Zápal močových ciest po vklade
Ahojte dievcata..mna uz fakt porazi 😪😪 som po vklade par dni a zacinaju sa mi ozyvat mocove cesty..a pritom som sa chranila..asi z liekov alebo narusena imunita..tym padom nie je sanca podla mna na uchytenie 😪 ak to prepukne ze mi daju ATB tak sme dosli..ak zakon schvalnosti..ako to zvratit? Mala to tak niektora a aj napriek tomu vklad bol uspesny? 😪😪😪prosim pomozte co robit 🙏🙏🙏🙏
@miskamicha nemam caste mocenie len trosku ma zerezalo pri cikani a to uz poznam toto..mavala som to v minulosti casto 😪 no modlit sa mi ostava 🙏🙏🙏 pritom ani sladke nejem..musim skusit vela pit
Na zápal močových ciest je dobre zaliať petržlenovú vňať, vylúhovať a potom piť. Takto aspoň 3x denne. Mávam časté zápaly močových ciest a toto mi poradili priamo na urologii. Kúp si ešte sušené brusnice, pripadne brusnicove tablety alebo prášok cyscontrol. Neviem, ci sa však ta vňať a cyscontrol môže pri tehu. Ale snad by ti to teraz neublizilo ešte🙏 držím ti moc palce
Ja som toto isté mala na začiatku tehotenstva,síce nie po vklade ale to isté .
Lieky som nechcela žiadne ,urologický čaj vraj nie preto že by mohlo viplavit to čo sa možno uchytilo.
Mne pomohlo to že som viplila za deň asi 4 litre vody naozaj aj nasilu aby bol močový mechúr naplnení a nebolo to také bolestivé pri močení a suché teplo ležať v deke zabalená a teplé ponožky.
Mne pomohlo toto.
@30kvietok30 petrzlenova vnat sa nesmie v tehotenstve.pouziva sa na vyvolanie menstruacie a zosilnuje krvacanie.
Abo ja som tiez citala ze urologicky aj petrzlenovy caj sa nema v tehotenstve..a co tak kapucinka? 🤔

Nemala som sice vklad...ale klud... niekedy sa aj tehotenstvo moze prejavit castym mocenim..toho casu si mozes kludne dat uro cajik 2 salky denne...embryjko si aj tak zije autonomne cca 3tyzdne. Ak aj bude treba ATB radsej dat ako nedat. Verim ze sa to podari, silno drzim palce