto aspoň 3x denne. Mávam časté zápaly močových ciest a toto mi poradili priamo na urologii. Kúp si ešte sušené brusnice, pripadne brusnicove tablety alebo prášok cyscontrol. Neviem, ci sa však ta vňať a cyscontrol môže pri tehu. Ale snad by ti to teraz neublizilo ešte🙏 držím ti moc palce

miskamicha
2. okt 2021

Skus ten urologicky caj.

ingrida1127
2. okt 2021

Ja som toto isté mala na začiatku tehotenstva,síce nie po vklade ale to isté .
Lieky som nechcela žiadne ,urologický čaj vraj nie preto že by mohlo viplavit to čo sa možno uchytilo.
Mne pomohlo to že som viplila za deň asi 4 litre vody naozaj aj nasilu aby bol močový mechúr naplnení a nebolo to také bolestivé pri močení a suché teplo ležať v deke zabalená a teplé ponožky.
Mne pomohlo toto.

mabenn
2. okt 2021

urinal pomohol...tesne po prirodzenom otehotnení som to mala

martinajurkechova
2. okt 2021

Mne to minule prešlo keď som nasadila probiotiká.

marticka85po
2. okt 2021

@30kvietok30 petrzlenova vnat sa nesmie v tehotenstve.pouziva sa na vyvolanie menstruacie a zosilnuje krvacanie.

autor
2. okt 2021

Abo ja som tiez citala ze urologicky aj petrzlenovy caj sa nema v tehotenstve..a co tak kapucinka? 🤔

30kvietok30
2. okt 2021

@marticka85po to som práve nevedela, aspoň budem aj ja do budúcna múdrejšia