Zastavená intrauterinná inseminácia
Ahojte som strašne sklamana 😦 tento týždeň som mala mať plánovanú iui A 10dc folikul 13 mm 10 mm 8mm 12dc folikul 13mm A drobné folikuli 😦 doktor že mám to zastavene A že iui nebude A cakat na menzes A zase stimulácia z clostylbegypt. ...2x1.Neviem prečo ale ja si myslím že ten clostylbegypt mi to tam len rozhadzal inak vždy som mala krasne folikuli minuly mesiac bez stimulacie 11dc 12mm folik 😕. Povedal že sa máme snažiť. Ešte otázka máte niekto skúsenosti z ľahkou alergiou na spermie? Ďakujem za odpovede.
@ivka1282016 budeš tam chodiť počas tehotenstva?
@ivka1282016 čiže aj keď si neotehotnela iui tak môžeš chodiť na utzv? Aj ja by som chcela aj by som otehotnela len dalekooo to mam
@mina2415 na sono môžem ísť aj tam . Moja doktorka to.nerobí tak.aj tak.sa msom inde objednať . Zaplatím si teda ale tam majú lepšie sono , a pozrú všetko , tuším ze aj na poradne sa tam dá chodiť ,ale nie som si istá . No ja to tiež nemám najbližšie ale idem tam pre svoj kľud ,páči sa mi aj pristup všetko . Tak som volala a bez problémov ma objednali .
@mina2415 Ja pojdem prvýkrát ☺️ Mali sme uz 3 cykly clostil s plánovaním styku a nevyšlo to, tak som bola na HSG prefuky, tam zistili že je všetko Ok a doktor v MT kázal snaženie, no a teraz čakám 11.3. MS a potom zase clostil a IUI. Ešte trosku dúfam či to nevyšlo po tých prefukoch, ale neviem. Uz sa mi tomu nechce veriť. Takze asi okolo 24.3. by mohlo byt IUI. A vy máte všetko v poriadku? Či ste uz podstúpili nejaké vyšetrenia?
@tyty64 prečo si mala clostylbegypt A snaženie A nie iui? ?Či to ešte predtým ako teraz ste sa rozhodli ísť na iui do centra .A clostylbegypt ti tvoril pekne folikuli?chodila si na kontrolné sono?.koľko mm si mala folik na 11dc.
.Počúvaj moja my sme na tom úplne normálne ja mamam dostať 10.3. Od 3dc do 7dc clostylbegypt 11dc utzv ...
@ivka1282016 koľko to máš km.? Máš pravdu majú lepšie sono A sú to odborníci A prístup jednička z hviezdičkou.
@mina2415 asi 60 km . Len keď idem busom tak to je na dlhšie 😄☺ preto tam rada idem .
@ivka1282016 to máš fajn aj to že ti ide bus. Mne nejde musela by som prestupovat A potom by mi nešiel spoj ani domov len do mesta. Ja to mam asi 120 km ale tak na sono keď už som tehu sa chodí raz za mesiac tak by sa to dalo.asi by som tam chodila.
@mina2415 keby som a mala kde nechať malého tak.nevaham ani ja . Manžel na týždňovky chodí tak nemám na výber . Aspoň na to sono idem . Tak to máš dosť ďaleko teda , ale oplatí sa tam ísť . Bližšie nemáš žiadne centrum ?
@ivka1282016 mám V nitre ale ja dosť verím Staroveckej je perfektná takže oplatí sa knej.však uvidíme či sa nám to teraz podarí. Inak takú ovulaciu som mala 17dc že hotovo ako kontrakcie
@mina2415 no možno sa vám podarí aj teraz bez iui . Všetko je možné ☺😊
@mina2415 Takze spolu čakáme nám MS a možno sa stretneme v Heliose na IuI. My mar všetko dobre, tak sme skúsili 3 mesiace s clostilom(vraj mám menej vajíčok, tak sa im asi moc nechcelo, ale nevyšlo to. Prvýkrát som mala folik na 11DC iba jeden a ten mal vtedy 22, potom som mala 4 od13mm do 19mm a poslednýkrát dva tiež 18 a 20mm a nevyšlo. Takze další krok boli prefuky Nov a teraz sme sa dohodli že skúsime IUI kedze mám vajcovody v poriadku 🙂 dúfam že to konečne vyjde. A tiež sa chcem opýtať či by som mohla po cely čas tehotenstva dochádzať ku ním. Vidno že majú snahu a naozaj robia do Ee svoju robotu.
@tyty64 Ak nevadí tak ti odpoviem aj ja ,😊☺ Ak pozrieš ich cenník tak tam mahu všetko ,tak si myslím ,že kľudne môžeš chodiť k nim aj na poradne ,aj knižku ti dajú ,len si budeš musieť skoro vsetkovie zaplatiť . Však pozri cenník tam majú všetko . Ja tam tiež idem na sono v tehotenstve ☺
@ivka1282016 kde majú ten cenník dáš nám sem link prosiiim
@ivka1282016 Aha, Dakujem kuknem 🙂 hlavne najprv treba to babo nejako vyčarovať😂 tebe vyšlo IUI nám prvýkrát?
@tyty64 az na 3 krát vyšlo . Ale vyšlo ☺☺ tam je tusim 23% šanca ze otehotnies po iui . Držím vám baby palce ,viem ake to je ťažké na psychiku
@ivka1282016 mne hovorili že 15%šanca 😕 Ďakujem našla som to aj ja....Keď mali tú staršiu vebovu stránku bolo tam dosť diskusii teraz už nie.
@ivka1282016 Diky🙂 ja daň rýchlo namotam že to vyjde na prvým krát a uz presne vidím tu depku potom keď to nevyjde 🙄
@tyty64 nikdy nevieš ☺😀 môže s vám podsritto na prvý sup ☺ budem držať palce , a kedy ideš ?
@ivka1282016 No teraz čakám na ms či príde a potom SAB mám objednať na sono a budeme plánovať, takze myslím že okolo 24.3.

@mina2415 áno sono co sa robí v 12 tt